canım kayınvalidem

aslında hiç bir gelin önyargıyla başlamıyo öyle bakmıyodur en azından ben ama düğün bitipte hersey için atık çok geç olunca karınlarında kurt kaynamaya başlıyor.

gerçekten dediklerinizde halklısınız size sonuna kadar katılıyorum işte bu anlattıklarınız bozulmamışlığın kanıtı doğu kültürünü doğru anlamak biraz zordur doğrusunu anlayıp yaşayanlar sizin kayınvalideniz vs.. eşinizin ailesi gibi temiz insanlar ama yanlış anlayıpta saçma sapan hayatlar yaşayanlarda var özünde doğuda kadın önemlidir annedir bacıdır ama bunun aksini yaşayan aileler var kadını ezen eziyet eden şanslısınız ne güzel.

aslında hiç bir gelin önyargıyla başlamıyo öyle bakmıyodur en azından ben ama düğün bitipte hersey için atık çok geç olunca karınlarında kurt kaynamaya başlıyor.

benim de önyargım yoktu, annemle yengem gibi hem mesafeli hem sıcak olurum diye düşünüyordum k.validemle. Ama kimse kimsenin kızı kimse kimsenin annesi filan olmuyormuş, bunu kendisi yüzüme hem de gülerek söyledi.

yazdıklarını nasıl bir heyecanla okudum sana anlatamam çokk sevindim senin adına inşallah bir ömür boyu böyle olursunuz canım:)
Benim de annem yok canım ve bende çok severim kayınvalidemi aynı apartmanda oturuyoruz ve ev aldık bu hafta sonu büyük bir ihtimal taşınacağız şimdiden bir hüzün var eşimde bende annemde. çok uzak değil ama gideceğim yer olsun yinede altlı üstlü olduğu gibi olmaz 2 yıldır bir kere bile kırılmadım birkere bile üzmedi beni bir kızım deyişi var bal damlıyor ağzından bende öyle annecim derim hep eşimde bu durumdan çok hoşnut problem olmayınca huzur bir başka oluyor allaha şükür diyorum çok şanlıymışım dilerim bir ömür boyu hep böyle oluruz.

çok bişe istemiyor işte insan sadece saygı sevgi bu olsun yeterki anlayamıyorum şu kötü kayınvalideleri neden ya neden kötülükten ne çıkar sanki nolur herkes mutlu oluverse sanki kötü olunca onlar mutlu oluyorlar Allaha şükürler olsun Kayınvalidem tek istediğim siz mutlu olun der bana bunu söylemesi bile dünyalara bedel.

ne mutlu sana..benımde kayınvalıdem cok ıyıdır bende kendısını coksever vede sayarım..benım ıcın ozeldır..herkez yanında olmadıgım ıcın ıyı oldugumuzu soyler.ama kotu olan deıl ankaradan istanbula dunyanın obur ucundanda yetısır..allah yokluklarını gostermesın (AMIN):

sen kesin kaynansın......bi kaç yazını okudum...böle heryerde övüyosun kaynanasını sevenleri.....kötüleyenleride çirkin şeyler yazıyosun....senin kızın yokmu yaaaa.....allah o kızına benim yaşadıklarımın....baaaak......beteri demiyorum....aynısını yaşatsın........ O zaman bakalım yorumların aynı olcakmı....çannnım

Ay cok duygulandım çok anlatamam canım benm kadına bak siz yurt dışındasınız gönder bana ben bakarım vallaha böylesine can feda

Senamm inan okurken ağladım ne kayınvalideler varmış keske benimkide böyle olsaydı çok şanslısın...benim kayınvalidem sorun yaratmaktan başka bisey yapmaz çok çektirdi hala çektiriyor

Allah bozmasın Ama bence dertl bölüme yazma sevgini haykırmalısın yanlış yerdesin

Aynenn oylee

çok sanşlısın allah bozmasın ama ben hayatımda böyle insanlarla karşılaşmadım annem bile bana böyle davranmadı çok imrendim ama senin adına sevindim

örnek bi kaynana anlayış sağduyu iyi niyet anlattıklarınızda bunlar var demekki herşeyin kaynağı iyi bi yürek nerde yaşadığın ne kadar tahsil yaptığın önemli deil.....

bence senamm kendisi iyi olduğu için karşılığını görmüş.herşeyi dert sıkıntı etmemiş.evlenirken olanları başkaları büyük dert edinebilirdi

Allah tadınızı bozmasın canım....

kendini geliştirmiş kadın belli ki aşmış herşeyi...çok şanslısın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…