Canım sıkılıyor

senin sayendemi :1shok: o uğraşmadı fazla yani neyse canım ALLAH bozmasın .... En yakın zamanda git doktora bakalım neymiş sorun

yok o da uğraştı barışmamız için....ama aramızın iyi gitmesi benim sayemde, onda fazla bir değişiklik yok, o yine aynı...

ben suyuna gidersem o da kuzu gibi, her istediğimi yapıyor ama ben biraz kendimi çekeyim o da gıcıklık yapıyor....karışık iş bu evlilik....

neyse ben çıkıyorum annem dizisinin tekrarı var izleyememiştim sonra gelirim gelirim burda olursanız konuşuruz kendinize iyi bakın...

bı dızı ıcın kardelen yakıstırmadım yazılar olsun:mymeka:

allah en dogru zamanda versın oleyse camasırsuyu
gonlune gore
ama cocuk evlılıge cok sey katar bence

[quote=ebru.e;4939901]evet bende cıktım
ama kızmadım sıze
bazen oluyo ole
bırazdan gene cıkıcam malum ksam yamegı
bıdaha kapabılırım ısallah pc yı
[/quote]

ben de yemek hazırlıyorum bir yandan, bir yandan da sıkıntıdan avatarımı değiştirip durdum ama yine öncekini koydum...

çok sıkılıyorum çok hatta kafayı yemek üzereyimsenağlama

hayırdır bacım ya...

ahh sorma ya yarın lisedeki arkadaşlarımla görüşcektim kız erkek karışık erkek arkadaşımda askerde dün ona söyledim o da gitmiyceksin dedi hayır gidicem dedim sonra bana bağırdı gitmiyceksin diye bende sustum sonra dedi susma konuş bende görüşürz dedim o da teli yüzüme kapattı ve hala aramadısenağlama

askerdeyken çok takıntılı olurlar takma....arar mutlaka, ödün vermeyi sevmem ama sen de gitme bari....ama söylemeni takdir ettim, ilişkide hep dürüstlüğü sevmişimdir...

al benden de o kadar. ben de bütün gün evdeydim.benim de canimm cok skildi

ya yemek yapıyorum, kocam iki arada bir derede o kadar yemek çıkarttığım için beni tebrik edeceğine yok şu şöyle olur böyle olur dedi, ben de sen biliyorsan sen yap dedim, kızdı bana ya...gıcık oluyorum....-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…