Canım sıkılıyor

aman ya, uyanmasın zaten, uyanınca istekleri bitmez...yanında olayım ister...çay demleyelim der....uyusun da büyüsün....ben de az sonra gidip dizi bakıcam..banane valla...

allah kolaylık versin canım
bu arada temizlik yapmışsın ne güzel ayyy valla benim evde bi temizlenecekki sorma hamilelikten yapamıyorum şuan. güle güle kirlen dicem ama kirlenmesin emeğine yazık.
güle güle otur diyeyim bari.kaydirigubbakcemile5

aman canım dıkkatlı kualan dokunmasın sonra abartmısın galbamkaydirigubbakcemile
valla burdada fırtına var baya
evet ya, abartıyorum kullanırken...konsantre falan demiyorum...oysa çok deterjan daha iyi anlamına gelmiyor ama...huyum bu....

bende birazdan çıkıcam ya tv izlerim yatarım herhalde bugün hep internetteydim gözlerim acımaya başladı..banada cips yollasana.
yolladım gitti, ham yap bakalım....

teşekkür ederim canım....kocişin yapsın diycem ama yamıyorlar bilirim.....

kızlar, ben çıkıyorum dizi bakacağım, görüşürüz sonra...öptüm..............

camaşırsuyu geldim arkadaşım hemde canım çok sıkkın birikti içimde
sıkıdur anlatıyorum
kayınvaldem çok hasta hastanede yatıyor 92 yaşında artık doktor yapacak bişey
yok dedi allahım çektirmesin diyorum iki iyiliğin birini varsin :Saruboceq::Saruboceq:
ve kayınvalde hasta diye tüm adana oturan
eşimin tüm sülalesi burda 4 görümce 3 kaynım var maşşallah
kayınvaldem fabrika gibi çalışmış eşimle toplam 8 kardeşler :1shok:
hepsi bende biri gidip biri geliyor çok kalabalık ev
offfffff tırlatmak üzereyim işin kötüsü birbirlerine kardeşler arasında küs olan var
birisi ötekiyle konuşmuyor biri odaya girince öteki çıkıyor hepsinin arasında
maymun oldum yav ortalığı idare edicem diye ne olcak benim halim :1no2::1no2:

selam canım çok geçmiş olsun allah şifasını versin diyeceğim ama doktorların yapacak bişisi olmadığını söylüyorsun. rabbim herşeyin hayırlısını versin canım.:Saruboceq:

bu arada alla kolaylık versin. senin can sıkıntın bayaaaaa bi büyükkk-tatlicadiarzu-

canım öncelikle geçmiş olsun....yani zaten bu kadar misafir ağırlamak zor, ayrıca küs olanlar var...koca koca insanlar ya, rahat ol sen de....sen evsahipliğini onlar da misafirliğini bilsin ya....anneleri hastayken uğraştıkları şeye bak...

tinkimi canım allah sabrını arttırsın kaynananada dediğin gibi iki iyiliğin birini versin elden ayağa düşürmesin.el kapısı böyledir canım eğer aynı memlekette olsaydınız hiç biri tınlamazdı şimdi orda ekmek elden su gölden ya o yüzden doluşmuşlardır.kusura bakma ağır konuşuyorum belki ama böyle.allah yardım etsin sana inş uzun sürmez bu sıkıntın

tünaydın hanımlar nasılsınız. bugün pazar ve ben evde tek başına takılıyorum çıksam dışarıya bu göbeklede bir yere gidilmiyor. zoralnıyorum yürümekle.

kardelencim kusura bakma cevaplayamadım acilen dışarı çıkmak zorunda kaldım komşumun biri hasta ve canı urfa köftesi istemiş gittim onu yaptım yedirdim.
anlayacağın pazarım bu şekilde geçti.

elviracım canım benim hamilesin sanırım sende sıkılma bebişe birşeyler yap bi uğraş bul kendine hem bak yanlız değilsin biz varız söyle bakim sanada birşeyler yapimde canlan ne istiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…