- 1 Ocak 2016
- 3
- 0
- 37
bulduysanız bana da gönderebilir misiniz lütfen bulamadım mail adresim h-kskn@hotmail.comarkadaslar callan teyzenın tum vıdeolarını arıyorum lutfen elınde olan varsa maıl atabılır mı ? lutfen cok onemlı hayatı hatta ne olur ? drhatic@hotmail.com
sizde adres yada video varmı bana da gönderebilir misiniz lütfen bulamadım mail adresim h-kskn@hotmail.comMerhaba. Ben 11 gündür callen 10 günde 10 yaş gençleş hareketlerini yapıyorum. Yorumlarda mucizeler olduğunı okudum.ama bendeki değişim göbek bölgem daha bi kalın geliyor gözüme.bacaklarımda.acaba sarkıktımda yukarı doğru çıktığı içinmi başlangıçta böle oldu.moralim çok bozuk.yanlışmı yapıyorum hareketleri sizce.
Bana da mail atabilir misiniz? zuhal-181@hotmail.commail atmadığım arkadaş var mı acaba?
bırada link paylaşılmıyor malesef facebook adresiniz vs varsa özel mesajdan yollarsanız adresinizi oradan size ulaşayım.
Callenetics 19 günlük bir proğram. Videoda da before after gösteirken hep 19 günlük diyor. Ancak 21 gün yapan da var.. 10 gün yapıp bir gün mola verip 10 gün daha yapıyorlar toplam 21 gün sürüyor.. 21 çok makul ^^
bu proğram bitince bir süre mola verip super callenetics e geçiş yapılıyor.
Canım merhaba callaneticse devam mi istedigin vucuda kavustun mu acaba ne gibi faydalarini gördünvar da ilk sayfada linkler var zaten
Bende bugün tekrar başladım, daha önce yapmıştım çok güzel incelmiştim
Yine düzenli yapabilirim inşallah pc de kayıtlı vardı ama bulamadım bundan yapıyorum şimdilik
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/edit?pref=2&pli=1
3 hafta bunu yapayım süperine geçeceğim inşallah...
canım çok sağol her yerde arıyordum valla
sende etkileri ne oldu canımÖnemli değil, şekillendikçe bana da dua edersin inşallah, düzenli yapalım, arada nasıl gidiyor paylaşalım burada...
sende etkileri ne oldu canım