E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
nickinin altında yazan e&i den biri sevgilinse azcık gezdirse ya seni....canın sıkılmaz...
desene senin de kocan var, ama bu konuyu açan sensin....:roflol::roflol::roflol:
canım sana bir sır verimmi maraşlı hanımlar bunları heryerde takarlar.aman kapkaççılar duymasın.günlerde düğünlerde günlük hayatta heryerde.ben gurbetteyim diye hemen sattım kemerimi sadece 3 ay kullandım.bizde gelin kısmı en az 2 sene takmalıdır kemerini.hatta kilo alır diye birazda geniş yaptırırlar.genelde maraşlı hanımlarımız kapalı ve pardüse giydikleri için dışardan görülmez taktıkları.ama hepside maşallah ayaklı kuyumcu dükkanı gibiler .
allah iyiliğini versin emi hiçmi bişey takmadılar düğününde ben benimkiler nereye sokacağımı şaşıyorum en sonunda satarak kurtuldum.şimdi bende aynen sen gibi düşünüyorum nasıl cesaret edebiliyorlar diye ama alışmışlar ya onu kamufle etmeyi çok güzel beceriyorlar.bizde bir laf vardır gelin kısmı altınlarını sergilemeliki gelin olduğu bilinsin.ben takmadım diye ne fırçalar yedim biliyonmuuuuuuuuuuu
kızlar iyi akşamlar hepinize.
canlarınız ne durumda bakalım
sıkıla sıkıla neler kaynatmışsınız öyle.
bende sabah 12 den beri evde yanlızım ve gece 2 ye kadar
canım sıkılmasında ne yapayım dimi.
slmlar nasılsınız bakalım yine canım sıkılıyor :roflol:
sen de gündüz uyuyorsun bebeşinle, hep ben çıktıktan sonra geliyorsun....bak şimdi yine gitmişsin..ben de kavak yellerine kadar bir takılacağım burda....benim kocam da içerde gözlerimi dinlendiriyorum ayağına uyudu..hep böyle yapıyor vampirgil...uyuyor sonra ben gece yatarken uyanıyor...acaba benden mi kaçıyor anlamadım gitti.kaydirigubbakcemile3
gule gelu kırlen camasırsuyu
camasırsuyu kulandınmı bugun
bende kavakyellerıne kadar takılıyım dedım
kardelencım sende gelmıssın yıne benım gıbı
öyle oluyor canım ya gündüzleri uyuyakalıyorum malum son zamalarım uyku depoluyorum hehehehe
anam bu erkelrinm hepsi aynı benimkide evde olduğu zaman öyle yapar gözlerimi dinlendiriyorum der 5 dakika sonra horlama sesi gelir. benden benden kaçıyor herhalde diye düşünürüm hep
teşekkür ederim canım benim...burda da feci bir fırtına var....güle güle kısmına katılıyorum ama kirlenmesin ya, canım çıktı..daha da kalan çok yer var....ayrıca çamaşırsuyu olmadan temizlik olur mu? tabi ki de...hatta bir şişe bitti, onu çöpe attım, ikinci de kaldım, yarın onu da kullanırım gari....
nasıl olayım ya...kociş içerde uyudu...ben de cips, çikolata ne varsa yedim sıkıntıdan..sonra baktımolacak gibi değil kavak yelleri başlayıncaya kadar geleyim bir dedim..zaten temizlikte bitmedi, yarına kaldı....bir haftasonum var, o da sil süpürle geçti gitti..sadece 1 saat dıları çıkabildim, hoş zaten dışarda bir fırtına, bir yağmur...