Ben de bugün başladım, umarım boşlamam...
Aklıma takılan bir şey oldu, cevaplayabilen çıkarsa sevinirim.
Bu çeneyi göğüse yaklaştırıp yapılan karın hareketlerinde boynum zorlanıyor en çok, bu normal midir?
Şimdi kitabında okudum da, normalmiş, ama zamanla geçmesi gerekirmiş. Merak eden olursa diye yazayım dedim.
merhaba arkadaşlar
bugün 13. günüm bitti.az önce yaptım callanı.13 günün sonunda 8cm.bacakta incelme var ama aynı etkiyi göbekte maalesef göremedim.ayrıca ben callanla birlikte lesli 3 mil yapıyorum, eklemek istedim.mide kısmını çalıştırıyor ama alt karın aynen duruyor.extradan alt karın sıkılaştırıcı hareket yapmak gerekiyor.ben bunu bırakmaya hiç niyetim yok.bacaklarım kalçam bayağı sıkılaştım.darısı diğer bölgelerin başına.
ilk zamanlar benmde her yerim tutulmuştu.ama artık kaslarım bayağı gevşedi.artık hhareketler bitince sadece normal yorgunluk hissediyorum bi tek o var.
arkadaşlar ben indiremiyorum bana özelden atabilecek olan varmı 10 kilo verdim vücudum çok saldı sıkılaşmam lazım
benimde dün ikinci günüydü, pilates yapan biri olarak yinede sirtimda agrilar oldu. Daha derin calistiriyor sanirim callanetics. bugünde biraz üsütmüsüm yapsammi yapmasammi bilemedim.