Canım sıkılıyor

elviracım canım benim hamilesin sanırım sende sıkılma bebişe birşeyler yap bi uğraş bul kendine hem bak yanlız değilsin biz varız söyle bakim sanada birşeyler yapimde canlan ne istiyorsun canım

evet hamileyim canım ve çok az kaldı bir hafta gibi bir süre. bütün hazırlıklar bitti ne yapacağımıda şaşırdım uyumaktan başka bişi gelmiyor elimden şuanda hehehehe
sağolun sizlerde olmasanız ben ne yapardım bilmem. canının sağlığını isterim sağol canımŞeniz

iyi akşamlar arkadaşlar, biz de eşimle takıldık biraz..şimdi de kuaföre gidiyorum..malum yarın öğretmenler günü...azcık kendime bakayım de mi ama? bakmayın öyle dediğime ya...rutün kaş falan aldıracağım işte...size bir merhaba demek için geldim..sizi çok seviyorum..görüşürüz sonra...

iyi git bakalım güzelleş iyice öğretmenmisin canım...

süslenip püslenip geldinmi çamaşırsuyu. sen öğretmenmisin bu arada :uhm:

ozaman öğretmenler günün kutlu olsun canım.
ben şimdiden kutluyayım.a.s.
msn de adımın yanına kaplumbağa ekledim bu arada..senin konunda gördüm...
hımm..anladım o zaman öğretmenler günün kutlu olsun canım:....Şeniz

teşekkür ediyorum arkadaşlar, dediğim gibi öğrenciler öğretmenler gününde bizi fazla takmıyorlar..ben de o yüzden kendimi pek öğretmen gibi hissedemiyorum, bir de biz derslere girmiyoruz ya.....ama sonuçta bir ünvanımız da öğretmen....dün eşime de böyle anlatıyorum, kıyamam...sana sürprizim var deyip durdu...nedir diyorum söylemiyor...sen birşey dedin ben de üzüldüm dedi...sonradan aklıma geldi, öğretmenler günün de bana birşey mialacaksın dedim....amma çakalsın diyor....sonuçta o da öğretmen, ben de onu kutlayacağım bakalım...

çamaşırsuyuuuuuuuuuuum canımmmmm öğretmenler günün kutlu olsun canımmmmmmmmmm
ama seni kıskandım işteeee dağınbaşında güzellik salonu varda benmi gitmiyom.olsa ben hergün giderim.ağlayacam şindi haaa bende çimdim işte birazda kıl tüğ işine girdim gözelleştim yaaaa çok şükür benimde elimden geliyo kuaförlük.hııııııııh

canlarım şindilik ben kaçıyom ama benden kurtulduğunuzu sanmayın karnımı doyurup geri dönüceeeeeem.mmmmmmmmmmmuuuuuuuuuucccccccckkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…