Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Geçmiş olsun canım. Toparlanınca devam. Unutmayalım spor vücut direncini artırır :)

Evet gerçekten direnci öyle bi arttırıyo ki. Sabah kalkıp callenetics yaptığım halde aynı gün çok rahat bi şekilde oruç tutabildim. Ben bile şaşırdım nasıl halsizlik hissetmediğime. İnsanın yaşam kalitesi artıyo

duyumcum bi resim vardı ya benimki sağdaki oldu
en sagdakimi? kiz o daha cok hollandali gibiydi..ama o tipler kilo verince acayip güzel olurlar..o tipteysen mesele yok..sende bu azim oldukca yaza kadar bak nasil degisecegiz..yazinda dügünler falan olur ..senin herife bu sefer yahi hanimi bosayip ikinciyimi aldin diye sorarlar

kız bu arada bi sayfa daha aç orda da diğer topiği görebilirsin. ben öyle yapıyom
aynen öyle yapmistim:))))))))))
ya ayyüzlüm hemen bu gece baslamak istiyorum call a ama nerden nasil bilemiyorum..bu 10 yil 10 yas miydi neydi ilk baslangic videosu varmiydi sende

gece yarısından sonra dene. yüklme kapasitesi günlük 1 gb o yüzden hemen olmuyor. ama netten video sitelerinden bi gözatabilirsin

kusura bakma bi yandan çocukları uyutuyom bi yandanda laf yetiştiriyom. ikisinide beceremiyom
benimkiler film izledikleri icin rahatim..ne kurusu yoldasim sen rahatina bak..bizim herif bu gece yok..istedigim kadar bekleyebilirim nasilsa mizmizlik eden olmayacak pc basindasin diye:))

bana öyle geliyorki sen bu hizla yaza birak 44 bedeni 40 beden olacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…