Callanetics Egzersizleri

kızlar ben şuan indiriyorum ama anlamadığım bişi var egzersize başlayınca kaç saat yapılıyor?10 saatlik falan demişsiniz anlamadım yani aralıksız nekadar yapabilirim?yada ne kadar yapmam gerekiyor?

canım 21 gun yapıcaksın hergun daha sonra ıster yıne onu yap ıster bır ustunu ındır dısıplınlı yapıcaksın en fazla 48 saat ara verebılırsın eger atlarsan tekrar bastan baslıcaksın

selam arkadaşlar.ben her gün nete giremiyorum kusura bakmayın.
öncelikle şunu söyliyim ki,adı verilen sitede ayrıca türkçe dublajlı videonunda linki var bence onu indirirseniz daha iyi olur.ben türkçesini indirmeden evvel kadının ne dediğini anlmadığım için kendimi çok zorluyordum.ama türkçesini dinlediğimde yanlış kasları çalıştırdığımı anladım.türkçesi çok ömnmli o yüzden.

kaç saat yapacağız sorusuna glince callanetics videosu zaten 58 dk. yani 21 gün yapacağız.6 gün yapıp bir gün dinlenerek.böylece çabuk sonuç alacağız.

hepinize kolay gelsin.

ya kızlar bu videodakiler hep cıbıldak cıbıldak bakamıyorum:)50li yılların videosu,indirdiğim an şok oldum gülme geliyor onları görünce başlayamadan bıraktım bnde:))

kızlarrr çatladım meraktan indirmeye çalıştım netten hep ölü linkler
bana da gönderir misiniz türkçe olan lnki?

canım callentıng egzersızlerı yaz gogla karsına cıkan ılk sayfa sende zayıfladan ındır

Ben de bugün başladım, umarım boşlamam...

Aklıma takılan bir şey oldu, cevaplayabilen çıkarsa sevinirim.

Bu çeneyi göğüse yaklaştırıp yapılan karın hareketlerinde boynum zorlanıyor en çok, bu normal midir?

Şimdi kitabında okudum da, normalmiş, ama zamanla geçmesi gerekirmiş. Merak eden olursa diye yazayım dedim.

Şimdi kitabında okudum da, normalmiş, ama zamanla geçmesi gerekirmiş. Merak eden olursa diye yazayım dedim.

evet yaptıkça ağrı azalıyor canım bende hala başlıcam bakalım 6.günden sonra bir gün ara veriyorsunuz ozaman bir ölçülerinizi alın bakalım ne kadar incelme olmuş

merhaba arkadaşlar
bugün 13. günüm bitti.az önce yaptım callanı.13 günün sonunda 8cm.bacakta incelme var ama aynı etkiyi göbekte maalesef göremedim.ayrıca ben callanla birlikte lesli 3 mil yapıyorum, eklemek istedim.mide kısmını çalıştırıyor ama alt karın aynen duruyor.extradan alt karın sıkılaştırıcı hareket yapmak gerekiyor.ben bunu bırakmaya hiç niyetim yok.bacaklarım kalçam bayağı sıkılaştım.darısı diğer bölgelerin başına.
ilk zamanlar benmde her yerim tutulmuştu.ama artık kaslarım bayağı gevşedi.artık hhareketler bitince sadece normal yorgunluk hissediyorum bi tek o var.

ayyy süper bir gelişme canım çok sevindim valla :))) bende callana başadım 2 gün yaptım dün yapamadım her yerim ağrıyo valla özlemişim :) inşallah bende verebilirim :) senin gibi ben leslie yapmıyorum şimdilik birde onu deneyim :)

selam arkadaşlar her yerde aradım ama bu egzersizlerin nereden indirileceğini bilmiyorum.. bilen varsa bana linkleri verebilir mi mesajla?

sende za<yıfla sıtesınden canım tek lınk halınde hemde türkçe dublaj:hulya:

merhaba arkadaşlar callanın 3.günümdeyim.az önce yaptım ama bazı hareketleri zor mesela yerde bacakları yanlara çok açıp başını yere kadar eğiyorsun kadın resmen ortadan ikiye katlandı herkes yapabiliyor mu sanki yapamadığım için callan etkili olmayacakmış gibi geliyor

arkadaşlar ben indiremiyorum bana özelden atabilecek olan varmı 10 kilo verdim vücudum çok saldı sıkılaşmam lazım

benimde dün ikinci günüydü, pilates yapan biri olarak yinede sirtimda agrilar oldu. Daha derin calistiriyor sanirim callanetics. bugünde biraz üsütmüsüm yapsammi yapmasammi bilemedim.

benimde dün ikinci günüydü, pilates yapan biri olarak yinede sirtimda agrilar oldu. Daha derin calistiriyor sanirim callanetics. bugünde biraz üsütmüsüm yapsammi yapmasammi bilemedim.

Yeni başlamışsınız ama yine de ara vermeyin bence. Tabi durumunuz ağır değilse..

Benim de birkaç gün olmuştu, iyi de gidiyordum ama yatılı misafirlerim gelince zaman ayıramadım, sonra en baştan başlayıp 21'e tamamlayacağım.

Ama cidden yanlarım sıkılaştı bile şimdiden.

diyorum tüm programi yapmasamda mesela karin ve kalca ve birazda esneme yapsam bozmamis olurum. ne dersin ?
kristalin kac zaman yapmistin sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…