Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

hhahaa. bişe diyim mmi bende son zamanlarda arkadaslara kahve falı bakmaya başladım.
nasıl oluyorsa bazı söylediklerim tutuyor
aslında basit bi yoluda var ay başı ortası ise bankayla ilgili işler var
yaza yakınsa tatil planı var
yani illa bi yerden tutuyor :125:

Ben onu da denedim ama pek kayısıyı öyle tüketmeyi sevmiyorum canım..

Dopktora gittim ilaçlarım var.Onlarıda kullanıyorum ama ara da sırada ihmal ettiğim oluyor.. :)

Hahahaha yok ama ben sallamadım herkes bakar ama farklı görür . Bende baktım görebildiklerimi kendimce yorumladım

Kelebeklerde var o kahvede.. yani fikrim şudur.. özgür bir insansınız.
gezmeyi dolaşmayı alışverisi seversiniz.renkli şeylerden hoşlanır sevdiğiniz renk ise bebe mavi ilk 5 renkler arasında olabilir:112: miiiii ?

uhuu kız jagymm sen neymişsin ya böyle derya abla bile bu kadar uzun söyleniyordu aşk hayatı varla yok arasında okülumu bitirdim de sınava hazırlanıyorm inşallah atanırım. yani demem o ki tuturdun sayılır tutarlı bir fal oldu öyle sallama falan da değil harbi bakıyormuşsun sen :87:

çok ama çok teşekkür ederim canım benim

yaaa pardon o zaman. ben pek aktif değilim heheh unutuyorumda işte ne bileyim.. kendi kendime konuşuyormuşum gibimi olmuş oyle.

Atanıcan diyorum sen ders çalışmaya devam et

Eh işte eğlence olsun bize..

Bundan sonra fallarına ayrıntılı şekilde bakacağım hatta topic bile açmayı düşünüyorum falan. Vermeyin gazı demiştim ben

aman hemen kaç kaçak ben seni bırakmıyorum hiçbir yere

Valla kuzum gece tv karşısında kahvemi alıp penguen dergimi okuyacağım battaniyenin altına girip.. :)

Biliyor musun bilmiyorum ama şu aralar hastaydım ben daha bugun adam akıllı toparlayabildim..

Ondan fazla girmiyorum yoksa sabahtan akşama kadar online takılıyorum biliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…