Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

yaaa.. o vakit öyle olsun :) hani şu bi adamın fotoğrafı var dükkanda bu foto olmayan yer bizden değildir falan yazıyor. oranın çiğ köftesini sewiyom ben ondan getirim
çikolatayıda ben yerim :):KK9::KK9:

Evet canım bende sürekli oranın çiğ köftesinden yiyorum..

O çiğ köftelere alışmışım başka bir yerin yediğimde bir tuhaf geliyor..:KK50:

canım hem kps girecem hem dgs mühendislik için ama dgs den pek umutlu değilim kps ye daha çok odaklanıyorum o yüzden bir kazanayım ilk uçakla yanına gelecm :87:
oy istediğini o olsun tüm takımlarını kelebekli alırım senin. Mutluluk hiç eksik olmasın diye :KK9: normalde o fincanlar niyeyse diğerlerini çıkarmayım diyordum yazdan beri fincanlar hep seni bana hatırlatıyor :KK53:

Benim kendi evimde de o kelebek desenlilere benzeyen bir fincan takımım var..

Geçen evdeyken arkadaşın teki gelmişti ona kahve yaparken görmüştüm valla benim de aklıma sen geliyorsun..

Hakkınla kazanır inşallah iyi yerlere gelirsin hazalım.. :)

oo jagymm sen de mi çiğ köfte delisisin. Ablamla bir aralar nerdeyse hergün çiğ köfte partisi yapıyorduk. :KK1: aklıma iyi :KK56:getirdin canım çekti

Ben yedimde geldim. Önümde de büyük ayranın kutusu duruyor yanında ayran içmeye bayılıyorum o acıyı iyi serinletiyor ımmmm... :KK56::KK56:

evet bende oranın çiğ köftesini seviyorum diğerlerinin tadı pek hoşuma gitmiyor.
çiğ köfte ananas canım niye istiyor yaa
demeyin demeyin yiyecekleri söylemeyin :KK50::104::104:

evet bende oranın çiğ köftesini seviyorum diğerlerinin tadı pek hoşuma gitmiyor.

Ben yedimde geldim. Önümde de büyük ayranın kutusu duruyor yanında ayran içmeye bayılıyorum o acıyı iyi serinletiyor ımmmm... :KK56::KK56:

he ya gece gece canım çekti :KK30:

Benim kendi evimde de o kelebek desenlilere benzeyen bir fincan takımım var..

Geçen evdeyken arkadaşın teki gelmişti ona kahve yaparken görmüştüm valla benim de aklıma sen geliyorsun..

Hakkınla kazanır inşallah iyi yerlere gelirsin hazalım.. :)

yazın margarıkotin diye aklıma geliyordun şimdi jagymm diye :KK53: inşallah canım benim :21:

benimde canım çiğköfte istedi haftasonu eşime söylimde yoğursun

vışşşş. eşin yoğuruyor .. çok güüzeeel!
evet yan tarafta ki yemekler! bu bilgisayarda net gözükmüyor :KK53::KK53:
yarın akşam ki yemeği düşündüm çiğ köfte ımm balık yanına patates kızartması
ımm ve mercimenk çorbası :KK76::KK76:

vışşşş. eşin yoğuruyor .. çok güüzeeel!
evet yan tarafta ki yemekler! bu bilgisayarda net gözükmüyor :KK53::KK53:
yarın akşam ki yemeği düşündüm çiğ köfte ımm balık yanına patates kızartması
ımm ve mercimenk çorbası :KK76::KK76:

Allah daha çok versin :) Şu yaşıma kadar ağzıma balık sürmemişimdir.
Balık kokusunuda sevmemmmmmmmm

ben bişi itiraf edebilir miyim
ben evimde sadece 2 kere kahve yaptım :KK1: :KK1:
bana da sen kadın mısın da 2 kere kahve yaptın diye söylenirseniz haklısınız :KK52::KK52::KK52:

X