Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Arkadaşlar bu yukarıda yazlı vıdeoları bende ıstıyorum ama bulamıyorum her yere yazdım Allah Rıza'sı ıcın elımde olan gonderebılırmı

Arkadaşlar bu yukarıda yazlı vıdeoları bende ıstıyorum ama bulamıyorum her yere yazdım Allah Rıza'sı ıcın elımde olan gonderebılırmı
Kuzum hepsi var mıdır bilmem ama yandex.ru aç arama çubuğundan programları arat hemen her program var bu adresde, callan da muhtemelen vardır inş.

Herseyı denedım olıve burda bır arkadaş var onda var sanıyorum umarım sesımızı duyar bızde ıncelsek harıka olucak

Herseyı denedım olıve burda bır arkadaş var onda var sanıyorum umarım sesımızı duyar bızde ıncelsek harıka olucak
Yandex de bulamadın mı? Orada vardı bir ara bakmışdım kuzum?? Eger bulamazsan Ebru Şallı dene kuzum, oda epey etkili...

Can'ım kardesım uyansın ona baktırıcam :)o kadar ben beceremem Ebru'yu yapıorum 21 gün olanı ama callen bı başka:))

Arkadaşlar elinde tüm video olanlar var mı? aradım aradım nette bulamadım bi hayırsever atsa harika olur

Merhaba callanetics am pm videosu elinde olan var mı acaba yardimci olabilri misiniz ? Acilen ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…