- 21 Haziran 2007
- 5.700
- 12
- 46
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
inşallah kafanızı şişirmemişimdir kusura bakmayın canlarım ama artık bu duruma daha fazla dayanamıyorum
inşallah kafanızı şişirmemişimdir kusura bakmayın canlarım ama artık bu duruma daha fazla dayanamıyorum
Allah yardimcin olsun canim.Sok oldum
okuyunca.Üzüldümde,mecburen teröristlerle
birarada yasamak zorunda olduguna.Onlari
Allah'a havale ediyorum,Allah'im versin o
katillerin cezasini.
Esin polismi,neden tayininiz oraya cikti?
Yada orasi neresi,Kahramanmaras'tamisiniz siz.
Orasi o kadar issiz mi?
canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.allah hepinizden razı olsun.
şunu belirtmek istiyorum bende eşimde vatanımın her yerinde görev yapmaya hazırız.gerekirse savaşmayada varız.bunun için illaki asker yada polis olmak gerekmiyor.eğerki çocuklarım olmasa burda kalıp insanlara doğruyu göstermeye çalışır elimden ne geliyorsa yapardım.beni bunaltan yaşadığım yerden ziyade insanlarının cehaleti malesefki.herkes at gözlüğüyle bakıyor hayata.ben böyle yetişmedim ve şehir dışında ilçede bile yaşamdım daha önce. belkide bu yüzden bu kadar zor geliyor bana.eğerki rabbimin ağırına gidecekse şikayetim tövbeler olsun birdaha etmem.istediğim sadece şu insanlar neler yaşıyor, nasıl yerler var bilmeyenler öğrensin.vatanımızın kıymetini elindekinin kıymetini bilsin cehaletin nekadar kötü bişey olduğunu anlasın istiyorum.çocuklarımada bunu öğretebilmek için burdan gitmek istiyorum.çünkü burda öğrenebilecekleri tekşey küfür ve kavga olacak.kör yetişip hayatı boyunca etrafına at gözlükleriyle bakacak belkide.beni en çok mutlu eden şeyse öğretmenlerden ve dışardan gelen kültürlü ve mevki sahibi kişilerden teşekkür almak oluyor.beni tebrik ediyorlar.evlatlarımdan ötürü.4 yaşındaki oğluşum bile mustafa kemal atatürk diyor.bayrağımız diyor marşımızı söylüyor.ALLAH diyor.peygamberini biliyor.askerlerimizi gördüğünde selama durup hepsini teker teker öpüyor.bundan büyük gurur olurmu.beni avutanda bunlar oluyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
slm ben geldim nasılsınız bakalım.........
hep birlikte sıkıntıyı paylaşmaya çalışıyoruz ama genelde hepimizin sıkıntı saati birbirine denk gelmiyor kaydirigubbakcemile3ahanda canım sıkılıyoo bende geldim. ama kimse yok.herkes kendi kendine sıkılıyo heralde.halbuki hepberaber sıkılsak daha katlanılır olurdu sankim
ya ben de bu haftalığına bjkye destek veriyorum, bakalım ne olacak?
benımde cok cnm sıkkın tedırgınım bugun maç var maça gtcem ıns dayak yemeden eve gelırım:roflol: bjklıyım :hooray: ve sabha kadr rüya gordum hep yendık bakalım aksam nolcek:sm_confused:
yeni biri katılmış aramıza..bağır arkadaşım bizim için de bağır...bende çıksam yüksek bir yere ve avazım çıktığı kadar bağırsam yangın vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr diye
oooo, can yoldaşım, kardelenim, selamlar....slm ben geldim nasılsınız bakalım.........
selamlar.........bende geldım ben ıdare eder sen nasılsın..
selamlar nasılsın...
senin gibiyim,idare eder..şimdi dışarı çıkıcaz eşimle.....alışveriş yapacağız mutfağa.....dinlendim sabah biraz....haftaiçinin yorgunluğunu attım...
ohh nasıl beklıyosunuzdr dımı hafta sonunu
gez dolas alısverıs bıle cok ıyı gelıyo ınsana bazen
ben evdeyım yagmur var burda hava tuhaf