Canım sıkılıyor

ben işe başladım, o yüzden çok az giriyorum..arada okuldan da bakıyordum ama netim kesik...evden de girmeye çok az fırsat bulabiliyorum..ders çalışıyorum ya...
sevgililer günü için güzel bir şey ayarladık, sevinçliyim, umarım kavga etmeyiz....otelin kampanyası varmış..yemek ve odada kalma, ertesi gün kahvaltı...fiyatta uygundu, yer ayırttık....

aaa ne güzel. senin adina cok sevindim. insallah güzel vakit gecirirsiniza.s.

hsgelıdn camasırsuyu
yenı donemınız hayırlı olsun ogretmenım:))

ay sevgılıler gunu deme aglamak ıstıyorum ya
cok hos ne guzel aman bıse yaratmayında guzel vakıt gecırın ısllah

slm kizlar. nasilsiniz. kimsecikler yok yine:çok üzgünüm:

aaa ne güzel. senin adina cok sevindim. insallah güzel vakit gecirirsiniza.s.

ıyı geceler herkeze
sankı kımse varda:)))

teşekkür ederim....umarım sorun çıkmaz...genelde özel günlerde de kavga çıkar biz de...birimiz su grubu akrep olunca, öteki de ateş aslan..yıldızların suçu, bizim suçumuz yok ki..:sm_cool:

çok güzel topiğimizin boş kalması beni çok üzüyor...ben gelemiyorum son dönemlerde, sağolun sizlerde hiç boş bırakmıyorsunuz ama diğer arkadaşların canı sıkılmıyor galiba hiç...

günaydın herkese..umarım bu sessizlik kısa sürer...

bı canı sıkılan olarak slm herkese bende ıs ev mekık dokumaktan sıkıldım artık tan bı haftasonu pılan yapıyosun bıde bakıyosun mesaıe cagırıyolar oldumu bu sımdı bu hafta oldugu gıbı :KK43: evımızı senlendırecek kucucuk bısı ısdıyozz ama olmadı daha 3aydır beklıyoruzz ınsallah bu ay tesvık edecekelr allahımın ıznıylee (((((bebek:)))))

Canımm sıkılıyoor ıcım buruk, annecıgımle ayrı dustuk.. torunuyla ayrı dustu.. bugun yolculadım memlekete.. bulusmamız yakın ola ınsallah.. :çok üzgünüm:

günaydın hanımlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hepinize dünden daha güzel ve sıkıntısız bir gün diliyoruma.s a.s. :1hug:
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bı canı sıkılan olarak slm herkese bende ıs ev mekık dokumaktan sıkıldım artık tan bı haftasonu pılan yapıyosun bıde bakıyosun mesaıe cagırıyolar oldumu bu sımdı bu hafta oldugu gıbı :KK43: evımızı senlendırecek kucucuk bısı ısdıyozz ama olmadı daha 3aydır beklıyoruzz ınsallah bu ay tesvık edecekelr allahımın ıznıylee (((((bebek:)))))

umarım canım, herşey gönlünce olsun...

ayyyy benimde canım sıkılıyor yahu
aktasozlem inş.hayırlısıyla olur cnm

Canımm sıkılıyoor ıcım buruk, annecıgımle ayrı dustuk.. torunuyla ayrı dustu.. bugun yolculadım memlekete.. bulusmamız yakın ola ınsallah.. :çok üzgünüm:

Allah kavuştursun canım

günaydın hanımlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hepinize dünden daha güzel ve sıkıntısız bir gün diliyoruma.s a.s. :1hug:
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

teşekkürler canım...

hayırlı cumalar
hersey gonlumuzce kabul olsun ısallah

camasırsuyu nerelerdesınnnnnnnnn

çamaşırsuyu çok yoğun bugünlerde ama topiğimize hareket kazandırmak için arkadaşları çağırma kampanyası başlattım, hayırlı olsun...
:teytey:

slm millet benimde canım sıkılıyor
naber ebru nasılsın

slm canım...

aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..hoşgeldiniz...a.s.

X