Meraba iş yerindeki dns ayarlarınızı farklı sanırım bu yüzden açabilmiş olmalısınız. Ve açabilmiş olmanıza sevindimArkadaşlar ilk sayfada verilen linkleri iş yerinde denedim çalıştı, videoları indirebildim. İsteyene seve seve yollarım :)
Meraba iş yerindeki dns ayarlarınızı farklı sanırım bu yüzden açabilmiş olmalısınız. Ve açabilmiş olmanıza sevindim
Ben de artık kimse dns ile uğraşmıyor indiremedim deyip geçtiği için linkleri az önce kaldırdım. Bir video paylaşım sitesi bulup bi ara yükliycem.
Ama eski linkleri isteyen olursa tekrar onları da ekleyebilirim.
Linkten kastım eski linkler. Yani DNS ayarlarını değiştirip indirmeniz gerekiyor. Eğer yapabilirim diyorsanız yeniden ilk sayfaya yüklerimMerhabalar ben bir kaç yıl önce callenetics yapmıştım ve çok gaydasını görmüştüm. Yine başlamak istiyorum. Banada link atarmısınız
Canım devam ettin mi caallaneticseBugün call' a başlayalı 15.günüm, göbekten 5 cm incelmişim, diğer bölgelerden 1-2 cm,
21. gün tamamlanınca tekrar ölçeceğim
Göbeğim nerdeyse hiç kalmadı, çok sevindim, basen ve kalçalardan da kurtulurum inşallah
1. sayfadaki basen ve kalça hareketinide ekleyeceğim artık 8 dk olan, daha etkili olur inşallah...
canım valla türkiyede genel olarak callanetics tanınmıyor henüz keşfedilmedi spor salonları tarafından. izmirdeyim bugüne dek sadece bi salonda yapıldığını gördüm ama o da az kişi diye kapatıldı.bursa'da callenetics egzersizleri yaptıran bir yer var mıdır acaba? biliyor musunuz?
rica etsem bana da videoları gönderebilir misinizzz, düğünler geliyor acil lazım( hande.kpln@hotmail.com
Çok istekli olarak ben varım. Doğumdan kalan bi 10 kilom var. Kızım 9 aylık ve emziriyorum. Diyetisyene gitmek istemedim. Kendim bir diyet belirleyemedim. Callan yapasım var ama bebekle zor bu işler. Hayatımda hiç 70 kg olmamıştım kendimi kötü de hissediyorum bişey de yapmıyorumm. Azminden bana da yolla pınarHuhuuuu nerelerdesiniz:) herkese selamlar!! 3 yıl kadar önce bu sayfadan (Lotus'a sonsuz teşekkürler) öğrenip bir süre yapmııştım, çok disiplinli yapamasam da çok faydasını görmüştüm. Sonrasında hamilelik, doğum, kendini salma dönemi, ileri derecede kendini salma dönemi falan derkeennn.. 15 kilo fazlam var, ölçüler kendini şaşırmış durumda!! neyse ki o azim yeni yıl itibarı ile geldi. geçen hafta Cuma sabahı tartıldım, ölçüldüm ve diyet-detoks-1 saat (10bin adım) yürüyüşe başladım Tabi hep aklımda Callan:) bu akşam tekrar başlıyorum!! var mı bu aralar yapan?
Çok istekli olarak ben varım. Doğumdan kalan bi 10 kilom var. Kızım 9 aylık ve emziriyorum. Diyetisyene gitmek istemedim. Kendim bir diyet belirleyemedim. Callan yapasım var ama bebekle zor bu işler. Hayatımda hiç 70 kg olmamıştım kendimi kötü de hissediyorum bişey de yapmıyorumm. Azminden bana da yolla pınar