Canım sıkılıyor

inşallah kafanızı şişirmemişimdir kusura bakmayın canlarım ama artık bu duruma daha fazla dayanamıyorum

Allah yardimcin olsun canim.Sok oldum
okuyunca.Üzüldümde,mecburen teröristlerle
birarada yasamak zorunda olduguna.Onlari
Allah'a havale ediyorum,Allah'im versin o
katillerin cezasini.
Esin polismi,neden tayininiz oraya cikti?
Yada orasi neresi,Kahramanmaras'tamisiniz siz.
Orasi o kadar issiz mi?

Son düzenleme:
inşallah kafanızı şişirmemişimdir kusura bakmayın canlarım ama artık bu duruma daha fazla dayanamıyorum

ayy yaa cok üzüldum gercektn allah yar ve yardımcınız olsun:Saruboceq: her yer bızım vatanımız ama yabancı maddelerde yok deıl onları allaha havale edıyoruz

benımde cok cnm sıkkın tedırgınım bugun maç var maça gtcem ıns dayak yemeden eve gelırım:roflol: bjklıyım :hooray: ve sabha kadr rüya gordum hep yendık bakalım aksam nolcek:sm_confused:

estafurullah canım ya.o insanlık vasfından çook uzak yaratıklarla aynı havayı solumak bile bizlere acı veriyor.allah sana sabırlar versin.ben beddua bile etmiyorum o zawallılara.allaha havale ediyorum.öldüklerinde yada canları yandığında sevinebildiğim tek insansı yaratıklar işte.hadi cehaletlerinden yapıyolar diceksin ama insanın içinde merhamet ,acıma duygusu biraz insaf olur. allah sana sabırlar versin inşalh en kısa sürede ordan uzaklaşırsınız.cennet vatanın güzel köşelerini yaşanmaz kılan o yaratıkları allaha havale et sende.

canım ya niye kafamızı şişiresin dertlerimizi paylaşıyoruz burda
ne diyim canım allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
daha çok mu görevinizin bitmesine umarım tez zamanda biter arkadaşım

sağol canım benim allah hepinizden razı olsun.eşim poliste değil askerde değil ama devletin mühim bir işinde çalışıyor.keşke kahramanmaraşta yaşasam memleketimin gözünü seveyim.bir dağ köyündeyiz burda teknolojik herşey var ama malesefki eğitimli insan yok denecek kadar az.cehalet almış başını gidiyor.çocuklarımı lojmanın önünde dahi oynatmak istemiyorum.öğrendiği tek şey küfür ve sapıkça hareketler oluyor.burası ıssız sayılmaz 10 hane oturuyoruz.telörgü içinde jandarmanın koruması altındayız.binevi açık cezaevi.tayin meselesine gelince tayini biz istemiştik ama buranın böyle olduğunu hiç bilmiyorduk.ben daha önce adanadaydım ve halada burnumda tütüyor orası.hamd olsunki allahıma sağlıklıyız ve iman gücümüz var bu sayede sabredebiliyoruz.:1hug:

bende çıksam yüksek bir yere ve avazım çıktığı kadar bağırsam yangın vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr diye

canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.allah hepinizden razı olsun.
şunu belirtmek istiyorum bende eşimde vatanımın her yerinde görev yapmaya hazırız.gerekirse savaşmayada varız.bunun için illaki asker yada polis olmak gerekmiyor.eğerki çocuklarım olmasa burda kalıp insanlara doğruyu göstermeye çalışır elimden ne geliyorsa yapardım.beni bunaltan yaşadığım yerden ziyade insanlarının cehaleti malesefki.herkes at gözlüğüyle bakıyor hayata.ben böyle yetişmedim ve şehir dışında ilçede bile yaşamdım daha önce. belkide bu yüzden bu kadar zor geliyor bana.eğerki rabbimin ağırına gidecekse şikayetim tövbeler olsun birdaha etmem.istediğim sadece şu insanlar neler yaşıyor, nasıl yerler var bilmeyenler öğrensin.vatanımızın kıymetini elindekinin kıymetini bilsin cehaletin nekadar kötü bişey olduğunu anlasın istiyorum.çocuklarımada bunu öğretebilmek için burdan gitmek istiyorum.çünkü burda öğrenebilecekleri tekşey küfür ve kavga olacak.kör yetişip hayatı boyunca etrafına at gözlükleriyle bakacak belkide.beni en çok mutlu eden şeyse öğretmenlerden ve dışardan gelen kültürlü ve mevki sahibi kişilerden teşekkür almak oluyor.beni tebrik ediyorlar.evlatlarımdan ötürü.4 yaşındaki oğluşum bile mustafa kemal atatürk diyor.bayrağımız diyor marşımızı söylüyor.ALLAH diyor.peygamberini biliyor.askerlerimizi gördüğünde selama durup hepsini teker teker öpüyor.bundan büyük gurur olurmu.beni avutanda bunlar oluyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

checimmmm senin neyin var bak hamilesinde sakin olmaya çalış yapma böyle çık gez dolaş kitap oku.elişi yap.tamammı canım sakinleşmeye çalış bitanem

cok uzuldum ama vatan bızım vatanımız
teroru lanetlıyoruz ama okadr ıcımızdelerkı
dıcek bıse yok allah yanınızda olsun

nesutayi, ben seni çok iyi anlıyorum canım....zaten bununla ilgili bir konu da açmıştın, orda okuma fırsatım oldu düşüncelerini, hislerini...Allah yardımcınız olsun....sen her zaman yaz arkadaşım..zaten amacımız da biraz olsun rahatlamak değil mi?hep dinleriz seni....

ahanda canım sıkılıyoo bende geldim. ama kimse yok.herkes kendi kendine sıkılıyo heralde.halbuki hepberaber sıkılsak daha katlanılır olurdu sankim
hep birlikte sıkıntıyı paylaşmaya çalışıyoruz ama genelde hepimizin sıkıntı saati birbirine denk gelmiyor kaydirigubbakcemile3

benımde cok cnm sıkkın tedırgınım bugun maç var maça gtcem ıns dayak yemeden eve gelırım:roflol: bjklıyım :hooray: ve sabha kadr rüya gordum hep yendık bakalım aksam nolcek:sm_confused:
ya ben de bu haftalığına bjkye destek veriyorum, bakalım ne olacak?

bende çıksam yüksek bir yere ve avazım çıktığı kadar bağırsam yangın vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr diye
yeni biri katılmış aramıza..bağır arkadaşım bizim için de bağır...

slm ben geldim nasılsınız bakalım.........
oooo, can yoldaşım, kardelenim, selamlar....

bende geldım ben ıdare eder sen nasılsın..
selamlar.........

senin gibiyim,idare eder..şimdi dışarı çıkıcaz eşimle.....alışveriş yapacağız mutfağa.....dinlendim sabah biraz....haftaiçinin yorgunluğunu attım...

ohh nasıl beklıyosunuzdr dımı hafta sonunu
gez dolas alısverıs bıle cok ıyı gelıyo ınsana bazen
ben evdeyım yagmur var burda hava tuhaf

ohh nasıl beklıyosunuzdr dımı hafta sonunu
gez dolas alısverıs bıle cok ıyı gelıyo ınsana bazen
ben evdeyım yagmur var burda hava tuhaf

açıkcası haftasonu çok bereketli geçmiyor bizim için..haftanın yorgunluğu ile hiç bir işe elimizi sürmek istemiyoruz..eşimde ben de çok yoğun çalışıyoruz...pazar günü zaten banyoydu, hazırlıktı falan derken geçiyor....ne temizliğe zamanım kalıyor ne de gezmeye....tüp falan bitmiş evde...şimdi tüp istedik, bazı mutfak ihtiyaçları var onları almaya gideceğiz, bazen tek eğlencemiz bir alışveriş mağazası oluyor..ordan da pek birşey alabildiğimiz yok ya...malum ekonomik şartlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…