Canım sıkılıyor

askerdeyken çok takıntılı olurlar takma....arar mutlaka, ödün vermeyi sevmem ama sen de gitme bari....ama söylemeni takdir ettim, ilişkide hep dürüstlüğü sevmişimdir...

evet aradı ve tabi konuyu açtık direk kaç gündür evdeyim çok yalnız kaldım arkadaşlarımla görüşmek benim de hakkım dedim o da bana ben burda kaç gündür yalnızım ne ailem var ne yanımda sevdiğim biri var ne muhabbet edebileceğim bir adam var sonra başladı anlatmaya bi yandan da ağladı falan en sonda doğru sen yalnızsın ne istiyosan yap dedi o an o kadar çok kendimden utandım ki hep kendi yönümden baktığımı ve ne kadar bencil olduğumu anladım ve onu çok kırdımsenağlama

ya benimde acayip canm sıkılıooo...

askerlik demişsiniz biz askere gitmeden önce sevgilimle ayrıldık :çok üzgünüm:

bi şekilde o zemin hazırladı...saolsn mafetti herşeyi inandım ki erkekler çok çabuk değişebilio ama ne oldu pişman oldu şimdi yok tellerle bana ulaşmaya çalışıo hattımı değiştirmıstım anneme denk gelince bu kez netten hatta az önce çarsıya çıkmış yıne yazmıs bişiler...

senelerce onun için ağlamıştım yetmedi ardından yine aglatmıstı artık sıramı ona verdim...

oysa sadece o olur diyordm..

ve ya o ya ölüm diodum ölümü seçtim :a015:

ondan daha az cnmı sıkan bişi daha var kpss sonuclarını bekeldim sonra iş başvuruları yaptım baktım sonuç olumsuz işletme devam edıım ozaman dedım ama geç kalmısım kayıt için :KK43: saolsun biz başka konularda onları bilgilendırırken arkdaşlar bizi bılgılendırmedı hbr bıle vermedıler ..şimdi sınıfın cogu devam edıomus h ne güzel kızlar soruyorum aöf bürosuna gitcem ptesi kayıtlar hakkıdna görüşmeye af yerleştırmesı fln oluomus geç kalsam da bu gerçekleşirmi yoksa seneye mi kaldım ?seneye böyle bi hakkım varmı ayrıca? iki cihan bir araya gelse ben şimdi bu sene kayıt olamam mı yani nedennn nedennn oofff :KK43: napcam evde ben ya...

can sıkıntınıza daha da skıntı kattı dime lülülülülülü yasakkelime

selam kızlar nasılsınız benim canım çok ama çok sıkkın
geceden beri ağlaya ağlaya bi hal oldum.
anacığım geldi aklıma yine herzamanki gibi
yavrumu göğsüme yatırdım uyudu kaldı benim kokumla
dedim kendi kendime ahhhh anacığım sağ olsaydıda
göğsüne kafamı koysaydım. gül çiçek kokan yanaklarını öpsem doya doya.

dün eşim keşke ailen burda olsaydı dağılmasaydı keşke annen öldükten sonra
dedi hem sinir oldum dediğine hem üzüldüm. sinir olma sebebim ağlattı beni
üzülme sebebim ise anacığımın olmadığı dünyada.

ya benimde acayip canm sıkılıooo...

askerlik demişsiniz biz askere gitmeden önce sevgilimle ayrıldık :çok üzgünüm:

bi şekilde o zemin hazırladı...saolsn mafetti herşeyi inandım ki erkekler çok çabuk değişebilio ama ne oldu pişman oldu şimdi yok tellerle bana ulaşmaya çalışıo hattımı değiştirmıstım anneme denk gelince bu kez netten hatta az önce çarsıya çıkmış yıne yazmıs bişiler...

senelerce onun için ağlamıştım yetmedi ardından yine aglatmıstı artık sıramı ona verdim...

oysa sadece o olur diyordm..

