masallah sana cok Güzel gidiyosun hedefin neydi canim?Nerelerdesin görünmüyorsun? Bugün 8. callımı yaptım ben, kilolarımı da veriyorum bir yandan, iyi gidiyor çok şükür
Hurma detoksuyla 4 günde 1.6 kilo vermiştim, gerçi onlar yeni aldığım yerleşmemiş kilolarımdı ama şimdi de porsiyonlarımı küçülterek devam ediyorum ve kilo vermem devam ediyor, detoksdan sonra porsiyon küçülterek 1.3 verdim, hedefime az kaldı, bu sefer olacak herhalde
masallah sana cok Güzel gidiyosun hedefin neydi canim?
ben 5. callanimdan sonra grip oldum cabim ya ama daha iyiyim şükür bugun 6.sini yaparim insallah
cok sagol canim :)Bu arada geçmiş olsun Allah şifalar versin...
cok şükür 7.yi yaptim bugun canim...Bugün 9. callımı yaptım, hedefim 58, şimdi 60.7 yim 3 kiloya yakın kaldı vermem gereken, onlar da gider inşallah
Aslında şu an kilom çok iyi de koruma da sıkıntı yaşamayayım diye hedefimi biraz aşağıda tutuyorum
Sabah yapmak daha iyi oluyor, akşama kalınca yorgunluk filan oluyor, çok cazip gelmiyor o zaman...
cok şükür 7.yi yaptim bugun canim...
masallah hedefe bir sey kalmamis bu azimle ulasirsin hemencecik :))
benim en büyük istegim hedefim bacak ve basenlerimi eritebilmekk allahimm bir gün bu bacaklari ince gorebilecek miyim ben????
Arkadaşlar yalvarırım biri bana callanetics in begining video linkini atabilir mi 1 dakikalık var hep
Çok teşekkür ederim canım yahttps://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/edit?pref=2&pli=1
ben bunu yapıyorum, önceki sayfalarda bir arkadaş farklı linkler de paylaşmıştı, bakabilirsin...
Çok teşekkür ederim canım ya
nasil gidi yor canım olculerde değişiklik var miDün 12. call yapıldı, birazdan 13. yapılacak inşallah
Önemli değil canım, düzenli yapar ve faydasını görürsün inşallah...
nasil gidi yor canım olculerde değişiklik var mi
Merhaba hanimlar bende yeni doğum yaptim ikiz bebeklerim var. Videolara baktım 55 gun oldu digum yapali daha hic spor yapmadim acaba başlasam ameliyat yerime bi sıkıntı olur mu? Hergun bir saat yapıyor musunz bunu bide esneyerek yapılan hareketler benim vücudum okadar ham ki o hareketleri tam yapamam öyle esnek değilim bide barda calisiyorlar siz neyle çalışıyorsunuz
Sizde cok iyi sonuçlar almışsınız bende heveslendim ama dr dah iki ay beklememi söyledi eliptik bisiklet aldim ozamana kadar onun spor yaparım tabi bebeklerden fırsat bulabilirsem :)Hayırlı olsun bebekleriniz, Rabbim analı, babalı, sağlıklı, sihhatli büyütmeyi nasip etsin
Bence spor konusunu dr unuza danışın, benim doğumlarım normaldi onun için bilemiyorum ama daha erken gibi
Normal doğumda bile dikişlerim vardı hareket kabiliyeti çok olmuyordu, sonra dikişlere zarar gelmesin
Baştan o kadar esneyemiyor insan zaten ama zamanla bayağı bir esneme oluyor, alışıyor beden yavaş yavaş zorlamadan tabii, incitmemek lazım, ben bar hareketlerinde ayağımı koltuğun yaslanma kısmına koyarak yapıyorum...
Sizde cok iyi sonuçlar almışsınız bende heveslendim ama dr dah iki ay beklememi söyledi eliptik bisiklet aldim ozamana kadar onun spor yaparım tabi bebeklerden fırsat bulabilirsem :)
Arkadaslar bende
Callanetics egzersizlerini yapicam basen ve popodan sikayetciyim.Ama videolari bulamiyorum.bana uardimci olabilirmisiniz.once hangisinden baslicam 10 saatte 10 yas gencles olanin dan mi sonra nasi ilerlicem ve turkce dublaj olarak bulabilirmiyiz.olan bana atabilirmi rica ediyorum.