Canım sıkılıyor

saol camasırsuyu
ısallah guclenıcem
bıraz zaman lazım
suan kabullenmıs dehılım

sende tatıldesın ohh kafan dınc
ıyı bı tataıl yap sole kafamı dınle

tşk. ederim, tatil dönüşü çok yoğun bir tempo beni bekliyor ama şimdi düşünmemeye çalışıyorum....kabul etmek çok zor olabilir, ayrıca bu yaşadığın olayı da unutma, hep aklında olsun...çünkü böyle olaylar insanın kendini daha çok sevmesine neden oluyor, kimse için değmiyor, yani açıkcası ders gibi....

kimler varrrrrrrrr

ben de buralardayım şimdilik..

Ben variimkaydirigubbakcemile
Selam kardelen....

slm hoşgeldin....

Ben burdayim simdilik. Modeli guzelse bende isterim kaydirigubbakcemile. Ne zamandir ariyorum guzel bi model bulamadim ya:sm_confused:

annem bana bir şal örmüş, o kadar güzel ki, bakınca iki kat gibi duruyor...dışarda 35 YTlye satılıyormuş bunlar, annem dedi inanmadım..sonra yanımda işyerine götürdüm, ordakiler hasta oldu şala, krem rengini de istedim, şu anki siyah....

Turkiye de cok guzel modeller var ya. Burda pek bulunmuyo oyle. Biri bi sal örsün herkes kalkip aynisindan orer. Bedava dagitmislar gibi herkeste ayni sali gorursun. Boyle farkli biseyler istiyorum ben. Resmini koyabilir misin senin salin canim?

fotoğrafta ne kadar belli olur ki modeli....zaten siyah pek anlaşılmıyor ama seni kırmayım olursa ekleyim, bekle bakam....

fotoğrafta ne kadar belli olur ki modeli....zaten siyah pek anlaşılmıyor ama seni kırmayım olursa ekleyim, bekle bakam....

Siyahsa bosver canim ugrasma. Belli olmaz cunku model. Gule gule iyi gunlerde kullan..:1hug: Olmadi turkiye ye gittigimde hazir alirim. Bayiliyorum ordaki sallara cunku..

Siyahsa bosver canim ugrasma. Belli olmaz cunku model. Gule gule iyi gunlerde kullan..:1hug: Olmadi turkiye ye gittigimde hazir alirim. Bayiliyorum ordaki sallara cunku..

sen de fotoları çektikten sonra yazıyorsun uğraşma diye :roflol:

çektim 4 tane foto ama imageshack çok yavaş sonra eklerim, gerçi hiç belli olmadı ama ben şöyle düşündüm, pcye kayıt yapıp resmi büyütebilirsin bilmiyorum ki....neyse bir ara eklerim...

Neyse cok israr ettin koy bari-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile. Tamam eklersin bi ara. Evet buyutuldugunde biraz belli olur belki modeli. Eklediginde bakarim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…