Canım sıkılıyor

benımkıyle goruscektık bugun
ıkımızde uyduramadık vakıtlerı olmadı
ole kızdım bennde oda kızmama kızdı
5bucuktan berı msj falan yok
kustuk galba(((

ya en azından bugün olmazsa yarın görüşebilme imkanınız var biz kaç aydır görüşemioruzayarlayamamış işte kızmasaydın keşke

hımm anladım ama böyle küçük sebepler için küs olmaya değmez ama yinede bencede o alttan alsın en kısa zamanda arar inş

kustuk galba(((

ahh canım benim çok kötü oluyor öyle durumlar bizde o yüzden çok tartışıyoruz ben çalıştığım için sadece hafta sonu görüşebiliyoruz. genelde pazar günleri buluşalım diyor o zamanda ya hava kötü oluyor yada bir sorun çıkıyor buluşamıyoruz çok kızıyor ne yapalım şans artık... ben çok üzülüyordum önceden ama üzülmek fayda etmiyor durumlar yine karışık buluşma yü<ünden ne olacak bilmem halimiz...:mymeka:

kustuk galba(((

ebrucum yaaa ne küslüğü bak şimdi oldu mu ...
ya bu arada iletine bayıldım ... " sevdiğimin kalbindeyim..." sırnaşık şey
ya keşkem ben de olsam ...

bananeee niye uyuz oldum avatarımaaaaa
hiç öylesine canım sıkılıyor işteee

ya murnunu karıştırıyor....
tünaydin kizlar. nailsiniza.s.

ya ben iyi değilim aslında elim ayağım birbirine karıştı....

eşimin tanıdığı bir bayan var, şimdi aynı işyerindeyiz..ben bugün temizlik robotu almak istediğimi ancak eşlimin onay vermediğini falan anlatıyordum, sana yardım etmiyor mu dedi..ben de dedim etmiyor, pek evcimen de değil dedim...bana anlatma ben tanıyorum dedi, pis pis güldü, neyi ima etti anlamadım...görüşmediklerini de biliyorum, bayan da evli zaten, eşim onun eşiyle de arkadaş...yani aralarında birşey olduğundan değil de benim eşimin önceki sevgililerinden birini tanıyor gibi imalar oldu......sonra da deli dolu biridir dedi, ama sonuçta seni seçmiş evlenmişsiniz dedi..ben de dedim ki ortada seçme falan yok, sonuçta hayatında ben vardım tek ve evlendik dedim..sonra konuşmalar dağıldı, değişti konu..eşimle de bu konu yüzünden tartıştım....ama eski konular yüzünden ne kendimi ne de eşimi üzmeye niyetim yok, yine de sinirim boşaldı...çıktım alışveriş yaptım abuk sabuk, bu sıkıntıda...eve zor geldim leyla gibiyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…