Canım sıkılıyor

evet 5ay ayrı kaldık sonra barıstık13gun surdu yazıklar olsun ya
su erkeklere yazıklar olsun

bazen insan değmediğini düşünüyor ama sonuçta ne yapıyorsak biz kendimize yapıyoruz...zaten ayrılıklardan en çok bayanlar yara alır, ben bunu bilir bunu söylerim....

iyi aksamlar kizlar. ben geldim. yine kimsecikler yok

kimsecikler var aslında...hihoyyyt

selamlar kimlerin canı sıkılıyor bakalım...

benim bugün çok sıkıldı ama artık yatma zamanım geldi, uyuyunca geçer:roflol:slm nasılsın, çalışmaya başladığından beri az geliyorsun kkya...takip ediyorum

evet öyle oluyor ya geceleri ablam giriyor internete o yüzden giremiyorum

canı sıkılan burda demekki herkesin canı sıkılıyor şimdi yürümek istiyorumm yağmurun altındaa canım çok sıkılıyorrrrr

cok canım yandı camasırsuyu
o evlenıyo
benı seven ınsan evlenıyo

nasıl ya, siz daha yeni ayrılmadınız mı? yedekte biri mi varmış...dediklerim de asla yanılmam, ne olursa olsun nasıl biterse bitsin, bayanların daha çok canı yanıyor....

evet öyle oluyor ya geceleri ablam giriyor internete o yüzden giremiyorum

olsun, sen girdiğinde uğruyorsun nasıl olsa.

canı sıkılan burda demekki herkesin canı sıkılıyor şimdi yürümek istiyorumm yağmurun altındaa canım çok sıkılıyorrrrr

burdayız hoşgeldin canım, benim canım yürümek istemiyor, bugün çok yoruldum daha da yorulacağım...

ya önceden sürekli burdaydım... ama şimdi fazla giremiyorum ya 6da geliyorum işten hemen uyuyorum 1 saat kadar uyanıncada saat 9 falan oluyor işte o zaman girebiliyorum biraz

babası bı arkadasının kızını ıstemıs ıllakı
oda ıstemıyorum demıs kavga etmız ama ben bıtmıstır dedım ve bıttı
evlenıcek

erkekler kesinlikle geç olgunlaşıyor yahu....beni sakın burda yanlış anlama ama ben senden çok evleneceği kız acıyorum, çünkü eski sevgilinin seni sevdiğinden kuşkum yok, siz bazı şeyleri yaşadınız tükettiniz,olmadı ayrıldınız..senin için hayırlı bir kapı açıldı ama o kız ilk başta evleneceği insanın başkasını sevdiğini bilmeyecek ama sonra neler olur bilemiyorum...fakat bence ex sevgili evlenmeyecek, senikırmak için demiştir bunu....evlenmeye o kadar niyetli olsaydı, senle iyi geçinmeye bakardı...

bende ole dusunuyorum erkekler gec olgunlasıyo aynı yastaydık
suan hem ayrılık acısı yasıyo hem bı kızla gorusuyo onunla evlenıcek
yazaymıs soz nısan tanısma evresı herhalde
onuda sever emınım ama suan aklındayım bılıyorum ama napalım olmayınca omuyomus

üzme tatli canini ebrucum. seni düsünmeyeni sen hic düsünme.
biliyorum zor ama ....belki sana daha cok deger veren birini bulursun. o zaman bunlar aklina gelince ben ne yapmisim dersin

selam arkadaşlar, ben de sabahtan beri ev işleriyle uğraşıyorum ama o kadar rahatım ki, çünkü pazartesi kalkıp işe gitmem gerekmiyor kendimi iyi hissediyorum bu yüzden, nihayet az da olsa evimle uğraşabileceğim rahat rahat, bu benim evde geçireceğim ilk şubat tatilim, normalde eşimin ailesinin yanına giderdik ama bayramda gittik diye gidilmiyor bu defa, onlar gelecekti ama gelmediler....rahat rahat tenizliğimi de yaparım, dinlenirim de..gerçi zaman öyle hızlı geçiyor ki...

ebrucum sıkma canını demeyeceğim, üzüntünü yaşa, çünkü öldürmeyen acı güçlendirir, bu dediğimi de unutma...

sana kolay gelsin canim. sonrada söyle yayila yayila dinlenirsin umarim.
size iyi muhabbetler. ben kaciyorum. disari cikayim bari. cok canim skildi

sana kolay gelsin canim. sonrada söyle yayila yayila dinlenirsin umarim.
size iyi muhabbetler. ben kaciyorum. disari cikayim bari. cok canim skildi

aşırı can sıkıntısı olunca kk bile kesmiyor değil mi? biz de dışarı çıkacağız birazdan, ben banyo yaptımda biraz saçım falan kurusun diye bekliyorum, bir yandan da ütü yapacaktım ama sıkıldım buraya geldim....

saol camasırsuyu
ısallah guclenıcem
bıraz zaman lazım
suan kabullenmıs dehılım

sende tatıldesın ohh kafan dınc
ıyı bı tataıl yap sole kafamı dınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…