ve ya o ya ölüm diodum ölümü seçtim :a015:

ondan daha az cnmı sıkan bişi daha var kpss sonuclarını bekeldim sonra iş başvuruları yaptım baktım sonuç olumsuz işletme devam edıım ozaman dedım ama geç kalmısım kayıt için :KK43: saolsun biz başka konularda onları bilgilendırırken arkdaşlar bizi bılgılendırmedı hbr bıle vermedıler ..şimdi sınıfın cogu devam edıomus h ne güzel kızlar soruyorum aöf bürosuna gitcem ptesi kayıtlar hakkıdna görüşmeye af yerleştırmesı fln oluomus geç kalsam da bu gerçekleşirmi yoksa seneye mi kaldım ?seneye böyle bi hakkım varmı ayrıca? iki cihan bir araya gelse ben şimdi bu sene kayıt olamam mı yani nedennn nedennn oofff :KK43: napcam evde ben ya...

can sıkıntınıza daha da skıntı kattı dime lülülülülülü yasakkelime

ya af için kayıtlar bitti güzelim, sen yine de bir git belki birşey olur ama sanmıyorum..güzelce hazırlan sınava..belki daha bir yer olur kısmet...

selam kızlar nasılsınız benim canım çok ama çok sıkkın
geceden beri ağlaya ağlaya bi hal oldum.
anacığım geldi aklıma yine herzamanki gibi
yavrumu göğsüme yatırdım uyudu kaldı benim kokumla
dedim kendi kendime ahhhh anacığım sağ olsaydıda
göğsüne kafamı koysaydım. gül çiçek kokan yanaklarını öpsem doya doya.

dün eşim keşke ailen burda olsaydı dağılmasaydı keşke annen öldükten sonra
dedi hem sinir oldum dediğine hem üzüldüm. sinir olma sebebim ağlattı beni
üzülme sebebim ise anacığımın olmadığı dünyada.

kıyamam ben sana....eşinde kötü birşey söylememiş ki, bebek var ya, senin için zor oluyor, keşke annen yanında olsaydı gibisinden demiştir....tam bilmiyorum ki...

çamaşır suyu;

saol canım inş olur offofff

elvira

ağlama canım ya eşin kötü amaçlı söylememıstır ama sen annenı hatırlayıp duygusallaştıgın için yanlş anlamıs olabılrısın kendimden biliorm bende de öyle oluor..üzülme cnm ya:KK43: bu konuda ne desek boş hiç birimiz ölümsz değiliz diye düşün...kendi acını bastırmaya çalış bu dünyada herşeyin çresi sabretmek...bazen çok zor olsa da...

kıyamam ben sana....eşinde kötü birşey söylememiş ki, bebek var ya, senin için zor oluyor, keşke annen yanında olsaydı gibisinden demiştir....tam bilmiyorum ki...[/QUOTE]

evet biliyorum kötü niyetle söylemedi fakat şu dönemler biraz hassasım ve düşüncesizce hareket etti.

çamaşır suyu;

saol canım inş olur offofff

elvira

ağlama canım ya eşin kötü amaçlı söylememıstır ama sen annenı hatırlayıp duygusallaştıgın için yanlş anlamıs olabılrısın kendimden biliorm bende de öyle oluor..üzülme cnm ya:KK43: bu konuda ne desek boş hiç birimiz ölümsz değiliz diye düşün...kendi acını bastırmaya çalış bu dünyada herşeyin çresi sabretmek...bazen çok zor olsa da...

bu aralar gerçekten çok hassasım. kötü amaçlı değil ama düşüncesizce söyledi.
hele annem konusu olunca muslukları hemen açıyorum işte.

slm kızlar
baya yol almıs topık ben dunaksamdan berı ugrayamdım bugun yoktum arlkadaslarımlatdım guzeldı
sımdı canım sıkkın
benımkı canımı sıktı
aslında ortada bıse yok ama
ole ıste

slm kızlar
baya yol almıs topık ben dunaksamdan berı ugrayamdım bugun yoktum arlkadaslarımlatdım guzeldı
sımdı canım sıkkın
benımkı canımı sıktı
aslında ortada bıse yok ama
ole ıste

hayirdir ebrucum ne yapti seninki.
ben de cok kötüyüm bugün. cok yalnizimsenağlama

X