- 18 Kasım 2009
- 1.371
- 11
benim boynum çok ağrıyor yerde karın bölegesini çalıştırırken:S sizde de oluyor mu yoksa benm boynumda mı bi sorun var? bu arada bende yeni başladm 3 gün oldu.
benim boynum çok ağrıyor yerde karın bölegesini çalıştırırken:S sizde de oluyor mu yoksa benm boynumda mı bi sorun var? bu arada bende yeni başladm 3 gün oldu.
merhaba bende bu egzersizi yapmak istiyorum...mafoldumbenben bacak karin ve kalca basen video kasetlerini aldim orada karin egzersizinde boynunuz agridiginda elinizi boyun altina koyabiliyorsunuz normalkarin egzersizindeki gibi ama egikliginizbozmadan ,dinlenince geri cekebilir yada öyle devam edebilirsiniz diyor. Bilginize bende cok yardimci oldu
Ayynen bana da oldu. Kitabını da okumuştum, orada birkaç seferden sonra düzeleceğini yazıyordu, hakikaten de daha sonra boynum falan gerilmedi öyle. Birkaç sefer daha katlan, ama devam ederse zorlama kendini.
ben bacak karin ve kalca basen video kasetlerini aldim orada karin egzersizinde boynunuz agridiginda elinizi boyun altina koyabiliyorsunuz normalkarin egzersizindeki gibi ama egikliginizbozmadan ,dinlenince geri cekebilir yada öyle devam edebilirsiniz diyor. Bilginize bende cok yardimci oldu
merhaba bende bu egzersizi yapmak istiyorum...mafoldumben
moonshine ben indirdim sende zayıfladaki linki ama ses var görüntü yok neden acaba yardım edermisin lütfen.............
merhaba bende bu egzersizi yapmak istiyorum...mafoldumben
moonshine ben indirdim sende zayıfladaki linki ama ses var görüntü yok neden acaba yardım edermisin lütfen.............
merhaba
vlc player indircim ben onda açıyorum media playerda açmadı benimkide sende zayıflada bundan bahsediyolardı ordan bulmuştum :))) çooooooook zaman önce
selam kızlar ne kadar çok yapan varmış hadi bakalım yazın neler kaybettiğinizide bende artık gaza geleyim 3-4 gün yap ara ver olayından sıkıldım bi türlü başlayamadım şimdi gene hastayım ne tejim ne spor offf offff
yok olmaz ben nasıl bir gaz bekliom bilmiomki off off ölçüler lazım gribim geçsin başlıcam hemen sende sakın bırakma canım ölçülerinide bekliom :)neden ses gelmiyor bilemiyorum canim, ama mutlaka yap üc ay pilates yaptim düzenli su bes callanetics kadar anca sonuc aldim desem yeterli olurmu ?
kızlar ben de başladım.biraz önce 4. callanı yaptım.karın egzersizini daha kolay yaptım bu sefer boynum ağırmadı.yalnız şu kalça egzersizinde bacağıma kramp giriyor nerdeyse yatarak yapıyorum.sizde de öyle oluyormu :1shok: 6.günden sonra ölçülerimi alacam bakalım değişiklik olacakmı :dance:
kızlar ben 5 gün yapıp ara verdim ama o bir günü de şimdi 7 gün yapıp telafi edicem.hatta şimdi yaptım da geldim.gel gelelim 5 gün sonundaki değişimlere..göbek 2cm bel 1cm inceldim :sm_cool: kalçadan incelmedim ama ihtiyacımda yok amacım kalçamın biraz daha dikleşmesi..ve en önemlisi daha ilk günden 1 yıldır beni hayattan soğutan sırt ve boyun ağrımın geçmesi :teytey: o kadar mutluyum ki sevincimi sayfalarca yazsam yetmez.benim gibi incelme sevdalısı biri 21 günün sonunda hiç incelmesem bile iyiki bu sporu yapmışım derim. herkese şiddetle tavsiye ederim.haftaya yine gelişmeleri yazcam alkisalkisalkis
olsun canım sen yaz sonuçlarını diyet yapıyorum diye eklersin belki daha fazla gaza geliriz :)magrenta ölcü vermek isterdim ama ayni zamanda diyet yapiyorum yaniltici olabilir sonuclar
aaa kendimi gördüm sanki ben pzt başlıyorum canım tekrar tekrar başlayım 3-4 gün sonra bırakmak zorunda kalıodum şimdi tekrar başlıyorum kesinlikle başla hareket harekettir zemuszemusindirmiştim ama yapmaya üşenmiştim callanetcisleri... başlasammı ya.. kendimi sakatlarım diye korkuyorum
çok sevindim canım inşallah güzel gelişmeleri vermeye devam edersinkızlar ben 5 gün yapıp ara verdim ama o bir günü de şimdi 7 gün yapıp telafi edicem.hatta şimdi yaptım da geldim.gel gelelim 5 gün sonundaki değişimlere..göbek 2cm bel 1cm inceldim :sm_cool: kalçadan incelmedim ama ihtiyacımda yok amacım kalçamın biraz daha dikleşmesi..ve en önemlisi daha ilk günden 1 yıldır beni hayattan soğutan sırt ve boyun ağrımın geçmesi :teytey: o kadar mutluyum ki sevincimi sayfalarca yazsam yetmez.benim gibi incelme sevdalısı biri 21 günün sonunda hiç incelmesem bile iyiki bu sporu yapmışım derim. herkese şiddetle tavsiye ederim.haftaya yine gelişmeleri yazcam alkisalkisalkis
bu kadar çabuk sonuç almana sevindim hihoyyyt bende 7. yaptım bugün ama bende hiç değişiklik yok, bir saatin sonunda bende bitiyorum bakalım devam kaydirigubbakcemile2