Canım sıkılıyor

ben geldim hanımlar nasılsınız bakalım.
offff offfff yine yanlızım yine tek başımayım.
daha doğurmadımda offfffffff offffffffffffff

canım, gittim doktora..önemli birşey yok şimdilik...konu açıp anlattım orda..regl olamıyordum...hamilelik ya da kist yokmuş, ilaç verdi....bir daha olursa gel tedaviye dedi...

anladım canım gecmıs olsun sevındım bıseyın yokmus
keske teyze olsaydık ama dımı[

/B]
ben geldim hanımlar nasılsınız bakalım.
offff offfff yine yanlızım yine tek başımayım.
daha doğurmadımda offfffffff offffffffffffff

ay hayırlısıyla kucagına al ısallah az kaldı dımı
1 i galıba benım annemın dohum gunu

offff yaaa ben canim cok sIkkIn...
sinavim var haftaya onun stresi bir yandan icimde beni yakan ask yaram diger yandan.... senağlama
SIKILDIM yani.... :çok üzgünüm:

[/QUOTE]

sağol canım evet çok az kaldı ayın birinde inşallah..
pazartesi sabah yatıcam hastaneye. dua edin benim için.
annenede allah uzun ömürler versin canm şimdiden nice yıllaraa.s.

offff yaaa ben canim cok sIkkIn...
sinavim var haftaya onun stresi bir yandan icimde beni yakan ask yaram diger yandan.... senağlama
SIKILDIM yani.... :çok üzgünüm:

canım ya sendemı benden sın ahha hh

sağol canım evet çok az kaldı ayın birinde inşallah..
pazartesi sabah yatıcam hastaneye. dua edin benim için.
annenede allah uzun ömürler versin canm şimdiden nice yıllaraa.s.[/QUOTE]

saol tesekkur ederım
dua ederım tabı allah bı solukta kurtarsın ısallah
sende hemen aramıza don

canım ya sendemı benden sın ahha hh

kac ay oldu ayni seyleri düsünüp aglamaktan, en ufak seylere aldanip yalanci umutlara aldanmaktan ve hala onu düsünmekten ve sevmekten vazgecemedim..... senağlama senağlama senağlama
benim canim nasil sIkILmasin dimi ama... :çok üzgünüm:

ya canım sıkkın...

oysa ki bugün canımın çok sıkıldığını eşime söyledim, doktora gittim sonuçta...yarın işte yok,al beni bir dışarı götür değil mi? o ne yaptı, geldi yemek yedi ve tv izlemeye başladı,sonra da orda uyuyakaldı.bu ne beeeeee? evlilik bu mu ya? ben kendi başıma yaşayacaksam ne diye evlendim ki? çok merak ediyorum...

ya canım sıkkın...

oysa ki bugün canımın çok sıkıldığını eşime söyledim, doktora gittim sonuçta...yarın işte yok,al beni bir dışarı götür değil mi? o ne yaptı, geldi yemek yedi ve tv izlemeye başladı,sonra da orda uyuyakaldı.bu ne beeeeee? evlilik bu mu ya? ben kendi başıma yaşayacaksam ne diye evlendim ki? çok merak ediyorum...

benim canimin sIkkIn olmasinin nedeni bir erkek seninde...:teselli:
erkekler bizi mutlu edecekleri gün kendilerini asmis olacaklar ama nerde onlarda o akil... -tatlicadiarzu-

benim canimin sIkkIn olmasinin nedeni bir erkek seninde...:teselli:
erkekler bizi mutlu edecekleri gün kendilerini asmis olacaklar ama nerde onlarda o akil... -tatlicadiarzu-

aman ya, bir gün mutlu ediyor sonra üzüyor, istemiyorum böyle olacaksa...çok fazla beklentisi olan biri de değilim...küçük şeyler bile yetiyor bana...tek istediğim ikimizde çok yoğun çalışıyoruz...beraber zaman geçirelim ama adam istemiyor belli....ne uğraşacağım o zaman...bana ne? işte ondan sonra da diyorum ki, herkes böyle tek başına takılacaksa neden evliyiz biz?:jeyyar:

kac ay oldu ayni seyleri düsünüp aglamaktan, en ufak seylere aldanip yalanci umutlara aldanmaktan ve hala onu düsünmekten ve sevmekten vazgecemedim..... senağlama senağlama senağlama
benim canim nasil sIkILmasin dimi ama... :çok üzgünüm:

can sıkılmasında ne olsun
ah bu umudun gozu kor olsun ya[

/B]
ya canım sıkkın...

sende durt sole bı hadı kalk canım sıkılıyo benı gezdır de canım ya senın ıstedıgın gıbı olsun hersey bosversene
ben olsam yaparımÇok üzgünüm çoook
gaz verır gıbımı oldu nekaydirigubbakcemile

aman ya, bir gün mutlu ediyor sonra üzüyor, istemiyorum böyle olacaksa...çok fazla beklentisi olan biri de değilim...küçük şeyler bile yetiyor bana...tek istediğim ikimizde çok yoğun çalışıyoruz...beraber zaman geçirelim ama adam istemiyor belli....ne uğraşacağım o zaman...bana ne? işte ondan sonra da diyorum ki, herkes böyle tek başına takılacaksa neden evliyiz biz?:jeyyar:

sen en iyisi ne yap biliyormusun...
hergün tek basina takil...
git gez toz sanki bekar gibi yasa...
bak o zaman nasil degisiyor hersey... :icecream:

ben, bekar gibi yaşarım da ya alışırsam da vazgeçemezsem diye korkuyorum...:roflol::roflol::roflol:

ya, tamam o da haklı, çok yoğun bir işi var ama ben de karısıyım yahuuuuuuu....uyusun, bir gün uyandığında beni bulabilecek mi acep? kızlar, kusura bakmayın ya, çok içerledim de yazıp duruyorum

en son günaydın yazmıştım, şimdi de iyi akşamlar yazıyorum, o saatten beri kimse tek kelime yazmamış...demek ki kimsenin canı sıkılmamış, ne mutlu bize.......

