Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Rica ederim güle güle kullan inşallah :KK66: bu arada tebrik ederim ben 57yim 3 kilo için uğraşıyorum gitmiyo.bu ödeme yaptığın site neresi merak ettim özelden yazabilirmisin? teşekkür ederim:)özel mesaj atamıyorum burdan yazayım bari sende zayıfla sitenin adı

ya eliptiktenmi yoksa süperdenmi baldırlarım hamladı zor yürüyom ya

canım bunun sebebi bence eliptikten kaynaklı çünkü calla sadece ilk başladığında bir kaç gün hissediyorsun o hamlamayı ama aradan zaman geçince callı yaparken acı hissetmiyorsun.call yaparken araya başka bir şey katınca sünnet olmuş çocuk gibi yürüme oluyor hep:KK1: ben jillian ile callı yaptığımda öyle olmuştu bacaklarım tutmuyordu:KK34:

Cardio bootcamp
8 min buns
15 dk kol
35. saat süper
:124::124::124:

maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar:nazar değmez inşallah. ben bu gün bişe yapamadım gece çocuklarla yttım eşim yoktu evde. beni deli ettiler uyuyamadım bi türlü. normalde sabah oğlanı okula gönderince yapıyorum. bugün gönderdim yattım. kalktım iş yaptım daha da bu saate kadar fırsat bulamadım.

maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar:nazar değmez inşallah. ben bu gün bişe yapamadım gece çocuklarla yttım eşim yoktu evde. beni deli ettiler uyuyamadım bi türlü. normalde sabah oğlanı okula gönderince yapıyorum. bugün gönderdim yattım. kalktım iş yaptım daha da bu saate kadar fırsat bulamadım.

Teşekkür ederim :) Ev işleri bazen büyük engel oluyor. Evle uğraşacaksam özellikle sporu önce yapıyorum. Yorulunca sporu erteleyebiliyorum ama yemek vs. öyle olmuyor :) Sizin bir de çocuklar var. Bence iyi bile yapıyorsunuz. Benim çocuğum olsa nasıl yapardım bilmiyorum. Gerçi bir tane kızım var ama o kedi olduğu için yormuyor beni. Bütün gün mışıl mışıl :KK1:

Rica ederim güle güle kullan inşallah :KK66: bu arada tebrik ederim ben 57yim 3 kilo için uğraşıyorum gitmiyo.bu ödeme yaptığın site neresi merak ettim özelden yazabilirmisin? teşekkür ederim:)özel mesaj atamıyorum burdan yazayım bari sende zayıfla sitenin adı

sanıyorum site adı paylaşmak yasak. sana ben özelden mailimi atayım ordan yazarsın :KK66:

merhaba,

callanetics 10 saatte 10 yaş gençleşme adlı yaklaşık 1 saat süren bir video ile callanetics kitabını indirdim ve bugün başladım yapmaya hareketleri. Ancak internette bulunna bir videoda "quick callenetics legs" 2 hareket yeralıyor ve bu hareketler 1 saatlik videodaki bacaklar için olan hareketlerde bulunmuyor.

Sormak istediğim 1 saatlik videodaki bacak hareketleri ile de kısa sürede bacaklar toplanıyor mu? ve internetteki "quick callanetics legs" videosunda yer alan 2 hareketi mi yapmak gerekiyor daha hızlı sonuç almak içi bacaklardan?

:44:

duyumcum napıyon. beğendin mi topikimizi
inceliyorum tatlim.kendimi gaza getiriyorum..biryandanda benim son numara debelenip duruyor yanimda..okuduklarimi yarim anliyorum ama bu is bayagi bir dikkatimi cekti..bak az önce arkadasin birinin mesajini okudum.6 ayda 15 kilo vermis..yani vermedigi hali benim su anki halim..onu gözüme kestirdim..söyle biraz teknik alayim ondan..o sarkmalari topluyana kadar ben anca zayiflamis olurum

:KK34::KK34:

merhaba,

callanetics 10 saatte 10 yaş gençleşme adlı yaklaşık 1 saat süren bir video ile callanetics kitabını indirdim ve bugün başladım yapmaya hareketleri. Ancak internette bulunna bir videoda "quick callenetics legs" 2 hareket yeralıyor ve bu hareketler 1 saatlik videodaki bacaklar için olan hareketlerde bulunmuyor.

Sormak istediğim 1 saatlik videodaki bacak hareketleri ile de kısa sürede bacaklar toplanıyor mu? ve internetteki "quick callanetics legs" videosunda yer alan 2 hareketi mi yapmak gerekiyor daha hızlı sonuç almak içi bacaklardan?

:44:

mümkünse 10 saat 10 yaşı yap orda daha etkili hareketler var.

slm kizlaar hepinize fit günler diliyorumm.
kendimi toparladim:21: bugun 9. saat süperi yaptim artii ekstra popo ve karin egzersizlerini de hallettim. yarinki sëperde sonra ölçü alicam tekrar insallah hayal kirkiligina ugramam :))
bu ara yeni callancilar gördüm topicte hepinize de hosgeldiniz diyorumm:KK16:

ben indirememiştim ama nasıl indirdiğine daha önceki sayfalardan bakıp indirmeye çalışacam canım.kısa olmaları çok daha motive edici geldi bana:KK34:

bana da .. bugün yapacagım inş.:KK1:yarın diyecektim de saat 1 olmuş.:KK9:
tamam canım olmazsa yardımcı olamaya calısırım indirirken

Son düzenleme:
X