Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

sizde adres yada video varmı bana da gönderebilir misiniz lütfen bulamadım mail adresim h-kskn@hotmail.com

Ben bunu yaptım 12 gün ama kesinlikle basenlerimde değişiklik yok, hatta popo küçülünce basenler daha çok gözüme batıyor, bana da acil diğer videoları varsa gerekiyor arkadaşlar .

Bana da mail atabilir misiniz? zuhal-181@hotmail.com

Arkadaşları şuan 10 Years Younger in 10 Hours programını yapıyorum ve süper callanetics e geçicem ama hiçbir yerde videosunu bulamıyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz

mailini yazanlar, merak ediyorum gerçekten videoyu gönderen biri varmı varsa bende yazıcam mailimi bende istiyorum

sende etkileri ne oldu canım

Ben 2013 de yapmıştım, harika şekil verip inceltiyor, tabii ben dukan yapıyordum aynı zamanda, çok güzel kilo verdim ve şekillenmiştim, kilomu korudum sayılır, 2-3 kilo alıp veriyorum arada, callaneticsi bıraktım biraz yüzmeye gittim, onu bırakınca fitnesse gittim uzun zaman, şimdi tekrar callaneticse başladım, aynı etkiyi görürüm inşallah
O zaman çok düzenli yapıyordum, 6 gün yapıp bir gün ara veriyordum, yine öyle azimle yaparım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…