iyi akşamlar arkadaşlar.....benim canım sıkıldı bugün..işe gitmedim...sabah doktora gittim...

sonra evdeydim, temizlik yapayım dedim yapamadım, ders çalışayım dedim, çalışmadım....hiç birşey yapmadan oturdum yine...sıkıldım sıkıldım sıkıldım

ağladım hatta.....(arada ağlayıp açılıyorum)

çamaşırsuyu arkadaşım geçmiş olsun sevindim doktor sonuçlarının iyi çıkmasına
topiğimizi yalnız bırakırmıydım ama olmadı bugün nerdeyse öğlen kalktım
akşam üstü tekrar uyudum akşam hava karardığında kalktım canım ya
neden uyudum peki can sıkısında bizim evdede aynı durum benimki gececi
gündüz uyur gece işte
eskiden arabam vardı akşamları sıkıldığım zaman alır annemi çocuklarımı eşe dosta
giderdim veya dolaşırdık ama şimdi oda yok hep evdeyim
akşam yat aynı sabah kalk aynı değişiklik yok
işe girmek istiyorum oda olmuyor offffffff işte öyle arkadaşım :1no2::1no2:

slm tinkimi.....valla ne bileyim bugün kimse uğramadı buralara....ben de doktor falan derken boş bıraktım....ben de araba kullanmaya kararlıyım da özel ders almayı bekliyorum...bir kısmet olmadı...

slm tinkimi.....valla ne bileyim bugün kimse uğramadı buralara....ben de doktor falan derken boş bıraktım....ben de araba kullanmaya kararlıyım da özel ders almayı bekliyorum...bir kısmet olmadı...

inşallah en kısa zamanda öğrenirsin arkadaşım kursta öğrendiğinle olmuyor
mutlaka ders almalısın banada dayım öğretti canım dayım o kadar sabırlıydıki
benle çok uğraştı ama öğrendim izmite gittiğim zaman hep kendim kullandım
izmitte hep rampa orda pişirmiştim ki ordan kandıraya bile gitmiştim ahhhhh ahhhhh
antalya da rampa yoktur pek ama izmit hep rampaydı
şimdi çok özledim araba kullanmasını sattı arabayı :mymeka:
bide işe yarasydı parası neyse

selam canlarım nasılsınız bakalım.size can sıkıntımın sebebini anlatmak istiyorum belki biraz olsun rahatlarım.ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık.paylaşmak istiyorum

artık dağın başında yaşamak teröristlerle burun buruna olmak beni çok bunalttı.
türkçeyi sadece nerdeyse yaşadığım lojman içindekiler kullanıyor.
oğlumu okula gönderiyorum kimse arasına almıyor onların dilini bilmediği için.bu duruma hem ben hem eşim hemde yavrum çok üzülüyor.hergün okula elim yüreğimde gönderiyorum.hastalansam şehre gitmem için 200 km yol katetmem gerekiyor.
nefes alamadığımı hissediyorum artık.allaha hergün bizi burdan kurtarması için dua ediyorum.tabi yinede hakkımızda hayırlısı olsun.
hatta birgün buraya yeni tayinimiz çıktığında ilçeye giderken adamın birine elinde süt bidonu var diye kıyamadım arabaya alalım dedim.aldıkta adamın hal ve hareketleri hiç hoşuma gitmedi.eşim sordu abi buralarda terörist var deniyor doğrumu dedi.adam evet bende teröristim demesinmi şok oldum.eşim görevi icabı yanında silah taşımak zorunda ogünde silahı beline takmamıştı arka koltuğa koymuştu.bende biranda can havliyle silaha sarıldım ve adamın sırtına dayadım adam silahı hissedince işte ben tövbe ettim abi şimdi yapmıyorum devletimiz çok yaşasın demeye başladı.adamı arabadan indiremiyoruzda ıssız heryer diye ilçeye varır varmaz adamı indirdik tabi jandarmaya teslimde edemiyoruz çünkü elde bir kanıt yok bırakmak zorunda kaldık ama birdahada tövbe ettim kimseyi arabaya almicam diye.
işte böyle arkadaşlar bunaldım nefes alamıyorum şehir hayatını özledim çarşı pazar gezmeyi özledim eşimle elele caddede yürümeyi özledim lokantaya gitmeyi pastaneye gitmeyi çocuklarımı parka götürmeyi herşeyi çoooook özledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ahanda canım sıkılıyoo bende geldim. ama kimse yok.herkes kendi kendine sıkılıyo heralde.halbuki hepberaber sıkılsak daha katlanılır olurdu sankim:nazar:

X