- 27 Nisan 2008
- 2.955
- 4
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
elviracım canım benim hamilesin sanırım sende sıkılma bebişe birşeyler yap bi uğraş bul kendine hem bak yanlız değilsin biz varız söyle bakim sanada birşeyler yapimde canlan ne istiyorsun canım
dayan biraz canım bebişin doğunca gezersin artık :teselli::teselli:
yaza inşallah hiç evde durmucam doğrusu. hehehehehe oğlumla beni kim tutar yaza.
geçmiyor günler yoldaşım sağ salim bi gelse.:asigim:
iyi akşamlar arkadaşlar, biz de eşimle takıldık biraz..şimdi de kuaföre gidiyorum..malum yarın öğretmenler günü...azcık kendime bakayım de mi ama? bakmayın öyle dediğime ya...rutün kaş falan aldıracağım işte...size bir merhaba demek için geldim..sizi çok seviyorum..görüşürüz sonra...
bebişin ne zaman geliyor bakalımm.....o zaman sıkıntın geçer canım onunla uğraşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsın bile...
iyi git bakalım güzelleş iyice öğretmenmisin canım...
iyi akşamlar arkadaşlar, biz de eşimle takıldık biraz..şimdi de kuaföre gidiyorum..malum yarın öğretmenler günü...azcık kendime bakayım de mi ama? bakmayın öyle dediğime ya...rutün kaş falan aldıracağım işte...size bir merhaba demek için geldim..sizi çok seviyorum..görüşürüz sonra...
bir haftam var sanırım benim hesaplamalarıma göre. yarın belli olacak bebişimin ne zaman geleceği.:asigim:
az erken doğursaydın bebeşin de akrep burcu olacaktı..şimdi yay olacak....ooo ne güzel severiz onu...:ecrin_bebek:
psikolojik danışman ve rehber öğretmenim canım.....ama öğretmenler gününde öğrenciler bizi pek takmıyor....genelde derslerine giren öğretmenlere ilgi alaka....bir sorun olduğunda hemen gelirler ama:roflol:
msn de adımın yanına kaplumbağa ekledim bu arada..senin konunda gördüm...ozaman öğretmenler günün kutlu olsun canım.
ben şimdiden kutluyayım.a.s.
hımm..anladım o zaman öğretmenler günün kutlu olsun canım:....Şeniz
msn de adımın yanına kaplumbağa ekledim bu arada..senin konunda gördüm...
ay sorma yawww ben o konuyu açtım ama bilmiyordum gerçekten öyle bişi olduğunu
arkadaşım yapmıştı bendeyapayım dedim hoşuma gitti konuyu açtım :roflol:
rezil olduk valla kk :roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey