Canım sıkılıyor

ya, size bir sır vereyim mi..ben hayatta beceremem o işleri...saçımı doğru düzgün toplayamam bile.....otururum kuaförün önüne saatlerce..ama evlendikten sonra pek bakamadım kendime..aman para gitmesin şu bu diye..ama mecbur gidiyorum yoksa hiç beceremem....nesutayi sen de bu konuda şanslısın yani, elinden geliyor.....ben de daha ne yemek hazırladım ne banyo yaptım....koyacak kapının önüne adam beni....koyarsa koyar ne yapayım yani..kendine dışarıda..gelsinde hazırlasın o zaman..ben kaçıyorum kızlar ya....en azından bir patates kızartayım....

çamaşırsuyum canım benim adam bulmuş sen gibi kadını öyle kolay kolay kapı önüne koyarmı yaaaw hem kendini hiç boşuna karalama ben biliyom sen çok hamarat bi gacusun

kızlar kimse yokmu vallaha pazar diye koçişlerinizle keyif ayptınız dimi :jeyyar::jeyyar:
bugün kızımın okul tolantısı vardı adama sen git dedim kendine iş buldu evden gitti
adam yav bende toplantıdaydım ara karne verdiler öğretmenleri memnun
darısı öss ye inşallah :Saruboceq:

anaaaaaaaaaaaaaaa kızlar nirdesiniz yaw bıraktığım yerdesiniz hala
yoksa hepinizinde toplu halde cansıkıntınız geçtimi.
bacum gelin hele azucuk özlem giderek sohbet edek yaaaw
hadi canlarum benüm hepicanızı bekliyom

elviracuuuum doğurdunmu ne ettin bacum ses soluk gitmiş herkesten anacum doğurduysanda yanında kalan birilerine söle bişeyler yazsınlar haberdar etsinler.merakta bırakma bizi canum benüm

çamaşırsuyuuuuum nerdesin canıııım bugün çok yoruldun herhal süslendinde şimdi nazarda olmuştur sana gelde azucuk okuyup üfürim sna datluuuuuuuuuuuuum

kızlar kimse yokmu vallaha pazar diye koçişlerinizle keyif ayptınız dimi :jeyyar::jeyyar:
bugün kızımın okul tolantısı vardı adama sen git dedim kendine iş buldu evden gitti
adam yav bende toplantıdaydım ara karne verdiler öğretmenleri memnun
darısı öss ye inşallah :Saruboceq:
inşallah canım, inşallah....

çamaşırsuyuuuuum nerdesin canıııım bugün çok yoruldun herhal süslendinde şimdi nazarda olmuştur sana gelde azucuk okuyup üfürim sna datluuuuuuuuuuuuum
canım ya, haftaiçi işten geç dönüyorum hem de yorgun oluyorum, yemek hazırlar, ortalığı topla falan.....bir de kpdsye hazırlanıyorum, ders çalışıyorum....nazar olmuştur kesin, yıldızım düşük benim....yoksa bir can sıkıntısı geçme durumum yok kaydirigubbakcemile3

ben geldim nasılsınız bakalım..........
iyiyim canım, sen nasılsın?

Offf offf hemde nasil.Yani biraz depresyonda
gibiyim.En cok ona canim SIKILIYOR:
Ama ben cocukken anneme en cok söyledigim
Cümle;anne canim SIKILIYOR du.kaydirigubbakcemile3
Annem hala der onu.

ben hep diyorum anneme canım sıkılıyor diye annemde derki hep canı sıkılanlar bizde benim niye hiç canım sıkılmıyor falan diyorr

X