Canım sıkılıyor

kadın mılletı ıstea.s
tmm tanıtırım varmı ya bana nıck sole degısık..cok kararsızım..

yok onun bas harfı degıldı..aa aslında o ıkı ısımlıydı..sımdı sen deyınce aklıma geldı..ama e le baslyan ısmıyle degıl obur ısmını kullanıyo...ama tamamen benım kendı bulusum:nazar:
benım nıckımı bılıyo urayı falanda ...degısmek ıstıyorum..hem sıkıldım...yenılık olsun hayatımda bırazcık

Urbe yap mirmirmirmir

değiştir tabi,biliyorsa okumasın daha sonra..yönetime bildir ama haberleri olsun..çünkü aynı kişinin iki farklı nick alması yasak, biliyorsundur zaten ama ceza almanı istemem, yazayım dedim...valla şekercim, benim nickime bakarsan benden akıl istemekle hata ettiğini anlarsın delikafadulden sana da el sabunu falan gibi bir ad önerebilirim...ama burdaki "el" yabancı anlamına gele "el" de olabilir...bak ne kadar yaratıcıyım..hani sen de bir yabancı olmak istiyorsun ya, seni bulamasın gibisinden kafamçokkarıştı:dance:

:roflol:ay cok hossun ya guldurdun benı allahta senı guldursun..
el sabunu tam senlık bısey valla..
banada uymadı degıl hanı bunuda lısteme eklıcem..

zaten hesabımı degısmıcem ne hesap kapıcam nede ıkıncı bı hesap... sadce nıckımı degıscem ole oluyomus..karar verıyımde..halledıcem ınsallah:çok üzgünüm:

:roflol:ay cok hossun ya guldurdun benı allahta senı guldursun..
el sabunu tam senlık bısey valla..
banada uymadı degıl hanı bunuda lısteme eklıcem..

zaten hesabımı degısmıcem ne hesap kapıcam nede ıkıncı bı hesap... sadce nıckımı degıscem ole oluyomus..karar verıyımde..halledıcem ınsallah:çok üzgünüm:

anladım, konular kapanmayacak yami..evet sadece nickini değiştirebiliyorsun haklısın el sabunu delikafadulden

sırnaşık şey
el sabunu hosuma gtmeye basladıdelikafadulden

e.l sabunu olsun banane...:Saruboceq:

çamaşırsuyu senin nickin bnm cok hoşuma gidio yaa :))

sağol canım, o senin güzelliğin, hoşluğun...

era ...CADIARZUbunuda ekledım
sendede nıck dolu ayol

banane, banane...el sabunu...

fırsatını bulunca kaçtım geldim buraya..gideceğim şimdi tekrar annemin yanına...oldu canım, selamlarınızı söylerim, bak iyi ki açmışım, yoksa selamlarınızı göremeyecektim...hadi öptüm, görüşürüz sonra...

oyumuzu kullandık babamızı zor ikna ettik beraber gidelim diye ve beraber gittik
apar topar eve bıraktı çıktı dışarı bende bişi diyemedim bizde gelelimmi diye
sabah zor ikna olunca. neysee yine yanlızım ve sıkıntılıyım.

bende nikimi yanlızların kadını diyemi değiştirsem acep

yok canim. ben almanyadayim

oyumuzu kullandık babamızı zor ikna ettik beraber gidelim diye ve beraber gittik
apar topar eve bıraktı çıktı dışarı bende bişi diyemedim bizde gelelimmi diye
sabah zor ikna olunca. neysee yine yanlızım ve sıkıntılıyım.

bende nikimi yanlızların kadını diyemi değiştirsem acep

Selam kızlarrkaydirigubbakcemile2

herkese selamlar..ben oyumu sabah erkencikten kullandım, eşim seçim görevinde, geç gelecek doğal olarak..babamda seçim görevinde olduğu için annem geldi bana, oturduk az önce dolmuşa bindirdim gitti eve...ben de şimdi ortalığı toplayımda tvden takip edeyim sonuçları bakalım...

X