Canım sıkılıyor

kötüyüm kocamaaa kızdımmmmm bende yatıcam şimdiii kocam küs olduğumuz için canım sıkılıyor :))))))))
sen nasılsınnnn cnmmm????????

benimde sıkıliiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyy canum yawwwwwwwwww
offfffffffff bu saat oldu kociş yok daha gelmedi tosunda uyudu yanlızlık vurdu başıma.
dışarda lapa lapa kar yağıyor çıkıp insanın dolaşısı geliyor ama offffffffffff offffffffffff

kötüyüm kocamaaa kızdımmmmm bende yatıcam şimdiii kocam küs olduğumuz için canım sıkılıyor :))))))))
sen nasılsınnnn cnmmm????????

o zaman sıkılmakta haklısın, çünkü hem küsme nedeni olarak hem de evdeki eşle konuşmamak çok can sıkıcı..ben de bugün küstüm küstüm barıştım, artık gönlümü almayı beceriyor....iyiyim ben de annemle teyzem bendeydi,gittiler..yarın da işim var yine erken kalkacağım, hafta sonu bile rahat yüzü yok bana...

benimde sıkıliiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyy canum yawwwwwwwwww
offfffffffff bu saat oldu kociş yok daha gelmedi tosunda uyudu yanlızlık vurdu başıma.
dışarda lapa lapa kar yağıyor çıkıp insanın dolaşısı geliyor ama offffffffffff offffffffffff

yahu biri bu hatunu durdursun, hala gezicem diyor :roflol:

ben yatıyorum arkadaşlar, benim de uykusuzluk başıma vurdu...cümleten iyi geceler...

tmmm cnm hade uyu sennnnn çamaşırsuyumm (bu arada çamaşırsuyu beni çok etkiliyo kullanamıyoum)

Elvira belki haklısın ama keşke benimde bebem olsa valla saatlerce başında durur onu izlerdim herlade giderdi can sıkıntım bilmem benim fikrim olamaıdğı için herlade :KK43:((( karda yok buralardaaa

tmmm cnm hade uyu sennnnn çamaşırsuyumm (bu arada çamaşırsuyu beni çok etkiliyo kullanamıyoum)

Elvira belki haklısın ama keşke benimde bebem olsa valla saatlerce başında durur onu izlerdim herlade giderdi can sıkıntım bilmem benim fikrim olamaıdğı için herlade :KK43:((( karda yok buralardaaa

canım allah sanada nasip etsin. zaten bebem olmasa kafayı yerdim şuan evde kesin. ona bakıp bakıp avunuyorum. allahım kimseyi evlat sevgisinden mahrumetmesin. Şeniz

selamlar canım sıkılıyor siz neler yapıyorsunuz bakalım....

ya ben aşırı yoğunum, dün annemler geldi, bugün de okulda toplantı vardı, sabah uyanır uyanmaz oraya gittim, şimdi ev dandini, yarın için de hazırlık yapmam gerek, bir de ıslandım, hasta olmasam bari...pc yi kapatıp işe güce başlayacağım ama kk alışkanlık, geldim bir bakayım dedim......öpüyorum herkesi.....görüşürüz yine

alışveriş yapmaya gidecektik ama benim ki gözlerimi dinlendiriyorum ayağına uyumuş yine...ben de ne yapsam banyoya mı girsem, of bilemiyorum ya..havada öyle soğuk ki hiç bir şey gelmiyor içimden..

ama çikolata kisti olanlar yazıyor başlıkta:nazar:
nasıl yani:uhm: yahuu canı sıkılanlarla dolu bura kıslaarr

canı sıkılanlar var, çünkü burası "canım sıkılıyor" geyik topiği.....ama hem canı sıkılan hem de çikolata kisti olanlar da yazmış olabilir....Allah iyiliğini versin, kendi konumdan şüpheye düşürdün beni....yanlış yere tıklamış olabilir misin?

X