Canım sıkılıyor

genelde canımız sıkılıyor yani...

havalar güzelleşiyor bence eşin olayı abartmasın da göndersin seni..hem baban enesi görürü, sever

:roflol::roflol::roflol:

dediği dedik çaldığı düdük dedikleri bu olsa gerek. keyfi bilir yaz geliyor annemlere gidelim der çocukla gidemem derim olur biter:jeyyar:

plates yaptım geldim, çok zormuş ya..daha ilk günden bırakmak istedim..bu ne yahu...ayrıca uzun zamandır tartılmıyordum, orda hoca zorla tarttı..

arar buluruzzzzzzz iziniiii bilirsin zır deliyiz bizzzzz hem yazında hem kışındaa nerde olsan seninleyiiizzzz bir oluruz yolundaaa hadi bastırr gönüllerr coşsssssunnnnn o kupalar sana helallllll al gel de buralar bayram olsunnnnnnn delikafaduldensositososito

ıyı yaptın canımcım...
profılım acık ama .bılmıyorum....ama rep olaraksa o repler gırıs tarıgın yazıyoya ordakı terazıden verılıyo...
sana ıyı geceler canım ben yatıyım..optum:))

ooofff ooooooooofffff canım çok sıkılıyo..kıslar geçen gün size yazmıştım 176. sayfada hatırlarsanız.(çamaşırsuyu arkadaşım hoşş buldumm.)eşim beni aldatmamış yanlış anlaşılma oldu aramızda şimdi küsüzzz,oooff ooofffffff......

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin seni..neyse en azından öyle bir durum olmamış...gönlünü al bari eşinin...

kıslaar nerdesiniz yaa.yokmu bu gece canı sıkılan..

biz yattıktan sonra gelmişsindir....dün ben spor yaptım, ölü gibiyattım sonra..şimdi de sersem gibiyim

günaydın günaydın güzel kk sakinleri.
nasılsınız ben iyiyim bugün öğleye doğru ne olurum bilmem tabi.
oğluşum uyudu girim bende yatayım yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…