arkadaşlar torrentten indirmeyi biliyorsanız öyle indirin..
bende bulamadım rpidden..hep ölü link vardı..uyuz olmuştumj.
merhabalar.
haggard senin yaptığın a.m ve p.m. serisi kısaymış ve birini sah birini akşam yapman gerkiyor.ben onu hiç inelemedm.nasıl hareketler var hiç bilmiyorum.ben yaptığım 58. dk. bi video.turuncu mayolu callan teyze yaptırıyor hareketleri.bazı hareketler 100 tekrar bazıları ise 50 tekrar.benm bugün 5. günüm henüz ölçmedim vücudumu.pazartesi inşaallah ölçüp sizlerede bildiririm.eğer yaptığın bölgede yanma hissi olmuyorsa hareketi yanlış yapıyorsun demektir.
valla ben link atmak yasak diye biliyorum.durup dururken banlanmayalım şimdi.hem arkadaş sana site adı bile vermiş.ord linkler var.2 sitedede var.
canım inan bana cok üzgünüm ama bilmiyorum nasıl indireceğimi oradan bilmiyorumkismile
çok sevindim adına canım inşakllah bende başlıcam bişilere kısa zaman sonra valla elbisemi aldım hemde m beden biraz sıkı ya vericem ya vericem :))))oo düğün zamanı geliyorsa hemen forma girmek gerek.yoksa abiyelere giremiyoruz.benmde en az 10 kilo vermem gerek.benmde diyabet tam sınırda bi 10 kilo versem midem küçülse harika olacak.ama beni uzun zamandır görmeyen arkadaşlarım farkı fark ettiler.ben 18 ocaktan beri lesli 3 mil yapıyorum.8 şubattan beri sıkı diyetteyim.inşallah bu sefer olur diye umut ediyorum
ben bugün 2. yi yaptım ama zorlandım..şu hips kısmında bazı yerleri salladım yani..100e kadar dayanamadım..arada rahat pozisyon aldım..napıyım yaaaa((
ben yapıyorum ama bılgılendrcek bırı lazım.
bacak ve popo yapmıyom.sadece karın sırt ve boyun.
vaktıım yok kız durmuyo VUCUDUM ALIŞSIN HEPSİNİ YAPARIM.2.ne?? bennımkı 1 galıba.10 tane kadın mayolu yapıyo bıtanede erkek varbilmiyorumkismile
bunu 6 gun yapıpı 1 gun aramı vercem???