Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

yaaa.. o vakit öyle olsun :) hani şu bi adamın fotoğrafı var dükkanda bu foto olmayan yer bizden değildir falan yazıyor. oranın çiğ köftesini sewiyom ben ondan getirim
çikolatayıda ben yerim :)

Evet canım bende sürekli oranın çiğ köftesinden yiyorum..

O çiğ köftelere alışmışım başka bir yerin yediğimde bir tuhaf geliyor..

Benim kendi evimde de o kelebek desenlilere benzeyen bir fincan takımım var..

Geçen evdeyken arkadaşın teki gelmişti ona kahve yaparken görmüştüm valla benim de aklıma sen geliyorsun..

Hakkınla kazanır inşallah iyi yerlere gelirsin hazalım.. :)

oo jagymm sen de mi çiğ köfte delisisin. Ablamla bir aralar nerdeyse hergün çiğ köfte partisi yapıyorduk. aklıma iyi getirdin canım çekti

Ben yedimde geldim. Önümde de büyük ayranın kutusu duruyor yanında ayran içmeye bayılıyorum o acıyı iyi serinletiyor ımmmm...

evet bende oranın çiğ köftesini seviyorum diğerlerinin tadı pek hoşuma gitmiyor.
çiğ köfte ananas canım niye istiyor yaa
demeyin demeyin yiyecekleri söylemeyin :104::104:

evet bende oranın çiğ köftesini seviyorum diğerlerinin tadı pek hoşuma gitmiyor.

Ben yedimde geldim. Önümde de büyük ayranın kutusu duruyor yanında ayran içmeye bayılıyorum o acıyı iyi serinletiyor ımmmm...

he ya gece gece canım çekti

yazın margarıkotin diye aklıma geliyordun şimdi jagymm diye inşallah canım benim

benimde canım çiğköfte istedi haftasonu eşime söylimde yoğursun

vışşşş. eşin yoğuruyor .. çok güüzeeel!
evet yan tarafta ki yemekler! bu bilgisayarda net gözükmüyor
yarın akşam ki yemeği düşündüm çiğ köfte ımm balık yanına patates kızartması
ımm ve mercimenk çorbası

Allah daha çok versin :) Şu yaşıma kadar ağzıma balık sürmemişimdir.
Balık kokusunuda sevmemmmmmmmm

ben bişi itiraf edebilir miyim
ben evimde sadece 2 kere kahve yaptım
bana da sen kadın mısın da 2 kere kahve yaptın diye söylenirseniz haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…