Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya
- Konu Sahibi lotus35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kuzum hepsi var mıdır bilmem ama yandex.ru aç arama çubuğundan programları arat hemen her program var bu adresde, callan da muhtemelen vardır inş.Arkadaşlar bu yukarıda yazlı vıdeoları bende ıstıyorum ama bulamıyorum her yere yazdım Allah Rıza'sı ıcın elımde olan gonderebılırmı
Yandex de bulamadın mı? Orada vardı bir ara bakmışdım kuzum?? Eger bulamazsan Ebru Şallı dene kuzum, oda epey etkili...Herseyı denedım olıve burda bır arkadaş var onda var sanıyorum umarım sesımızı duyar bızde ıncelsek harıka olucak
Merhabalar ben de mesaj yazdım size hatta şimdi farkettim 2. mesajı atıcam :)mailinizi özelden atarsanız gönderirim tabi ki.
Merhaba callanetics başlangış videosunu bana da gönderebilirseniz çok sevinirim.
sksenkir@hotmail.com
sksenkir@hotmail.com
Callanetics ile 10 günde 10 yaş genç görünün egzersizini http://bizkimizkadiniz.blogspot.com/2015/02/selamlar-ci-kitabn-da-okudum.html linkteki yazının altına mail adresini yazarsanız gönderirim.
Lütfen callan metodunu bana da gönderin arkadaşlar. Ne yaptıysam bulamadım. gok--kusagi--@hotmail.com
Lütfen ümkünse bana da gönderin callan metodunu. Sevgiyle.. gok--kusagi--@hotmail.com
Videoları banada gönderen biri olursa çok memnun olurum.
hilal07grgl@hotmail.com
hilal07grgl@hotmail.com
Evet topiği gördüm ama videolar yok :) belki bizim topicten birinin elinde vardır diye sorayım demiştim :)Sebogelin bu topigi gordun mu :)