Cok tesekkur ediyorum.efsun74 peki bi fark varmi neler hissediyosun basen ve popo da oncelikle
Bugün 3.yü tamamladım
Zuhal hanim bana da mail atabilirmisiniz rica etsem. nereden başlıyicam nasil olacak bilmiyor ama yorumlardan etkilendim seckin974@hotmail.comBana da mail atabilir misiniz? zuhal-181@hotmail.com
mail atmadığım arkadaş var mı acaba?
bırada link paylaşılmıyor malesef facebook adresiniz vs varsa özel mesajdan yollarsanız adresinizi oradan size ulaşayım.
Callenetics 19 günlük bir proğram. Videoda da before after gösteirken hep 19 günlük diyor. Ancak 21 gün yapan da var.. 10 gün yapıp bir gün mola verip 10 gün daha yapıyorlar toplam 21 gün sürüyor.. 21 çok makul ^^
bu proğram bitince bir süre mola verip super callenetics e geçiş yapılıyor.
Arkadaslar 21 gunu tamamlayip vucudunda gercekten degisim goren varmi neler degisiyor.olculer kac cm inceliyor.Super dediginiz callanetics evolution bumu internette sandra hanna isimli bir video var o mudur.
sizi takipteyim daha önce 10 saatte 10 yaş gençleş yapmıştım 21 gün. süper calla hiç geçmedim bakalım sizde sonuç ne olacak merakla sonuçlarınızı bekliyorumBugün süper calla başladım, inşallah etkili olur...
senin 21 günün sonunda etkili oldumu..sizi takipteyim daha önce 10 saatte 10 yaş gençleş yapmıştım 21 gün. süper calla hiç geçmedim bakalım sizde sonuç ne olacak merakla sonuçlarınızı bekliyorum
spordan sonra tabiki su içmelisin veya soda kaybettiğin mineralleri geri alman içinsenin 21 günün sonunda etkili oldumu..
bide arkadaşlar yaptıktan sonra su içelimmi..ben çok terliyom..ayrıca bebek emziriyom..
olur canım.Bugün süper calla başladım, inşallah etkili olur...
sizi takipteyim daha önce 10 saatte 10 yaş gençleş yapmıştım 21 gün. süper calla hiç geçmedim bakalım sizde sonuç ne olacak merakla sonuçlarınızı bekliyorum
olur canım.
bir şaşırtayım seni dedim.:))Bende merak ediyorum, inşallah güzel bir netice alırım, uğraştığıma değer
Aaaaaa çok şaşırdım seni görünce, çok da sevindim
Şu stomachlar beni strese sokuyor, 5 ve 6 dı galiba, ne lüzümsuz hareketlerzamanla tamamen yapamasam da azcık daha iyisi olur inşallah
Bugün süper call/3 yaptım...
bir şaşırtayım seni dedim.:))
yapamadığını zorlama bence.
ben bir kaçını denemiştim.
ama bir tanesinde yerlere yatıyordum pat diye.
yapmıyorum artık.
zaten great body de o bölge için.