Canım sıkılıyor

eşim arkadaşlarına söz vermiş, pikniğe gittiler erkek erkeğe, ben de birkaç işim vardı onları yapayım dedim ama can sıkıntısından elim hiçbirşeye gitmedi....ayrıca evlendikten sonra geldiğim yerde de hiç dostum yok....arkadaş çok ama dost yok işte...örneğin bugün saçımı boyatmak istiyorum ama kuaföre gitmek istemedim, boya alıp kendim yapacağım ama saçlarım uzun yapamam diye korktum, şöyle yanıma çağırıpta bana yardım et diyecek bir dostum bile yokmuş bunu anladım....çok canım sıkıldı bu duruma....

eşim arkadaşlarına söz vermiş, pikniğe gittiler erkek erkeğe, ben de birkaç işim vardı onları yapayım dedim ama can sıkıntısından elim hiçbirşeye gitmedi....ayrıca evlendikten sonra geldiğim yerde de hiç dostum yok....arkadaş çok ama dost yok işte...örneğin bugün saçımı boyatmak istiyorum ama kuaföre gitmek istemedim, boya alıp kendim yapacağım ama saçlarım uzun yapamam diye korktum, şöyle yanıma çağırıpta bana yardım et diyecek bir dostum bile yokmuş bunu anladım....çok canım sıkıldı bu duruma....

ay kiyamam ya. üzülme canim. ben de ayni senin durumundayim
valla yakin olsak ben gelir boyardim

ay kiyamam ya. üzülme canim. ben de ayni senin durumundayim
valla yakin olsak ben gelir boyardim

ama sen çok uzaktasın...:nazar:

ben de şimdi geldim çarşıdan, aldım boyamı ne yapayım kendim boyarım artık...ocağa da yemek koydum....yalnız başıma kaldım vallahi...evlendiğimizden beri eşimle birlikte hiç pikniğe gitmedik biz, zaten ben de sevmem fazla pikniği ama o arkadaşlarıyla gitti, geçen senede öğrencileriyle girmişti

aa daha cok yeniymis. yanilmiyorsam sorunlariniz vardi.
simdi nasilsiniz

ya aslında bizim sorunlarımız yapılarımızın birbirine bazı yönlerden çok benzemesine bazı yönlerden de çok zıt olmamızdan kaynaklanıyor....ben de çok baskın bir yapıya sahibim o da...o daha çok evlilikte huzur olsun istiyor ama boşvermiş bir hava takınıyor bense en ince ayrıntısına kadar plan yapıp karar veriyorum ve eğer gerekiyorsa şiddetli tartışmalara giriyorum....ayrıca kıskanç bir yapıya sahip ve beklentileri çok yüksek, ben de işime karışılmasından hiç hoşlanmam...genelde sorunlar bunlardan çıkıyor...ama sevgi yanından ikimizde birbirimizden eminiz....örnek vermek gerekirse biz aynı okulda çalışıyorduk, ben başka bir okula geçince bunu bile sorun yaptı ama ömür boyu aynı okulda olmayacağız ki..benim de kendime göre isteklerim ve yapmak istediklerim var...ayrıca o bebek istiyor ben henüz hazır olmadığımızı düşünüyorum..bu bile sorun oldu..oysaki zamanı gelince olacak değil mi ama? kavgamız eksik olmuyor yine ama boşanmaktan vazgeçtik, dava geri alınmadı, nisanda duruşma var ama gitmeyi şimdilik düşünmüyoruz, dava düşecek gitmezsek...

anladim canim. hayirlisi olsun. bir yuva kolay kurulmuyor. insallah sorunlarinizin üstesinden gelirsiniz
senin burcun ne. kendime benzettim seni. bende cok baskin bir yapiya sahibim ve inatciyimdir
bizde de buna benzer sorunlar oluyor,ama üstesinden gelebiliyoruz. simdilik

anladim canim. hayirlisi olsun. bir yuva kolay kurulmuyor. insallah sorunlarinizin üstesinden gelirsiniz
senin burcun ne. kendime benzettim seni. bende cok baskin bir yapiya sahibim ve inatciyimdir
bizde de buna benzer sorunlar oluyor,ama üstesinden gelebiliyoruz. simdilik

ben akrep burcuyum......eşimde aslan....

