- 1 Şubat 2007
- 5.425
- 1.588
- 698
Arkadaşlar merhaba
Biz bayadır ev bakıyoruz bir türlü bulamadık derken bir ev beğendik içimize sindi caminin yanında ev ama çevremizdekiler caminin yanından ev alma diyor iki tane bebeğimiz var sabah ezanında uyanır diyorlar ben inançlı bir insanım ezan sesinden rahatsız olmam ama bebek için sorun olur mu cami arada iki ev var sonra bizim baktığımız ev geliyor birde hep cenaze mi göreceksin dediler kafam karıştı. Cami yakınında oturanlar cami sorun olur mu sizce ?
Camii ile aramda üc bina var çocuğum olsaydı tercih etmezdim sabahın o sessizliğinde ezan sanki bizim evden okunuyor ben rahatsız değilim ama bir çocuk için yüksek bir sesArkadaşlar merhaba
Biz bayadır ev bakıyoruz bir türlü bulamadık derken bir ev beğendik içimize sindi caminin yanında ev ama çevremizdekiler caminin yanından ev alma diyor iki tane bebeğimiz var sabah ezanında uyanır diyorlar ben inançlı bir insanım ezan sesinden rahatsız olmam ama bebek için sorun olur mu cami arada iki ev var sonra bizim baktığımız ev geliyor birde hep cenaze mi göreceksin dediler kafam karıştı. Cami yakınında oturanlar cami sorun olur mu sizce ?
ha haaa....buda siizn gibi benım fikrim...ben huzur bulurdum ..bebegımde bulurdu bana gore...valla kopek havhavıyla uyananda var...sarhos naralarıyla uyananda...kavga sesiylede uyanan var...yuksek muzık sesiylede....yanı hangi birşeyden kacacagız onu anlatmaya calıştım...ezan sesinden korkan bir bebekte hiç duymadım...ayrıca artık cok yuksek ses varsa soyleyın onun ayarlaması yapılıyor....diyanete bildirebilirsiniz...hoporler cok rahatsız ediciyse.Biz çok yakınında olmamamıza rağmen çok yüksek şekilde evin icinde oluyordu ezan sesi herkes duygusal yaklaşmış her zaman ki gibi huzur verir falan filan ne alakası var bebeğin korkmasıyla
Siz görmediniz ama yukarda yazan arkadaş var kesin korkmaz ezan sesi ya dimiha haaa....buda siizn gibi benım fikrim...ben huzur bulurdum ..bebegımde bulurdu bana gore...valla kopek havhavıyla uyananda var...sarhos naralarıyla uyananda...kavga sesiylede uyanan var...yuksek muzık sesiylede....yanı hangi birşeyden kacacagız onu anlatmaya calıştım...ezan sesinden korkan bir bebekte hiç duymadım...ayrıca artık cok yuksek ses varsa soyleyın onun ayarlaması yapılıyor....diyanete bildirebilirsiniz...hoporler cok rahatsız ediciyse.
Hicte birsey olmaz cocuk o sese alisiyo hemde huzur dolu bi ses keske butun sesler oyle olsa soruna gelince ben oturuyorum tam karsimda cami oglum dogdugunda evet biraz zorlandik ilk etaplar uyaniyodu ama sonra sonra alisti ezan sesi normallesmeye basladi onun icin ve isin en ilginc yani en ugmfak bi sese hala uyanir odasina terlikle girsem ayak sesimden bile uyanir ama ezan sesinde zerre kadar tepki vermiyo uykusundan uyanma gibi bi durumu yok yani demem oki normallesiyo bi zaman sonra bence alin eviniziArkadaşlar merhaba
Bizim evimiz yakın camiye ben rahatsız olmuyorum ama geçenlerde komşumuzun 2 yaşında ki kızı uykusundan korkarak uyanmış ezan sesine hala her ezanda kıyamet kopuyo.. aslında ezan da değil ezan okurken mikrofonda ses olmuş galiba cocuk ondan korkmuş belki de rüyasında bişey görüyodu bilemem bence tamamen şans bilemezsin cocuk nasıl tepki vericek...Arkadaşlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?