Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Tamam işte bende öyle oluyorum, öyle yavaş yavaş yatamıyorum, pat diye iniyorum, kalkarken ellerim çapraz hiç kalkamıyorum, yine de zorlamadan yapmaya çalışıyorum, belki zamanla yapabilirim
sabahları zaten vaktim az diye çok üstünde durmak istememiştim.
great baody nin etkilediği gölgeler olduğunu görünce debelenmekten vazgeçtim.

kalkar ben çok alıştım artık.
en sevdiğim hareket o.

sabahları zaten vaktim az diye çok üstünde durmak istememiştim.
great baody nin etkilediği gölgeler olduğunu görünce debelenmekten vazgeçtim.

Çok doğru bende debelenip duruyorum işte ama ben call ve yürümenin dışında başka spor yapmıyorum

kalkar ben çok alıştım artık.
en sevdiğim hareket o.

Ayyy onu hiç sevmem herhalde neyse elimden geldiğince yapmaya çalışacağım artık

Ben bar hareketlerini çok severek yapıyorum

Dün süper call/3 yapmıştım, bugün ve yarın fırsat bulup yapamayabilirim, pazartesi devam ederim artık inşallah...

önceki yaptığımda 15 gün normalden sonra süpere geçmiştim. 2 ayda basenden 4 cm gitmişti. muhteşem bir program.

Arkadaşlar selam.. gördüğüm her callanetics başlığına yazıyorum :) bana videoları gönderebilecek var mı ?

Kızlaar yok mu yapan? Başlığı hareketlendirelim
Bugün 6. saatimi yaptım. Öncesinde de ısınmak için 8 min buns yapıyorum.
Uzun süre yapmamıştım ama hareketlere kolay alıştım. Yarından sonra süpere geçeceğim..

ben dün 9. saat yaptım ama dışarı çıktık havamı vardı ne
belim sabah uyandım çok ağrıyo..

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üyeyim. Callaneticsi bu sitede duydum ve yapmaya başladım.diyetle 3 kilo verdim 1 haftada.6 saatte call yaptım ve inanılmaz gerçekten 6 saatte bile sırtımdaki sarkmalar gözle görülür bir şekilde toparlandı.Dahada fit olucam inşallah.49 kiloyken bile sırtımda sarkmalar vardı ve çok kötü görünüyordu 6 günde yıllardır istediğim görüntüye yaklaşıyorum.Bittikten sonra bedenimi rahatlamış hissediyorum.Kısacası bunu duyuran arkadaşa teşekkür etmek istedim :)
Bir süre sonra super callaneticse başlamak istiyorum bende ama herkes gibi videoyu bulamadım. erendeenizz@gmail.com
bana da yollarsanız çok sevinirim.

ya arkadaşlar 10 saatte 10 yaş callenetics indirdim ama süper ve kardiyo call. indiremiyorum yaa..

Düzenli ve bilinçli olarak spor yapan biriyim. Spor benim için alışkanlık haline geldiğinden bu yana hicbir zaman kilolu biri olmadım. Birçok egzersiz programını biliyorum. Callen egzersizleri kasları yavaş ama etkili bir şekilde uyarmaya yönelik egzersizler olduğu için vücudu şoka uğratmıyor. Birçok tempolu egzersize gore uzun vadede daha etkilidir. Bizler her zaman yuksek tempolu sporların daha etkili olduğunu düşünürüz ama aslında önemli olan kasları bilinçli bir şekilde yönlendirip çalıştırmaktır. Callen tek başına büyük bir kilo kaybına sebep olmaz ama inanılmaz sıkılasma sağlar. Kardiyo ile desteklerseniz kilo kaybını saglarsınız. Sözün kısası kendinize iyilik yapın callen egzersizlerine başlayın hanımlar.

Kızlar hıc bır yerde bulamıyorum lütfen babada yardımcı olurmuşsunuz cok ıhtıyacm var bütün vıdeolarına dogum sonrası kilolar ıcın maıl adresım ndc_3@hotmail.com

Yada bulabılceegım bır kaynak varmı acaba bütün serı ıcın bugün 4o dk bır Umut bekledım ama yok ınmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…