Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

bravo bravo tebrikler

Son düzenleme:
Ay ben bugün super callan yaptım ama hareketler çok zormuş gerçekten yaa canım çıktı.. Bunu hergün nasıl yapıcam bilmiorum valla.. Bide vidyoda sanki haftada 2 kez yapın mı diyo yoksa ben yanlış mı anladım?

ben bir kere yarım yaptım 3 gündür pestil gibiyim hala

ben bir kere yarım yaptım 3 gündür pestil gibiyim hala

Yok canım yaa haftada 2 gün çok az olur. Her gün yapılabilir düzeyde bana göre.
Siz vücudunuzu hareketlere tam alıştırmadan süper yaptığınız için zorlanıyorsunuz.
Ben normali 28 gün yaptım. 21den sonrakilerde tamamen hakkıyla yaptım diyebilirim.
Bence 28e ulaşmadan geçmeyin süpere.

evet haklısın. diger sporlarla yapınca ben dayanamadım artık. tabii bir de grip oldum o da ayrı yataktan cıkmak isemiyorum

Geçmiş olsun canım. Toparlanınca devam. Unutmayalım spor vücut direncini artırır :)

tesekkür ederim busean evet bu aksam devam. kendimi yapmayınca kötü hissediyorum ve vicdan yapıyorum bunu.alkali sayfasına gelmiyorsun ama başarırdık beraber.

tesekkür ederim busean evet bu aksam devam. kendimi yapmayınca kötü hissediyorum ve vicdan yapıyorum bunu.alkali sayfasına gelmiyorsun ama başarırdık beraber.

Evet canım yaa :18: Vicdanım da rahat değil zaten. Bu aralar yine abarttım yemeği.
Sayfayı sürekli takip ediyorum ama. İnşallah başlayacağım tekrar

az önce bi komşuma gittim bir aydır görüşmüyoduk nerdeyse. daha içeri girdim kız ne güzel zayıflamışsın dedi nasıl mutlu oldum bilemezsin.

Cardio bootcamp,
8 min yerine bugün 5 Minute Hip Workout with Denise Austin - YouTube bunu yaptım. Sona doğru biraz yanma hissettim.
kol hareketleri ve 36. saat süper
Bugün de tamam kızlar. Bittim ama :)

Bravo sana
sendeki bu azmin yarisi bize bulassa keske

kizlar gecenlerde biri burda quick leg egzersizlerinin fotograflarini indirdigini söylemisti kim oldugunu hatirlamiyorum :26:
o kisi o fotolari nerden indirdigini bana msj olarak atabilir mi?

merhabalar bayanlarrrr.. ben geldimmm.. ilk defa geliyorum buraya call yapmaya yeni başladım ve beraber yaparsak paylaşırsak daha çabuk zayıflarız gibime geliyo. insan tek başına sıkılıyor yaa :)) ben 59 kiloyum 55 olmak istiyorum. sadece basenlerim varr off çok kötü basenler yaa inş call yapmaya devam edersem onlarda gidecek :)) bugün ilk defa yaptım bacaklarım çok kötü off

az önce bi komşuma gittim bir aydır görüşmüyoduk nerdeyse. daha içeri girdim kız ne güzel zayıflamışsın dedi nasıl mutlu oldum bilemezsin.

ya gerçekten başka birisi seni gördüğünde zayıflamıssın demesi o kadar güzel bişeyki dünyalara bedel yaaa senin adına çok sevindim ayyüzlüm darısı benm başıma :)

bende kardioda kalp atsi belli bir seviyeyi gecerde yükselirse vucut yagi degil kasi yakmaya basliyor duye duydum..gecen yil gittim sporsalonunda calisan biri söylemisti..kalp atis seviyemin 140 i gecmemesi konusunda uyarmisti(140 konusunda emin degilim,.,taam hatirlamiyorum aslinda sayiyi ama tahminim 14o di)
gögüste diklesmemi? kalcada yuvarlaklasmami benim hayallerimden bahsediyorsun sen

Son düzenleme:

Peki super callan bittikten sonra nolucak? başka seviye varmı? bide Kaç gün yaptıktan sonra ara veriyosun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…