canım kayınvalidem

masallah.. kardesim iyi niyetinizi anlamis ama cok iyi bir insan demekki.. anlamiyanlar cook.. kavgadan ne cikarki bu olumlu dunyada.... ama seytan iste... omur boyu boyle cok cok mutlu olun insallah..
amin canım allah razı olsun darısı size inşallah

Muhteşem...Allah hepinizi birbirinize bağışlasın..Ne mutlu sizlere ..İnşallah hep böyle devam eder karşılıklı sevgi,saygı ve iyi niyetle ..

maşallahhh :) valla böyle güzel kaynanalar-gelinler varsa burada da paylaşın ki evliliğe karşı hissettiğim korkum azalsın benim de ya :) kk'dan sonra evlenmeye korkar olmuştum çünkü. darısı başımıza canım, allah muhabbetinizi arttırsın:)

(uzatmayayım 7. ayımda geldi ve kızım 8 aylık olana kadar beraber kaldık)

Canım...ŞAKA GİBİSİN...insanın inanası gelmiyor...kayın valide nekadar iyi olursa olsun...bu güzellik tamamen sana ait.

Artık kimse evinde 3 günden fazla misafire tahammül edemezken...dil'i dahil..her şekilde kültürü farklı...hepsi bi tarafa..sıfatı kayınvalide olan

birini hiç kusur bulmadan barındırmış olman bile tez konusu.

Seni bütün samimiyetimle tebrik ediyorum.

.

ayyy ne kadar güzel maşallah nazar değmesin
bende okurken gözlerim doldu
kayınvalidem bizde şu an uyuyor hemen gidip yanına anne bir isteğin varmı
süt ısıtayımmı sana diye sordum
gaza geldim galiba
bu arada oda doğulu diyarbakırlıdır alakası yok tabi ama öyle işte

taktir ettim wallahi.nazar değmesin aman
her kula nasip olmaz ama darısı aynısı tıpkısı benim başıma inşallahh..amin

uuuyyyyy cok mutlu oldum vallahi :)
Ya neden olmasin, su 3 günlük ölümlü dünyada bende kimsenin kalbini kiramam.
Benimde dünyalar tatlisi bir kayinvalidem var, Allah saglikli, mutlu yillar versin onlara.

ayy ne kadar tatlısınız
Allah ağzınızın tadını bozmasın, nazardan korusun

allahım nazarlardan saklasın inş.

iki taraf da iyi niyetli olunca böyle güzel ilişkiler doğuyor işte..

çok güzel Allah bozmasın.

siz iyi geçinip mutlu oldukça eşinizde mutlu oluyordur.

ne mutlu size...

sen gerçek misin ..ne mutlu sana ve tabi ona da eşine de çocuklarına da siz böyleyseniz o ailede mutsuz insan düşünemiyorum umarım allah daim etsin mutluluğunuzu

çok sağolun kızlar allah razı olsun darısı başınıza inşallah bekarlar evliler herkese rabbim benimkisi gibi bir kayınvallide nasip etsin amin

maşaallaahhhhh Allah huzurunuzu mutluluğunuz dailm eder inşallahh.. (amin) bende de var bölesine insan bir kayınvalide inşallah Allah böyle sürdürür (amin)

sevginn, hosgorunun dili diini irki yok
ahh su on yargilar olmasa..
umarim hep mutlu olursunuz aileniz ve anneciginizle

diyorum baskad a birsey diyemiyorum.
kayinvaldeniz de iyi ama siz iyi oldugunuz icin .anne gibi onunla dertlesip dizinde aglamaniz cok güzel ..
ben kayinvaldemin yaninda bir olay olsa sonra pisman oluyorum ki keske o sahait olmasaydi. yine masallah diyorum..

Konu başlığını ilk okuduğumda yine kayınvalidesinden muzdarip bir gelin hikayesi zannettim.Acaba dedim imalı bir
"canım" mı.Fakat okuyunca dedim maşallah Allah mutluluklarını,beraberliklerini hiç bozmasın.Hep iyi geçimler nasip etsin size.Ben de kayınvalidemi çok seviyorum,hatta kayınvalide derken bile zorlanıyorum.Hep "Annecim" derim
Kayınvalidemin iki oğlu var.Artık iki de kızım var diyor.Beni ve eltimi hep hediyelere boğar;hep öper,sarılır.Tabi o bize
böyle samimi davranmasa,kendi çocuklarıyla bir tutmasa,bizim davranışımız ne yönde olurdu bilmem.Allah herkese
böyle huzurlu yuvalar nasip etsin inşallah.Mutluluğun daim olsun canım

Aklıma ne geldi..paylaşayım istedim..

Kayınvalideme ''annecim'' deyip yüzünü gözünü öperdim ben eskiden, gerçekten severdim, yürekten..

Bana dedi ki ; bana yagcılık yapma !

Son öpüşüm oldu ve son annecim diyişim

İnan agladım okurken ne mutlu size maşallah. Benim kaynanam beni sevmez bende onu. Baştan beni kendinden soğutmak için o kadar çok şey yaptıki....
Ama inanın isterdim sizinki gibi bir kayınvaldeye sahip olmak. Tekrar maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…