- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
ben burdayım beni unttun :1no2:
elvira canım bebeişin nasıl iyimi :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
naber canımm...kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben burdayım beni unttun :1no2:
elvira canım bebeişin nasıl iyimi :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
iyi yapmışsın :teselli:çamaşırsuyu ve diğer arkadaşlar boş bırakmışkaydirigubbakcemile
bebişim iyi teyzesi bende iyiyim diyeyim iyi olayım. aman işte incir çekirdeğini doldurmaz benim kfama aktıklarım
ya insan kendi konusunu boş bırakır mı? bayram tatiline gittim, eşimin ailesinin evinde net yok, internet cafeye de gidemezdim orda....giderken kardelene emanet ettim burayı..o da sağolsun ev sahipliği yaptı...daha şimdi girdim eve....yol yorgunluğu var, kafam kazan gibi....yarın işe gidilecek.
elviracım, Allah analı babalı büyütsün...
herkese selamlar, saygılar, öpüyorum.....
oy oy oy kimleri görüyorum kaydirigubbakcemile3
bak topici boş bırakmadım hiç hep burdaydım haberin olsun. şakkıdı
iyi güzelce dinlen yat uyu sonra konuşuruz canıma.s.
sağol canım, yatıp uyumayı şimdilik düşünmüyorum....çamaşırları makineye atmam gerek....valizi açtım, onlar yerleştirilecek....işlerden sadece banyomu yaptım şimdilik. ne kadar istesem de gündüz uyuyamam ben, hem uyursam gece uyuyamam diye korkuyorum....
tamam canım kolay gelsin sana naniknanik
selam kızlar nasılsınız
ben bugün öğlene kadar uyudum miskin miskin mirmirmirmir
çamaşırsuyu hoooooşşşgelldinnn
inşallah tatilin iyi geçmiştir dinlenmişsindir canım:1hug:a.s.
anlat bakalım,neler yaptın bayramda...canın sıkıldı mı hiç....benim eşim memleketinde arkadaşlarıyla görüşmeye gitti 1 - 2 saatliğine, o zamanlar çok sıkıldım..havada çok soğuktu, dışarı çıkamadım...evde kaynanamla oturduk, tv izledik...neti çok özledim...:roflol:
hoşbulduk canım,benim için tatiller pekte dinlendirici olmuyor.....sonuçta eşimin ailesinin yanında oluyoruz, gelen gidenoluyor...öyle yatıp uyuyamıyorsun, pijamayla saatlerce takılamıyorsun...ayrıca yolda çok yoruyor beni..eve dönünce valizi aç, çamaşırları yıka, yerleştir....işe hazırlık yap, eve çeki düzen ver derken bir tatile daha ihtiyaç duyuyorum şimdi....kaç gündür, hep eşimin annesinin sesiyle uyandım....misafir gelecek kalkın, kahvaltı yapılacak kalkın..belki bayram olmasa böyle olmazdı bilmiyorum ama hep uykum yarım kaldı...yol yorgunluğu da var...hala makine çalıştırıyorum..kirlileri orda yıkamak istemedim, valizin içine girince yine kirlenecek gibi hissediyorum hep....eve getirdim hepsini....eşimde geldiğimizden beri uyuyor, oysa otobüste uyudu o, ben uyumadım.....of sıkıldım ya:roflol:
hiçbişey yapmadım valla ...1.günü kimse gelmedi bizbize oturduk 2.günü öğleden sonra sevgilimle buluşmaya gittim çok soğuktu sulu kar yağıyordu eve gelirken dondum o akşam çok misafir vardı yemekte falan gecede erkenden uyudum...sonraki günler hep evdeydim işte bugüne kadar bugün çıktım gezdim geldim yine eve internet başına bayramda genelde girdim hep boş bırakmadım burayı canım....özledik seni
çamaşırsuyu nasıl işlerini birazda olsa hallettinmi bari
camasirim canim senin simdi asil bi tatile ihtiyacin var valla...
tatil dedigin söyle kafana göre takildigin zaman olur...
ben de sizi çok özledim, eve gelir gelmez hemen açtım valla...sonra da çay demleyip kahvaltı yaptık...düşün yani bayağı bir alışkanlık oldu burası
evet alışkanlık yaptı ipc açıyorum ilk olarak kk açıyorum
ben artık pcyi sadece kk için açıyorum :roflol::roflol::roflol:
selam kızlar nasılsınız kimse yokmu
benim canım çok sıkkın bugün