Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Peki super callan bittikten sonra nolucak? başka seviye varmı? bide Kaç gün yaptıktan sonra ara veriyosun peki?

Umarım süper call bitmez canım :) Bir üst seviye yok çünkü. Hiç bırakmadan devam etmek istiyorum:)
Normalde 6 gün yapıp 1 gün dinlenmek gerekiyor ama en son ne zaman dinlendim hatırlamıyorum :)

10.saat süperde tamamdiir tabiki ekstra bacak, popo ve karin egzersizleriyle birlikteee :))
yarin ölçülerimle geliyorum kizlar haberiniz ola

yarin sabah ölcülerimide almaliyim tabi allah verede unutmayayim ölcmeyi..

bunun türkcesi yokmu yaaaaa yada ingilizce biliyormus gibi yapip caktirmadan devam mi edeyim bakmaya

valla ablamlar o kadar yavas ki hic hamlatacak gibi görünmüyor..ay ben catlarimmerakimdan sabaha kadar..dur sunu hemen bir deniim..bakalim yarin sabah nerelerim agriyacak:26::26:

ya arkadaşlar ben call internetten videodan açıp yapıyorum indirmek istiyorum ama yapamadım yaa. özellikle türkçe istiyorum bana yardımcı olurmusunuz.. bu arada hareketler gerçekten zor özellikle karın çok yanıyo yaa 100 e kadar duramıyorum inş devam edecem bugün 2. olcak daha :)

valla ablamlar o kadar yavas ki hic hamlatacak gibi görünmüyor..ay ben catlarimmerakimdan sabaha kadar..dur sunu hemen bir deniim..bakalim yarin sabah nerelerim agriyacak:26::26:

O kadar yavaş ki hiç hamlatacak gibi durmuyor mu dedin
Eğer yaptıysan canım bugün nasılsın merakla bekliyorum
Yeni başlayan herkesin 4 gün ağrısı oldu burada. Göründüğü gibi değil yani.

10 saate 10 yaş gençleş videosu hem altyazılı hemde dublajlı ilk sayfada linki var videoyu birkaç kez izlemmişseniz resimleri de link yaptım indiri her hareketi resme bakarak yapabilirsin

merhaba ben de geldimmmm bana birisi çalışan bi link verebilir mi şu 10 yaş gençleştiren program için... ilk sayfadakini denedim de açılmıyor..

O kadar yavaş ki hiç hamlatacak gibi durmuyor mu dedin
Eğer yaptıysan canım bugün nasılsın merakla bekliyorum
Yeni başlayan herkesin 4 gün ağrısı oldu burada. Göründüğü gibi değil yani.

bende sonuçlarını bekliyorum canım.. o call teyze var ya o yere bakan yürek yakan hiç etki olmucakmıs gibi geliyor ama öyle değil

10 saate 10 yaş gençleş videosu hem altyazılı hemde dublajlı ilk sayfada linki var videoyu birkaç kez izlemmişseniz resimleri de link yaptım indiri her hareketi resme bakarak yapabilirsin

ya canım yaptım onu kç kez uğraştım aça açılmıyo error dio yükleme yapmyo yada ben yapamıyorum anlamadım.. ben 57 dklık bütün hareketlerin içinde olduğu programı istiyorum ama bulamıyorum off. kafamada koydum zayıflamayı yardm ederseniz ben beceremedim :)

anam ben bu videoya baktım ama çok bayık yaaa :44: hareketin ortasında uyuya kalcam gibi bir de hareketi gösteriyor ama kaç tekrar hiç söylemiyo gösterip geçiyo yanlış videoyu mu indirdim acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…