kalca ve basende etki gordun mu canımBen 2013 de yapmıştım, harika şekil verip inceltiyor, tabii ben dukan yapıyordum aynı zamanda, çok güzel kilo verdim ve şekillenmiştim, kilomu korudum sayılır, 2-3 kilo alıp veriyorum arada, callaneticsi bıraktım biraz yüzmeye gittim, onu bırakınca fitnesse gittim uzun zaman, şimdi tekrar callaneticse başladım, aynı etkiyi görürüm inşallah
O zaman çok düzenli yapıyordum, 6 gün yapıp bir gün ara veriyordum, yine öyle azimle yaparım inşallah...
kalca ve basende etki gordun mu canım
oo masallah canim 4 beden ne demek super yaa kac bedensin suan korumussundur insallah. kosu bandinda kac saat yuruyodun3-4 gündür nezle ve griple boğuşmama rağmen 1 gün fire vermedim çok şükür
insan inceldikçe o kadar mutlu oluyor ki istese de bırakamaz zaten
bir ay sonraki ölçülerimin beni gerçekten mutlu etmesi için gayret ediyorum
hiç bir şey kendiliğinden olmuyor, çaba sarf etmek, emek vermek gerekiyor
İlk 3 ayı koşu bandı ve son bir ayı callanetics olmak üzere 4 beden incelmişim, süper bir duygu
daha da incelmem lazım, bundan sonra hiç bırakmadan devam ederim inşallah...
oo masallah canim 4 beden ne demek super yaa kac bedensin suan korumussundur insallah. kosu bandinda kac saat yuruyodun
supersin canim sen bu azimle onu da basarirsin. benim de kalca kismim 102 cm eritmeye çalışıyorum basen var baldir var ne ararsan var. Bugün callanetics 2. Gün istersen beraber yapabilirizhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-egzersizleri-yapanlar-buraya.578600/page-266
Bak burada yazmışım koşu bandını 30-40 kadar kullanıyordum
38 beden giyiyorum, 85.4 ile başlamıştım o zaman, 62 lerdeyim şimdi, aslında 59 ları da gördüm ama yerleştiremedim, alışkın olmadığım bir kilo olduğu için olmalı, normalde uzun süreli olduğum kilom 65, 17 yaşımdan sonra 63-65 arasıydım, 65 ile evlendim, hedefim 58-59 olup yerleşmesini sağlamak, inşallah onu da başarırım...
supersin canim sen bu azimle onu da basarirsin. benim de kalca kismim 102 cm eritmeye çalışıyorum basen var baldir var ne ararsan var. Bugün callanetics 2. Gün istersen beraber yapabiliriz
bu azimle o kilolari da verirsin canim sen :))Dün çok yorgundum hem dışarıda işim vardı, hem cam sildim onun için yapamadım ama bugün yine devam inşallah
Yaptıkça yazıp paylaşalım, azimle yaparız belki
Ben evvelki gün yaptığımdan beri kollarımın alt kısmı sızlıyor, en çok orası etkilendi demek
2 gündür hurma detoksu da yapıyorum, bugün 3 günüm, 1 haftalık tatilde aldığım kiloları da verdim çok şükür, bundan sonra incelerek son 3 kiloyu da veririm inşallah
bu azimle o kilolari da verirsin canim sen :))
aynen kollarda cok etkili ya ben sana bir sey sormak istiyorum su yerde yaptigimiz kalca hareketlerinin ilkinde bacagu dizden kirip ileri geri atıyoruz ya orda kalcayi hem öne çevirip hem pelvisi nasil one aliyoruz hala anlayamadim taktigi var mi sen nasıl yapiyosun ??
bu arada dün 3. yu tamamladim...
Spor yaptığınız linki paylaşabilir misiniz acaba ?Bugün 3.yü tamamladım
Spor yaptığınız linki paylaşabilir misiniz acaba ?
Her gun bunu mu yapıyorsunuz ?
4. call tamamlandı
bu vıdeolar 1 2 3 dıye gıdıyor ne dusunuyosunuz *
bu azimle o kilolari da verirsin canim sen :))
aynen kollarda cok etkili ya ben sana bir sey sormak istiyorum su yerde yaptigimiz kalca hareketlerinin ilkinde bacagu dizden kirip ileri geri atıyoruz ya orda kalcayi hem öne çevirip hem pelvisi nasil one aliyoruz hala anlayamadim taktigi var mi sen nasıl yapiyosun ??
bu arada dün 3. yu tamamladim...