Canım sıkılıyor

ben geldiiiiiiimmm gece kusunuz.laelaelaelaelaeooooooofff nolcak benim bu halim uyuyamiyom cnm SIKILIYOOOOkafamçokkarıştısigara ustune sigara yakiyom kanser olcam yakinda

ben geldiiiiiiimmm gece kusunuz.laelaelaelaelaeooooooofff nolcak benim bu halim uyuyamiyom cnm SIKILIYOOOOkafamçokkarıştısigara ustune sigara yakiyom kanser olcam yakinda

hoşgeldin canım...çok fazla da içme ya, Allah korusun....

nerdesınız canı sıkılanlar canım ole sıkkınkı

hayırdır canım ya,genel can sıkıntısı mı bu, birşey mi var, merak ettim...

benimde cnm sıkıldı yawwww

sen de gel, anlat bacım....

ben bugün yüne süper yoğun bir gün yaşadım, işler yetişmiyor ya...evde de evrak işlerini yapıyorum artık...ama ingilizce çalışmaya zaman ayıramıyorum, biraz da canım ona sıkkın....

birisi gelse yemek hazirlasa otursam yesem kalksam o da toplasa temizlese offfffffffffffffff

kimsenin canı sıkılmıyor heralde bugün
benim canım çok sıkkın bugün ama kimse yok yaaa :1no2:

slm canım, ben işten yeni geldim, üstümü bile değiştirmeden size bir bakayım dedim...şimdi ortalığı falan toplayıp yemek hazırlayacağım....ayrıca çok yoğun bir gün geçirdim, kafam kazan gibi....yarın da kadın doğumcuyla randevum var, gideyim bakayım neymiş sorun? size de yazarım....öpüyorum...boş bırakmayın buraları...

en son günaydın yazmıştım, şimdi de iyi akşamlar yazıyorum, o saatten beri kimse tek kelime yazmamış...demek ki kimsenin canı sıkılmamış, ne mutlu bize.......

iyi akşamlar arkadaşlar.....benim canım sıkıldı bugün..işe gitmedim...sabah doktora gittim...

sonra evdeydim, temizlik yapayım dedim yapamadım, ders çalışayım dedim, çalışmadım....hiç birşey yapmadan oturdum yine...sıkıldım sıkıldım sıkıldım

ağladım hatta.....(arada ağlayıp açılıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…