- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
- #1.001
cok canım sıkkın kızlar
hemde cook
cok canım sıkkın kızlar
hemde cook
kavga etsek ıyı ayrıldık
kotuyum
selam bir canı sıkılan daha canım çok skılıyor ne yapsam da geçmiyor çünkü sıkıntım bir bebeğimin henüz olmaması ne zaman olcak yaş 31 oldu öyle doluyum ki ağlamak istiyorum ama akmıyor şu gözyaşım belki aksa rahatlayacağım aslında genelde olumlu olmaya çalışıyorum ama etrafımda hamile gördükten sonra keşke bir kabuk olsa içinde saklansam diye geçiriyorum içimden arkadaşım hamile ne güzel anllatıyor tekmeatıyor şöyle yapıyor şu kadar oldu diye ultrason görüntülerini izledik arkadaşım bunu nisbet olsun diye değğil sevincini paylaşmak için izletti ama izlerken bile içim cız etti neden benim yok hayırlısını diliyorum elbett ama içimde büyük bir yangın var sönmüyor sönmüyor 8 aydır her ay bekliyorum allahım ne olur beklettme hayırlısıyla bekleyenler ne büyük sabra sahiplermiş diyorum ben kaybediyorum artık offf doluyum kızlar kusura bakmayın kimseye anlatamıyorum ki bunları herkes takma diyor ama onun yolunu bilmiyorum yapamıyorum
slmlar, benim canım sıkkın, doktora gittim.hormon tedavisine değil ama adet düzenleyici tedaviye başladı....aklıma gelmişken anlatayım, ultrason için sıra beklerken bir bayan hamile misin diye sordu, ben de dedim ki "yok ben bebek olması için gereken birşeye sahip değilim, onun için kontrole geldim"....bla bla bla....
ayrıca tatil başladı ve benim evin baştan aşağı temizlenmesi gerek, hem ben de o güç yok hem de elektirikli süpürgem yok, rahmetli oldu...bir tane sipariş ettim gelecek ama ne zaman bakalım?
nasıl üyeolcaz hanımlar?
tşk. ederim canım....sıktım biraz kendimi ama sağlık bu ihmale gelmez, içeceğim bakalım haplarıcok gecmis olsun canim. acil sifalar dilerim. insallah hersey istedigin gibi olura.s.
camasırsuyu hayırısı olsun
temızlıkte kolay gelsın
cok canım sıkılıyo ama kımseler yok
gelısme yok bıttı gttı
ben acısını yasıyorum
bıraz bole takılıcam galıba
bı barıstık dedım bı ayrıldık
ne garıp hayat