Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Arkadaslar
Callanetics in gercekten faydasini goren varmi 21 gunluk surede neler degisiyor.Baslicam bende sizler etkisini gordunuz mu.Ve bana onerebileceginiz basen ve popo icin egzersizler varmi etkili olanlardan

Cok tesekkur ediyorum.efsun74 peki bi fark varmi neler hissediyosun basen ve popo da oncelikle

Önemli değil, düzenli yapıp faydasını görürsün inşallah

Bugün 19. yu yaptım, 21 gün tamamlansın bakacağım ölçülere, geçenlerde baktığımda 1-2-3 cm lik farklar vardı bölgesine göre, en fazla da karından 3 cm di...

Sevgili missquard ben videolari bir türlü indiremedim. Lutfen bana atarmısınız. Ayrıca bırden çok program var sanırım ilk önce hangisinden başlamak gerek yani bir sıralama var mı lutfen bilgilendirirmisiniz önceki yazıları okudum ama pek bışey anlayamadım öncelik konusunda. Mail adresim: seckin974@hotmail.com

Arkadaslar 21 gunu tamamlayip vucudunda gercekten degisim goren varmi neler degisiyor.olculer kac cm inceliyor.Super dediginiz callanetics evolution bumu internette sandra hanna isimli bir video var o mudur.

Arkadaslar 21 gunu tamamlayip vucudunda gercekten degisim goren varmi neler degisiyor.olculer kac cm inceliyor.Super dediginiz callanetics evolution bumu internette sandra hanna isimli bir video var o mudur.

21 i daha bugün tamamladım, henüz bakmadım ölülerime ama geçen bakınca yukarı da yazmıştım zaten 1-2-3 cm lik incelmeler vardı, ben zaten zayıfım, 1.63 boyum 59-60 arası kilom, 2 kilo daha vermek için uğraşıyorum, onun için de çok fazla incelme olacağını sanmıyorum, 2 buçuk senedir de düzenli sporumu yapıyorum zaten

Bundan sonra önemli olan korumak, benden başka da pek uğrayan yok zaten...

ben mayısta doğum yaptım..dün başladım 21 günlük programa..iki günde bişey değişmedi..sadece bacaklarımda ağrı var sanki çok koşmuş gibi..
ama hamile kalmadan önce yapmıyodum 10 günlük yaptım 2-3- cm inceldim..hamile olduğumu anlayınca bıraktım..
kişiden kişiye değişir..kasların esnemesi herkesde aynı değildir..

Dün 22 yi tamamladım, bugün süper calla başlıyorum, artık bir müddet bunu yaparım, yapamadığım zamanlar da korumasını yaparım...

sizi takipteyim daha önce 10 saatte 10 yaş gençleş yapmıştım 21 gün. süper calla hiç geçmedim bakalım sizde sonuç ne olacak merakla sonuçlarınızı bekliyorum
senin 21 günün sonunda etkili oldumu..
bide arkadaşlar yaptıktan sonra su içelimmi..ben çok terliyom..ayrıca bebek emziriyom..

senin 21 günün sonunda etkili oldumu..
bide arkadaşlar yaptıktan sonra su içelimmi..ben çok terliyom..ayrıca bebek emziriyom..
spordan sonra tabiki su içmelisin veya soda kaybettiğin mineralleri geri alman için
evet özellikle karnımda incelme oldu karnım 4 cm-bel 1 cm-bacaktan 1 cm ama benim sıkıntılı yerim basendi ordan olmadı sanırım diğerleri etkili olabilir süper yada evo yapmadım onları aslında merakta ediyorum ama süre uzun belki birgün deneyebilirim

sizi takipteyim daha önce 10 saatte 10 yaş gençleş yapmıştım 21 gün. süper calla hiç geçmedim bakalım sizde sonuç ne olacak merakla sonuçlarınızı bekliyorum

Bende merak ediyorum, inşallah güzel bir netice alırım, uğraştığıma değer

Aaaaaa çok şaşırdım seni görünce, çok da sevindim
Şu stomachlar beni strese sokuyor, 5 ve 6 dı galiba, ne lüzümsuz hareketler zamanla tamamen yapamasam da azcık daha iyisi olur inşallah

Bugün süper call/3 yaptım...

bir şaşırtayım seni dedim.:))

yapamadığını zorlama bence.
ben bir kaçını denemiştim.
ama bir tanesinde yerlere yatıyordum pat diye.
yapmıyorum artık.
zaten great body de o bölge için.

bir şaşırtayım seni dedim.:))

yapamadığını zorlama bence.
ben bir kaçını denemiştim.
ama bir tanesinde yerlere yatıyordum pat diye.
yapmıyorum artık.
zaten great body de o bölge için.

Tamam işte bende öyle oluyorum, öyle yavaş yavaş yatamıyorum, pat diye iniyorum, kalkarken ellerim çapraz hiç kalkamıyorum, yine de zorlamadan yapmaya çalışıyorum, belki zamanla yapabilirim

Bir de barda ayakta dururken bacağını bayağı bir yukarıya kaldırarak 10 saniye bekliyorsun ya, ben bacağımı o kadar kaldıramıyorum, kalktığı kadar yapıyorum ama çok aşağıda oluyor benimki, zamanla da o kadar kalkacağını sanmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…