- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi 88prenses22
bir ara birkaç gün içtim de pek sevmedim
kayısı çayını ise henüz hiç içmedim
afiyet olsun hepimize. ben nescafe pek içmem alışkın değilim ama uykumu acmak için içiyorum :)
aalternatif olarak birde kuş oluyor
hadi bakalım hangilerini bulabilecn
www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/675977-kizlar-cok-onemli-lutfen-yorumlar-misiniz.html
aslında çok faydalı da öyle bitki çayları bende içemiyorum. Midem bulamıyo hemen:18:bir ara birkaç gün içtim de pek sevmedim
kayısı çayını ise henüz hiç içmedim
Sindirim sistemim için içiyorum daha doğrusu kabızlık problemim var hem de ciddi boyutlarda..
Kayısı çayı çözü bu sorunumu..
ben de pek sevmem de içerim aradaaslında çok faydalı da öyle bitki çayları bende içemiyorum. Midem bulamıyo hemen:18:
böğğğğ
ne güzel seninle sabahlamayı göze alan bir eşin varben 25 yasındayım eylül 2012de evlendim 9yıllık sewgilimle :)
sağlık sektöründe çalışıyorum. bu akşam nöbetteyim. kocam işyerime geldi. benimle sabahlıcak
Bence sarı ve türevlerinden daha iyi durabilir çikolata rengi..
Hem tam kış rengi :) beyaz tenli iseniz çok yakışır..
kızlar tanıtın bakim kendinizi
ben 25 yaşında 4 yıllık evli 1 erkek çocuk annesi ve ev hatunuyum
Bakayım hangilerini bulabilcem bekle
Sindirim sistemim için içiyorum daha doğrusu kabızlık problemim var hem de ciddi boyutlarda..
Kayısı çayı çözü bu sorunumu..
ben 25 yasındayım eylül 2012de evlendim 9yıllık sewgilimle :)
sağlık sektöründe çalışıyorum. bu akşam nöbetteyim. kocam işyerime geldi. benimle sabahlıcak
hahahaben 20 yaşındayım 3 evim 2 arabam var ama sizleri sevdiğimden kk den çıkmıyorum yoksa çok ekşinlı bir hayatım var ahaha
maşallah canım Allahım huzurunu bozmasın
slm kızlar siz sohbete çok önce başlamışsınız ama belki beni de aranıza alırsınız
Teşekkür ederim kızlar amin inşallah.. Allahım kimsenin huzurunu mutluluğunu bozmasın.
geleceğini biliyordum evet ama kalacağı aklıma gelmemişti. yarın oda işe gidecek. uykusuz bir gece geçirecek.
neyse. fala kim bakıyor.?
slm kızlar siz sohbete çok önce başlamışsınız ama belki beni de aranıza alırsınız
ben bol bol balık gördüm o kayfede