Geçmiş olsun canım. Toparlanınca devam. Unutmayalım spor vücut direncini artırır :)
gerci ben onu estetikle halletme durumum var belki amaaaaaaa....su popo kismi daha cok dikkatimi cekti..ya sahidende popoyuda diklestiriyormu..topluyormu..Evet gögüsler dikleşiyo benim yapmaya başlamamdan itibaren farketti
en sagdakimi? kiz o daha cok hollandali gibiydi..ama o tipler kilo verince acayip güzel olurlar..o tipteysen mesele yok..sende bu azim oldukca yaza kadar bak nasil degisecegiz..yazinda dügünler falan olur ..senin herife bu sefer yahi hanimi bosayip ikinciyimi aldin diye sorarlarduyumcum bi resim vardı ya benimki sağdaki oldu
aynen öyle yapmistim:))))))))))kız bu arada bi sayfa daha aç orda da diğer topiği görebilirsin. ben öyle yapıyom
ya ik hatun vardı sen soldakinede rağzıydım.
var da ilk sayfada linkler var zaten
benimkiler film izledikleri icin rahatim..ne kurusu yoldasim sen rahatina bak..bizim herif bu gece yok..istedigim kadar bekleyebilirim nasilsa mizmizlik eden olmayacak pc basindasin diye:))kusura bakma bi yandan çocukları uyutuyom bi yandanda laf yetiştiriyom. ikisinide beceremiyom
bana öyle geliyorki sen bu hizla yaza birak 44 bedeni 40 beden olacaksin