- 18 Kasım 2009
- 1.371
- 11
diyorum tüm programi yapmasamda mesela karin ve kalca ve birazda esneme yapsam bozmamis olurum. ne dersin ?
kristalin kac zaman yapmistin sen ?
link attim canim
rici ederim , link attim canim. Egzersiz yapan tipleri görünce soke olma yada gülme ama :)))
selam arkadaşlar.link sormuşsunuz ama ben yeni gördüm mesajı kusura bakmayın.ama bulmana sevindim.gün geçtikçe artık yazılara gerek kalmadan kolayca yaparsınız hareketleri bende öyle oldu .artık boynumda eskisi gibi ağrımıyor.ama türkçe dinlemek çok iyi oldu.çünkü gereksiz yere kastığımı fark ettim.yani kadın rahat olun diyor.zorlamayın kendinizi.esnedikçe açılırsınız.
şimdi bugün 7. günüm.ara veriyorum bugün.yarın yine başlayacağım.ama bu 6 günde 2 cm. incelme olmuş.ilgililere duyrulur.:)))))
video yu buldum ve bugün 3. yü yaptım ilk önce o kadar zor geldiki başaramayacağımı düşünüp bırakmak istedim ama kendini zorlamadan yapabileceğiniz kadar diyor sürekli callan ve 3 gün çok az bir süre ama ilk güne oranla çok daha iyiyim kafasında bir hedefi olan daha iyi bir vucut isteyen herkes kararlı olmalı
burda bunu ve sonrasında yapıp gelişmeleri paylaşan herkese teşekkürler
Üçüncü dördüncüden sonra daha kolay olacak, boynun falan zorlanmayacak, sakın bırakma. Ben de bir süre yaptıktan sonra bir ara vermek durumunda kaldım, şimdi tekrar başlayacağım. Callanetics müthiş bir şey.