Peki super callan bittikten sonra nolucak? başka seviye varmı? bide Kaç gün yaptıktan sonra ara veriyosun peki?
10.saat süperde tamamdiir tabiki ekstra bacak, popo ve karin egzersizleriyle birlikteee :))
yarin ölçülerimle geliyorum kizlar haberiniz ola
yarin sabah ölcülerimide almaliyim tabi allah verede unutmayayim ölcmeyi..
indiribildinmi????????
bunun türkcesi yokmu yaaaaayada ingilizce biliyormus gibi yapip caktirmadan devam mi edeyim bakmaya
valla ablamlar o kadar yavas ki hic hamlatacak gibi görünmüyor..ay ben catlarimmerakimdan sabaha kadar..dur sunu hemen bir deniim..bakalim yarin sabah nerelerim agriyacak:26::26:
10 saate 10 yaş gençleş videosu hem altyazılı hemde dublajlıya arkadaşlar ben call internetten videodan açıp yapıyorum indirmek istiyorum ama yapamadım yaa. özellikle türkçe istiyorum bana yardımcı olurmusunuz.. bu arada hareketler gerçekten zor özellikle karın çok yanıyo yaa 100 e kadar duramıyorum inş devam edecem bugün 2. olcak daha :)
valla ablamlar o kadar yavas ki hic hamlatacak gibi görünmüyor..ay ben catlarimmerakimdan sabaha kadar..dur sunu hemen bir deniim..bakalim yarin sabah nerelerim agriyacak:26::26:
O kadar yavaş ki hiç hamlatacak gibi durmuyor mu dedin
Eğer yaptıysan canım bugün nasılsın merakla bekliyorum
Yeni başlayan herkesin 4 gün ağrısı oldu burada. Göründüğü gibi değil yani.
10 saate 10 yaş gençleş videosu hem altyazılı hemde dublajlıilk sayfada linki var videoyu birkaç kez izlemmişseniz resimleri de link yaptım indiri her hareketi resme bakarak yapabilirsin