Canım sıkılıyor

kızlar, ben acayip temizliğe giriştim...başlamışken yarım da bırakamıyorum....yarım kalınca daha feci görünüyor...ben şimdi iş yapacağım..siz boş bırakmayın konuyu..arada bir uğrayın.....şimdi çamaşır makinesi durdu, gidip onları asıcam.....öpüyorum sizi...

kız sel seni gelin edelim bence canımmm
sen iste yeterki ben sana maraşımızın altın kemerinden bile takarım.bende çeyizlik bol ne istersen yaparız.evlenin valla evlilik gibisi yok

kolay gelsın canım
varsa yapılcak bıse bende yapıyım:)
optum

halılar silinecek gelmek istersen buyur gel, ama daha o kısıma geçemedim...çok canım sıkıldıkaydirigubbakcemile3
ancak mutfağı bitirebildim, eşimden yardım istedim...yok ben balkonu yıkamam, yok camlara karışmam demeye başladı, dışarıdan görülsün istemiyor....ben de açtım güneşliği, havada yağmurlu zaten evin içi karanlık, ışığı da yaktım, herkes evin içini temizlerken gördü onu..sanki bir o akıllı....

hadi beni evermeye gelin yardımlarınızı bekliyorum

ben takı töreninde toplu iğneleri tutabilirim....

sen iste yeterki ben sana maraşımızın altın kemerinden bile takarım.bende çeyizlik bol ne istersen yaparız.evlenin valla evlilik gibisi yok

evlilik gibisi yokmuş, niye kandırıyon kız bekarları sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

valla canim cok ama gercekten cok sIkILIyor...
ama biliyorum bunu degistirecek hic birsey yok...
offff offfffff....
disarda kar yagiyor...
zaman cabuk gecsin tekrar yaz olsun....

valla canim cok ama gercekten cok sIkILIyor...
ama biliyorum bunu degistirecek hic birsey yok...
offff offfffff....
disarda kar yagiyor...
zaman cabuk gecsin tekrar yaz olsun....

burda kar yok da hava yağmurlu, arada bir atıştırıyor....hükümeti kurdun, ortadan kayboldun...ama var ya seni çok takdir ediyorum.....koca hükümet kurdun ama ben cumhurbaşkanıyım, yok başbakanım demedin....mütevazi bir yapın olduğunu düşünüyorum....:nazar:

burda kar yok da hava yağmurlu, arada bir atıştırıyor....hükümeti kurdun, ortadan kayboldun...ama var ya seni çok takdir ediyorum.....koca hükümet kurdun ama ben cumhurbaşkanıyım, yok başbakanım demedin....mütevazi bir yapın olduğunu düşünüyorum....:nazar:

yok canim ne kaybolmasi ben burdayim.... hihoyyyt
sadece bu hafta gece calistim hep ondan fazla giremedim...
malum sabah gel uyu sonra iki okula git ordan ise... mirmirmirmir
bilmem büyüklerim dururken ben basbakanim, yada cumhurbaskanim demem komik olurdu bence... mütevazimiyimdir bilmiyorum ama saygiliyimdir... a.s

altın kemer mi maraş mı :1shok:

hemen gel hemen

benim babamda maraşlı bilion mu kaydirigubbakcemile3

altın kemer mi maraş mı :1shok:

hemen gel hemen

benim babamda maraşlı bilion mu kaydirigubbakcemile3

bu altın kemerden ben de istiyorum ama seni zarara sokabilirim, çünkü belim pek ince sayılmaz haberin olsun nesutayi....

ayrıca sel, sen de evli yazmışın profiline ama daha bekarsın gözümden kaçmadı..yakın mı düğünün bacım....takı da toplu iğne tutma işi benim ona göre...

canlarım benim siz isteyin yeterki ben size kemeride setide maraş burmasınıda alırım
çamaşırsuyum benim niye öyle diyon kııız evlilik gibisi yok tabi valla allah nazardan saklasın allahıma hep şükrediyorumki bana böyle bir eş ve böyle evlatlar nasip etti diye.
EVLENİN KIZLAAAAAAAAAAAAAAAR BEN ARKANIZDAYIM.YAŞASIN EVLİLİİİİİİİİİİK

X