Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

hhahaa. bişe diyim mmi bende son zamanlarda arkadaslara kahve falı bakmaya başladım.
nasıl oluyorsa bazı söylediklerim tutuyor :KK70:
aslında basit bi yoluda var ay başı ortası ise bankayla ilgili işler var
yaza yakınsa tatil planı var :KK70: :KK76::KK76:
yani illa bi yerden tutuyor :125:

böyle siyah kayısılar var. sabahları aç karına 3-4 tane yeseniz ardından ılık bir bardak su.. vede beslenme alışkanlığınızda önemli. ayrıca ciddi boyutlarda kabızlık problemin varsa bir hekime gitmelisin bence. ihmal etme.:78:

Ben onu da denedim ama pek kayısıyı öyle tüketmeyi sevmiyorum canım..

Dopktora gittim ilaçlarım var.Onlarıda kullanıyorum ama ara da sırada ihmal ettiğim oluyor.. :)

hhahaa. bişe diyim mmi bende son zamanlarda arkadaslara kahve falı bakmaya başladım.
nasıl oluyorsa bazı söylediklerim tutuyor :KK70:
aslında basit bi yoluda var ay başı ortası ise bankayla ilgili işler var
yaza yakınsa tatil planı var :KK70: :KK76::KK76:
yani illa bi yerden tutuyor :125:

Hahahaha yok ama ben sallamadım herkes bakar ama farklı görür . Bende baktım görebildiklerimi kendimce yorumladım :KK52:

Kelebeklerde var o kahvede.. yani fikrim şudur.. özgür bir insansınız.
gezmeyi dolaşmayı alışverisi seversiniz.renkli şeylerden hoşlanır sevdiğiniz renk ise bebe mavi ilk 5 renkler arasında olabilir:112: miiiii ?

Şimdi minik kelebeğim..

Yani hazalım
Sanırım uzun zamandır bir konu üzerinde düşünüp durmuşsun.
Artık aynı şeyleri düşün düşün 'ne olacak ne bitecek '' diye diye kendi içini kendin bunaltmışsın..
Bu sıkıntın uzun demeyeyim de kısa bir süre kadar devam etmiş.

Yenii yeni kafanı toparlamış, biraz olsun içini rahatlatacak şeyler yaşamışsın..
Artık aklındaki soru mu desem sıkıntı mı desem bilmiyorum , ferahlarken bile'' acaba tekrar aynı sıkıntılarım olur mu '' diye düşünüyorsun.Bundan dolayıda tam olarak için ferahlamamış..

Bu sorunlar haricinde bir yol ile karşılaşıcaksın. Bu yolun sonunda bir adam kafası görüyorum..
Sen sıkıntılarını yaşarken bu karşılaşacağın insan seni bu sıkıntılarından bir nebzede olsa uzaklaştıracak ve sana iyi gelecek..

Bu karşılaşacağın kişinin adında sanırım c ya da a harfi var..

Yakın zamanda sevindirici haberler alacaksın ve bu haberler senin için çok iyi olacak.
Bir kaç görev üstleneceksin bu iş olur veya okul hayatın varsa onula ilgili bir şey olur.
Bu her ne ise sana çok kısmetli ve bereketli gelecek.Yani her koşulda faydasını göreceğe benziyorsun..

Ördek kafası gibi bir şey görüyorum fincanda.Artık nasıl benzettiysem..
Artık her kiminle karşılaşacaksan bu kişi senin hayatının merkezi olacak , hayırlı bir kısmetin kapıları sana açılacağa benziyor..

Imm bir de şu aralar şansın yüzüne gülecek gibi.
Aşk hayatın yoksa olacak gibi eğer varsa da bu aşk hayatın da çok büyük olumlu yönde değişiklikler olacak..

Özetle iş hayatına atıldığında statü sahibi ve başarılı olacağın aşk hayatında ise olumlu yönde gelişmeler olacağa benziyor..

Oh lan ilk falım he yorumladığım..
Nasıl ? :KK9:

uhuu kız jagymm sen neymişsin ya böyle derya abla bile bu kadar uzun söyleniyordu :KK1: aşk hayatı varla yok arasında okülumu bitirdim de sınava hazırlanıyorm inşallah atanırım. yani demem o ki tuturdun sayılır tutarlı bir fal oldu öyle sallama falan da değil harbi bakıyormuşsun sen :87:

çok ama çok teşekkür ederim canım benim :KK71::KK70:

yaaa pardon o zaman. ben pek aktif değilim heheh unutuyorumda işte ne bileyim.. kendi kendime konuşuyormuşum gibimi olmuş oyle.

uhuu kız jagymm sen neymişsin ya böyle derya abla bile bu kadar uzun söyleniyordu :KK1: aşk hayatı varla yok arasında okülumu bitirdim de sınava hazırlanıyorm inşallah atanırım. yani demem o ki tuturdun sayılır tutarlı bir fal oldu öyle sallama falan da değil harbi bakıyormuşsun sen :87:

çok ama çok teşekkür ederim canım benim :KK71::KK70:

Atanıcan diyorum :KK52::KK52::KK52: sen ders çalışmaya devam et :KK52::KK52::KK52:

Eh işte eğlence olsun bize..

Bundan sonra fallarına ayrıntılı şekilde bakacağım hatta topic bile açmayı düşünüyorum falan.:KK37: Vermeyin gazı demiştim ben :KK33::KK33:

aman hemen kaç kaçak :KK4: ben seni bırakmıyorum hiçbir yere :KK53:

Valla kuzum gece tv karşısında kahvemi alıp penguen dergimi okuyacağım battaniyenin altına girip.. :)

Biliyor musun bilmiyorum ama şu aralar hastaydım ben daha bugun adam akıllı toparlayabildim..

Ondan fazla girmiyorum yoksa sabahtan akşama kadar online takılıyorum biliyorsun.. :KK52:

X