- 27 Nisan 2008
- 2.955
- 4
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
canım, gittim doktora..önemli birşey yok şimdilik...konu açıp anlattım orda..regl olamıyordum...hamilelik ya da kist yokmuş, ilaç verdi....bir daha olursa gel tedaviye dedi...
ben geldim hanımlar nasılsınız bakalım.
offff offfff yine yanlızım yine tek başımayım.
daha doğurmadımda offfffffff offffffffffffff
offff yaaa ben canim cok sIkkIn...
sinavim var haftaya onun stresi bir yandan icimde beni yakan ask yaram diger yandan.... senağlama
SIKILDIM yani.... :çok üzgünüm:
ay hayırlısıyla kucagına al ısallah az kaldı dımı
1 i galıba benım annemın dohum gunu
canım ya sendemı benden sın ahha hh
ya canım sıkkın...
oysa ki bugün canımın çok sıkıldığını eşime söyledim, doktora gittim sonuçta...yarın işte yok,al beni bir dışarı götür değil mi? o ne yaptı, geldi yemek yedi ve tv izlemeye başladı,sonra da orda uyuyakaldı.bu ne beeeeee? evlilik bu mu ya? ben kendi başıma yaşayacaksam ne diye evlendim ki? çok merak ediyorum...
benim canimin sIkkIn olmasinin nedeni bir erkek seninde...:teselli:
erkekler bizi mutlu edecekleri gün kendilerini asmis olacaklar ama nerde onlarda o akil... -tatlicadiarzu-
kac ay oldu ayni seyleri düsünüp aglamaktan, en ufak seylere aldanip yalanci umutlara aldanmaktan ve hala onu düsünmekten ve sevmekten vazgecemedim..... senağlama senağlama senağlama
benim canim nasil sIkILmasin dimi ama... :çok üzgünüm:
ya canım sıkkın...
oysa ki bugün canımın çok sıkıldığını eşime söyledim, doktora gittim sonuçta...yarın işte yok,al beni bir dışarı götür değil mi? o ne yaptı, geldi yemek yedi ve tv izlemeye başladı,sonra da orda uyuyakaldı.bu ne beeeeee? evlilik bu mu ya? ben kendi başıma yaşayacaksam ne diye evlendim ki? çok merak ediyorum...
aman ya, bir gün mutlu ediyor sonra üzüyor, istemiyorum böyle olacaksa...çok fazla beklentisi olan biri de değilim...küçük şeyler bile yetiyor bana...tek istediğim ikimizde çok yoğun çalışıyoruz...beraber zaman geçirelim ama adam istemiyor belli....ne uğraşacağım o zaman...bana ne? işte ondan sonra da diyorum ki, herkes böyle tek başına takılacaksa neden evliyiz biz?:jeyyar:
en son günaydın yazmıştım, şimdi de iyi akşamlar yazıyorum, o saatten beri kimse tek kelime yazmamış...demek ki kimsenin canı sıkılmamış, ne mutlu bize.......
iyi akşamlar arkadaşlar.....benim canım sıkıldı bugün..işe gitmedim...sabah doktora gittim...
sonra evdeydim, temizlik yapayım dedim yapamadım, ders çalışayım dedim, çalışmadım....hiç birşey yapmadan oturdum yine...sıkıldım sıkıldım sıkıldım
ağladım hatta.....(arada ağlayıp açılıyorum)
slm tinkimi.....valla ne bileyim bugün kimse uğramadı buralara....ben de doktor falan derken boş bıraktım....ben de araba kullanmaya kararlıyım da özel ders almayı bekliyorum...bir kısmet olmadı...