Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

sepetle sal sen aşağıya ben ağacın dibinde bekliyorum.
oh ne güzel hastalar mışıl m ışıl uyuyor:) bu saltanat uzun sürmeeez amaaaa

ay okurken bile kelebek olasım geldi mutluluktan kız jaggymm o zaman dile benden ne dilersen aşk iş para daha ne olsun yani aşksız olmuyo hani

ay okurken bile kelebek olasım geldi mutluluktan kız jaggymm o zaman dile benden ne dilersen aşk iş para daha ne olsun yani aşksız olmuyo hani

Ih burayada yazıyorum bu sene mi giricen kpssye ..
Gir çık ondan sonra görüşelim seninle..

Senden tek dileğim çeyizime kelebek desenli fincan takımı alman hahaha içerken seni hatırlar hatırlar dostlarıma anlatırım..

yyok canım bilmiyorum nerden bılecem ki. insan bir mesaj atar der hastayım gel ilgilen kahvemi yap haha

canım hem kps girecem hem dgs mühendislik için ama dgs den pek umutlu değilim kps ye daha çok odaklanıyorum o yüzden bir kazanayım ilk uçakla yanına gelecm :87:
oy istediğini o olsun tüm takımlarını kelebekli alırım senin. Mutluluk hiç eksik olmasın diye normalde o fincanlar niyeyse diğerlerini çıkarmayım diyordum yazdan beri fincanlar hep seni bana hatırlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…