Callanetics Egzersizleri

sağol bebişim buluyom hemen...

arkadaslar bir link buldum hani bilmem dogru bu mudur ama turkce dublajda yapmıs bir arkadas...steyenlere yollarım bana mail atın

canım inan bana cok üzgünüm ama bilmiyorum nasıl indireceğimi oradan bilmiyorumkismile

hımm..ya torrent diye bir program var..önce onu indiriyorsun.
sonra torrent siteleri var..oradanda istediğin filmi bulup indiriyorsun..ben hep filmleri onla indiririm.parça parça link halinde olmuyor bütün şekilde geliyor..

ben bugün 2. yi yaptım ama zorlandım..şu hips kısmında bazı yerleri salladım yani..100e kadar dayanamadım..arada rahat pozisyon aldım..napıyım yaaaa((

indiremedım cıldırcam vallaha özelden lınk atın rıca edıyorum kızlaar

çok sevindim adına canım inşakllah bende başlıcam bişilere kısa zaman sonra valla elbisemi aldım hemde m beden biraz sıkı ya vericem ya vericem :))))
ölçülerini merakla bekliyorum aman sakın bırakma :)
ben bugün 2. yi yaptım ama zorlandım..şu hips kısmında bazı yerleri salladım yani..100e kadar dayanamadım..arada rahat pozisyon aldım..napıyım yaaaa((

hayırlısı olsun canım inşallah işe yararda bizde gaza geliriz 6 gün yapıp bir gün ara vermen lazımmış bilgin olsun

arkadaşlar link atmak yasak çünkü diğer sitelerin reklamını yapmış oluyoruz baştaki sayfaları yada bazı bölümleri okursanız linklerin silindiğini yasak olduğunu yazıyorlar zaten özelden de daha önce tekrarladığım gibi virüsvirüs şeklinde geliyor google a yazın aratın callenetics 10 hours challenge falan deneyin şansınızı ben aresden de denemiştim indiremedim bu arada

ben yapıyorum ama bılgılendrcek bırı lazım.
bacak ve popo yapmıyom.sadece karın sırt ve boyun.
vaktıım yok kız durmuyo VUCUDUM ALIŞSIN HEPSıNı YAPARIM.2.ne?? bennımkı 1 galıba.10 tane kadın mayolu yapıyo bıtanede erkek varbilmiyorumkismile
bunu 6 gun yapıpı 1 gun aramı vercem???

Canım sendeki başlangıç olan 2de süperi sanırım ki onu artık biri yalayıp yutanlar yapıyormuş yane bir bize yeter :) normalde 6 gün yapıp bir gün ara verilcek deniyordu yalnız tek başına bundan medet ummayın farklı şeylerde yapın bu sadece inceltmeye yönelik kilo vermezsiniz yane :)

enfertu yazmamışın kaç cm gitti merkla bekliyorum hadi yapanlar kim kaç cm verdi başlamam için gaza ihtiyacaım varrrrr :))

MERHABA KIZLAR.
ayy kusura bakmayın kaç gündür giremedim buraya.ani bi kararla antalyaya gitmemiz gerekti.teyzem var orda.5 gün kldık.aslında laptopa callanı yükleyip gittim ama anca 2 gün yapabildim.eve dönüş yoluda tam bi işkenceydi.yol beni çok sarstı.eski piskü bi otobüse denk geldik.inanamazsınız perişan olduk.2 yaşındaki oğlum resmen 7 saatlik yolda hep ağladı.anlayacağınız callana 4 gün ara vermiş oldum.ama cumartesi günü tekrar başladım.bu sefer inş. bırakmam.
bu arada 6 gün net lesli 3 il ve callan eşliğinde baldır ve göbekten 3 cm. incelme vardı.ilgilenenlere duyrulur.ben lesli 3 mil de yapıyorum.

bu arada indiremeyen arkadaşlar başka bi sitede türkçe dublaj yapılmış.ben onu gayet güzel indrdim.sabah erken saatleri deneyin.indiririsiniz.
türçe dublaj harika oldu.ne yanlışlar yaptığımı anladım.benm videoda tam saymadım ama 7-8 kişi var sanırım.2 tanede erkek var.sizin bahsettiğiniz hangi callan acaba.

ben 6 günü bitireyim yine gelişmeleri yazarım.3 cm. acayip motive etti beni.ama tartıda henüz bişey yok diyeyim.hemen diyetimede dönersem bunuda hallederim inş.

hepinize kolay gelsin.keşke şu kilolar alındığı kadar rahat verilebilselerdi...

arkadasım bana özelden atarmısın turkce dublaj ındırdıgın sıteyı lutfenzemuszemus

bikac ay önce yaptigimda faydasini görmüstüm lakin diyette yapiyordum..
simdi tekrar basladim 2.günümdeyim.. öncesinde egzersiz yapiyorum 20 dk kondisyon calisiyorum..
son olarak callanetics.. herkese basarilar.. yilmayin... esnesin kaslarimiz güclenelim..
güzel ve saglikli vücut icin degeryerimseniben

slm kızlar kendım sordum kendım cvplayım bari türkçe dublaj lınkını sormustum cvp vermedı arkadas yaparken yazılara bakıcaz dıye boynumuz daha çok agrıyo sende zayıfla sitesınde bu egzersızın türkçe dublajı bulunur haberınız olaaaolumunekankayizsmilevereliniortak

selam arkadaşlar.link sormuşsunuz ama ben yeni gördüm mesajı kusura bakmayın.ama bulmana sevindim.gün geçtikçe artık yazılara gerek kalmadan kolayca yaparsınız hareketleri bende öyle oldu .artık boynumda eskisi gibi ağrımıyor.ama türkçe dinlemek çok iyi oldu.çünkü gereksiz yere kastığımı fark ettim.yani kadın rahat olun diyor.zorlamayın kendinizi.esnedikçe açılırsınız.

şimdi bugün 7. günüm.ara veriyorum bugün.yarın yine başlayacağım.ama bu 6 günde 2 cm. incelme olmuş.ilgililere duyrulur.:)))))

kızlar bana da birisi bu adresi özelden mesaj atabilirmi çok merak ettim mutlaka yapmalıyım lütfeeennn

arkadaşlar ben dün indirdim buradaki mesajların yardımıyla.link vermek yasakmı bilmiyorum ama sendezayıfla sitesinin spor egzersiz bölümündeki başlığında ilk mesajın altında link var.oradan 10 saatlik programı (yaklaşık 57 dakika) indirdim tek bölüm halinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…