8 min buns, booty buster ve 34. süper call tamamdır. Kol hareketlerini akşam yapacağım.
Kızlar bir de dün yaptığım cardio bootcamp i şiddetle tavsiye ediyorum. Bugün basenlerimde nasıl bir ağrı var anlatamam :)
Ama bugünkü booty buster çok kolaydı. Sanırım daha başlangıç seviyesi bu program. Beni kesmedi.
Cardiolar iş görür :)
Dün 8 min legs yaptım :) çok sıkıcı geldi nedense .Sen ne zamandır yapıyorsun :)
ben cardioları indirdim .. aksama baslayacagım
Ben de bakmıştım ama bulamadım. Nereden indirdin canım.
Öncelikle hoşgeldin linkler çalışıyor fakat günlük limiti var 1 gb dan fazla indirilmesine izin vermiyor.senden önce başka biri indirip kotayı kullanmış olabilir ara ara denemende fayda varmerhabalar bende başlamak istiyorum ancak ilk sayfadaki linkler çalışmıyor.nasıl indiriyorsunuz.bu arada teşekkür ederim süper paylaşımlar yapıyorsunuz.
Bugün 21/21 yaptım.. Super calla geçme zamanı geldiii:))
iki gündür salliyorum maalesef
dün sadece isinma ve karin egzersizlerini yaptim digerlerini canim istemedi.
bugun toparlanip yapicam insallah adam gibi 8. saatimi. Noluyo bana cok isteksizim bu aralar
Bugün 21/21 yaptım.. Super calla geçme zamanı geldiii:))
hiç oldumu işin acı çekme kısmı bimiş sen savsaklıyon. yapma kendine bunu hadi devam et.
Rica ederim güle güle kullan inşallahslm hanımlar 6 gün oldu calla başlayalı bu egzersizin sıkılaşmada ne kadar etkili olduğunu 2 yıl önce bi siteden bulup denediğimde anladım ama pc bozulunca linkleri kaybettim öbür siteye baktığımda call linklerini indirmek için para ödemem gerektiğini söylediler onuda yaptım ama linkler tekrar eror verdi şükürler olsun sonunda buldum bunun için linkleri yayınlayan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.bu arada metabolic balance diyetiyle 6 ayda 15 kilo verdim haliyle iç bacaklarımda karnımda sarkmalar oldu bunun için call yapmam şart tabiki diyetime devam şu an 61.5 kiloyum 6 kilom daha var vermem gereken aranıza katıldım buraya yazarsam motive olur diye düşünüyorum inşallah hep birlikte başarırız
Ne 'pelvis' miş kardeşim . pelvisi kaldır pelvisi kaldır. perişan oldum
canim aci cekme bitmisti zaten. normal calldan sonra supere baslaim bu superin 8. saatiydi yapacagim
canim aci cekme bitmisti zaten. normal calldan sonra supere baslaim bu superin 8. saatiydi yapacagim
ya eliptiktenmi yoksa süperdenmi baldırlarım hamladı zor yürüyom ya