+1Benim kızlar sese karşı çok duyarlılar. Allah ülke başkanı yapsın onları inşallah öldürdüler beni
5 yaşındaki kızım daha yeni yeni uyanmamaya başladı ezan sesinden.
Hocalara da mübarek biraz eğitim falan verseler keşke. Daha bi güzel okusalar.
Eski evimin olduğu cami hocası çok güzel okuyordu. Ruhuma üfürüyordu resmen.
Yine imana getirip namaza başlatamadı gerçi
Vallah ne yapalım. Herkes bi Abdülbasit Abdüssamed değil :)Benim oglum ezan sesinden cok korkardi.. zaten 24 saat boyunca iki saat zor uyurdu, onda da ezan baslayinca kulaklarini kapatirdim.. acik yazacagim, Mekke de yasasaydim ezan huzur verirdi, cunku ezan o bizimkiler degil.. ayrica cami yaninda oturmakla imanin bir alakasi da yok.. ne imam haberleri cikiyor gazetelere degil mi arkadaslar? Daha once de yazmistim sanirim, ben sakinlik sevdigim icin sessiz ortamdan ev alirdim..
Nereye sikayet ediyoruz? Bizim muezzin kadar kotu okuyan yokturdur herhalde. Turkler neden var gucuyle bagirarak ezan okurlar hic anlamam. Ezan yumusak ve naif okunmali. Baska turlu duyanlarda nasil guzel duygular uyandirsin ki.Ezan kötü okunuyorsa şikayet edin kızlar. Neticede yasak kötü okumak..
Vallah ne yapalım. Herkes bi Abdülbasit Abdüssamed değil :)
İnsanın dinleyesi gelmiyor
Ne alakası var chp liler namaz kılmıyor mu? Saçmalamışsınız...Ezan sesi bebeğe huzur verir yazanları görünce güldümBebek bu evliya değil.. Çıt çıksa uyanan bebekler var, kaldı ki ezan sesi gümbür gümbür.. sıçrayarak uyanıp ağlayacak tabi ki..
Benim kızım sese duyarlı (veya chp’li) çünkü ne zaman ezan sesi duysa paka paka (kapat kapat) diyor.. maneviyatı zayıf herhal :)
Of espri yaptım.. anlaşılan o ki memlekette siyasetin şakası bile olmuyor..Ne alakası var chp liler namaz kılmıyor mu? Saçmalamışsınız...
Ben küçükken lojmanda oturuyorduk. Orada müezzin bile yoktu. Camı imamı her işi olduğunda abimi çağırıyordu ezan okuması içinAynen Loch, bir de benzetmeye calistikca daha da uzaklasiyorlar, hele burada biri ikindi ezani okuyor her an arkadan Bulent Ersoy cikip cileee bulbulum cilee diyecek gibi geliyor.. herkes sarkici olamiyor ama herkes muezzin yahu saka gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?