- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
- #1.041
kimler varrrrrrrrr
Ben variimkaydirigubbakcemile
Selam kardelen....
saol camasırsuyu
ısallah guclenıcem
bıraz zaman lazım
suan kabullenmıs dehılım
sende tatıldesın ohh kafan dınc
ıyı bı tataıl yap sole kafamı dınle
kimler varrrrrrrrr
Ben variimkaydirigubbakcemile
Selam kardelen....
slm hoşgeldin....
kızlar siz burdamısınız yan komşuya gidip gelicem şal örecem nasıl örüyor ona bakıp geleyim
kızlar siz burdamısınız yan komşuya gidip gelicem şal örecem nasıl örüyor ona bakıp geleyim
Ben burdayim simdilik. Modeli guzelse bende isterim kaydirigubbakcemile. Ne zamandir ariyorum guzel bi model bulamadim ya:sm_confused:
annem bana bir şal örmüş, o kadar güzel ki, bakınca iki kat gibi duruyor...dışarda 35 YTlye satılıyormuş bunlar, annem dedi inanmadım..sonra yanımda işyerine götürdüm, ordakiler hasta oldu şala, krem rengini de istedim, şu anki siyah....
Turkiye de cok guzel modeller var ya. Burda pek bulunmuyo oyle. Biri bi sal örsün herkes kalkip aynisindan orer. Bedava dagitmislar gibi herkeste ayni sali gorursun. Boyle farkli biseyler istiyorum ben. Resmini koyabilir misin senin salin canim?
fotoğrafta ne kadar belli olur ki modeli....zaten siyah pek anlaşılmıyor ama seni kırmayım olursa ekleyim, bekle bakam....
Siyahsa bosver canim ugrasma. Belli olmaz cunku model. Gule gule iyi gunlerde kullan..:1hug: Olmadi turkiye ye gittigimde hazir alirim. Bayiliyorum ordaki sallara cunku..
sen de fotoları çektikten sonra yazıyorsun uğraşma diye :roflol:
çektim 4 tane foto ama imageshack çok yavaş sonra eklerim, gerçi hiç belli olmadı ama ben şöyle düşündüm, pcye kayıt yapıp resmi büyütebilirsin bilmiyorum ki....neyse bir ara eklerim...
ısrar ettim öyle mi?kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile :roflol:elde eşimin eli bu arada, kocişim yardım etti...