- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi 88prenses22
yaaa.. o vakit öyle olsun :) hani şu bi adamın fotoğrafı var dükkanda bu foto olmayan yer bizden değildir falan yazıyor. oranın çiğ köftesini sewiyom ben ondan getirim
çikolatayıda ben yerim :)
Ih bana gelen çiğ köfte ile gelsin ben sevmem çikolata
canım hem kps girecem hem dgs mühendislik için ama dgs den pek umutlu değilim kps ye daha çok odaklanıyorum o yüzden bir kazanayım ilk uçakla yanına gelecm :87:
oy istediğini o olsun tüm takımlarını kelebekli alırım senin. Mutluluk hiç eksik olmasın diyenormalde o fincanlar niyeyse diğerlerini çıkarmayım diyordum yazdan beri fincanlar hep seni bana hatırlatıyor
oo jagymm sen de mi çiğ köfte delisisin. Ablamla bir aralar nerdeyse hergün çiğ köfte partisi yapıyorduk.aklıma iyi getirdin canım çekti
evet bende oranın çiğ köftesini seviyorum diğerlerinin tadı pek hoşuma gitmiyor.
çiğ köfte ananas canım niye istiyor yaa
demeyin demeyin yiyecekleri söylemeyin:104::104:
Bende nasıl bir çene varsa artık mesaj hakkımı bitirdim süresi dolmadan..
Şimdi dakikalarla ve internetle idare ediyorum
evet bende oranın çiğ köftesini seviyorum diğerlerinin tadı pek hoşuma gitmiyor.
he burdn aklına gelmeyenin ordan nasıl aklına gelecem.burdn yazsan bile kafı uçar gelirdm
benimde canım çiğköfte istedi haftasonu eşime söylimde yoğursun
Ben yedimde geldim. Önümde de büyük ayranın kutusu duruyor yanında ayran içmeye bayılıyorum o acıyı iyi serinletiyor ımmmm...
he ya gece gece canım çekti
Ben yedimde geldim. Önümde de büyük ayranın kutusu duruyor yanında ayran içmeye bayılıyorum o acıyı iyi serinletiyor ımmmm...
Benim kendi evimde de o kelebek desenlilere benzeyen bir fincan takımım var..
Geçen evdeyken arkadaşın teki gelmişti ona kahve yaparken görmüştüm valla benim de aklıma sen geliyorsun..
Hakkınla kazanır inşallah iyi yerlere gelirsin hazalım.. :)
benimde canım çiğköfte istedi haftasonu eşime söylimde yoğursun
yazın margarıkotin diye aklıma geliyordun şimdi jagymm diyeinşallah canım benim
yarın bunun çok pisBol nar ekşisine bandırıp bandırıp yiceksin beeeeeeeeeeeee
vışşşş. eşin yoğuruyor .. çok güüzeeel!
evet yan tarafta ki yemekler! bu bilgisayarda net gözükmüyor
yarın akşam ki yemeği düşündüm çiğ köfte ımm balık yanına patates kızartması
ımm ve mercimenk çorbası
yarın bunun çok pisacısını çıkartcam