mükemmeli ararım hep, ayrıntılara takılırım, kıskanırım çok ama belli etmem, ilgi beklerim, sadakat beklerim, plansız hareket etmem...aklımda hep soru işaretleri vardır, severim ve güvenirim ama güvenmemem gerektiğini hep bilirim...duygusalımdır ve katıyımdır...insanların özgürlüklerine inanırım ama sınırların varlığını bilirim...inat etmem ama istediğim olmazsa içime yazarım, kin tutarım ama zamanı gelince acımı çıkarırım..tehlikeyi anladığım anda sokarım,hiç birşey yapamazsam kendimi sokarım.....delikafadulden

ayrıca senle zaman geçirmek çok güzeldi, destek oldun bana...çok sağol....bu arada saçımı bile boyadım...artık yıkama zamanım geldi...çok tutmayım saçımda....buralarda mısın?

sen de yaz burcunu, ayrıca astrolojiyi de çok severim ve yıldızların insanları etkilediğine inanırım kesinlikle....

ayrıca senle zaman geçirmek çok güzeldi, destek oldun bana...çok sağol....bu arada saçımı bile boyadım...artık yıkama zamanım geldi...çok tutmayım saçımda....buralarda mısın?

sen de yaz burcunu, ayrıca astrolojiyi de çok severim ve yıldızların insanları etkilediğine inanırım kesinlikle....

kiz ne güzel anlatmissin kendini. kismen benziyoruz. ben de tam bir koc burcuyum.
ne cabuk boyadin saclarini. ne renk yaptin.
birazdan cikicam canim. disari cikmak istiyorum. canim cok skildi. yagmur da yagiyor. ne yapsam bilemedima.s.

slm kızlar.. bende hemen hemen aynı durumdayım.. 1 senedir tanımadığım bi yerde yaşıyorum..
Gerçekten doğru düzgün insan kalmamış, şöyle dostum diye göğüsümü gereceğim biri yok çevremde..
Ve bu geride bırakılan dostları hatırladıkça dahada üzüyor insanı..

kiz ne güzel anlatmissin kendini. kismen benziyoruz. ben de tam bir koc burcuyum.
ne cabuk boyadin saclarini. ne renk yaptin.
birazdan cikicam canim. disari cikmak istiyorum. canim cok skildi. yagmur da yagiyor. ne yapsam bilemedima.s.
daha da anlatacaktım aslında ama biraz kalsın, sıkılınca diğerlerini de yazarım..koçlar arkadaş canlısı olurlar ama ani çıkışları vardır, dostlarımdan biri koç burcuydu, onun ani çıkışlarına zor alışmıştım, ben de içime atıp sonradan patlarım....
gez canım, arkadaşlığın için teşekkürler.....kızıla boyamaya çalıştım, evlenmeden önce kızıldı..ama yanınca saçlarım bir daha boyamadım...bugün de çok canım sıkılınca kendim boyayım dedim ama sanırım güzel olmadı, olsun ne yapalım....

slm kızlar.. bende hemen hemen aynı durumdayım.. 1 senedir tanımadığım bi yerde yaşıyorum..
Gerçekten doğru düzgün insan kalmamış, şöyle dostum diye göğüsümü gereceğim biri yok çevremde..
Ve bu geride bırakılan dostları hatırladıkça dahada üzüyor insanı..

hoşgeldin ama bir kere uğrayıp kaçmak yok hep geleceksin...evlendikten sonra taşınınca çok koptuk, aynı il olsa bile araya evlilik girdi, başka muhit girdi....öğrencilik bitti, iş güç çıktı....şimdi sadece arkadaşlar var, iş arkadaşı, apartman arkadaşı gibi

kızlar slm
nasılsınız
yoktum sımdı geldım
yarında yokum benı ozleyın
bende aslan burcuyum bu arada
senı akrep senı(camasırsuyu)

aslan mı delikafaduldeneşim aslan, geçinemiyoruz :tomato:

X