Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Ben 2013 de yapmıştım, harika şekil verip inceltiyor, tabii ben dukan yapıyordum aynı zamanda, çok güzel kilo verdim ve şekillenmiştim, kilomu korudum sayılır, 2-3 kilo alıp veriyorum arada, callaneticsi bıraktım biraz yüzmeye gittim, onu bırakınca fitnesse gittim uzun zaman, şimdi tekrar callaneticse başladım, aynı etkiyi görürüm inşallah
O zaman çok düzenli yapıyordum, 6 gün yapıp bir gün ara veriyordum, yine öyle azimle yaparım inşallah...
kalca ve basende etki gordun mu canım

3-4 gündür nezle ve griple boğuşmama rağmen 1 gün fire vermedim çok şükür

insan inceldikçe o kadar mutlu oluyor ki istese de bırakamaz zaten

bir ay sonraki ölçülerimin beni gerçekten mutlu etmesi için gayret ediyorum

hiç bir şey kendiliğinden olmuyor, çaba sarf etmek, emek vermek gerekiyor

İlk 3 ayı koşu bandı ve son bir ayı callanetics olmak üzere 4 beden incelmişim, süper bir duygu

daha da incelmem lazım, bundan sonra hiç bırakmadan devam ederim inşallah...
oo masallah canim 4 beden ne demek super yaa kac bedensin suan korumussundur insallah. kosu bandinda kac saat yuruyodun

oo masallah canim 4 beden ne demek super yaa kac bedensin suan korumussundur insallah. kosu bandinda kac saat yuruyodun

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-egzersizleri-yapanlar-buraya.578600/page-266

Bak burada yazmışım koşu bandını 30-40 kadar kullanıyordum

38 beden giyiyorum, 85.4 ile başlamıştım o zaman, 62 lerdeyim şimdi, aslında 59 ları da gördüm ama yerleştiremedim, alışkın olmadığım bir kilo olduğu için olmalı, normalde uzun süreli olduğum kilom 65, 17 yaşımdan sonra 63-65 arasıydım, 65 ile evlendim, hedefim 58-59 olup yerleşmesini sağlamak, inşallah onu da başarırım...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-egzersizleri-yapanlar-buraya.578600/page-266

Bak burada yazmışım koşu bandını 30-40 kadar kullanıyordum

38 beden giyiyorum, 85.4 ile başlamıştım o zaman, 62 lerdeyim şimdi, aslında 59 ları da gördüm ama yerleştiremedim, alışkın olmadığım bir kilo olduğu için olmalı, normalde uzun süreli olduğum kilom 65, 17 yaşımdan sonra 63-65 arasıydım, 65 ile evlendim, hedefim 58-59 olup yerleşmesini sağlamak, inşallah onu da başarırım...
supersin canim sen bu azimle onu da basarirsin. benim de kalca kismim 102 cm eritmeye çalışıyorum basen var baldir var ne ararsan var. Bugün callanetics 2. Gün istersen beraber yapabiliriz

supersin canim sen bu azimle onu da basarirsin. benim de kalca kismim 102 cm eritmeye çalışıyorum basen var baldir var ne ararsan var. Bugün callanetics 2. Gün istersen beraber yapabiliriz

Dün çok yorgundum hem dışarıda işim vardı, hem cam sildim onun için yapamadım ama bugün yine devam inşallah
Yaptıkça yazıp paylaşalım, azimle yaparız belki
Ben evvelki gün yaptığımdan beri kollarımın alt kısmı sızlıyor, en çok orası etkilendi demek :21:

2 gündür hurma detoksu da yapıyorum, bugün 3 günüm, 1 haftalık tatilde aldığım kiloları da verdim çok şükür, bundan sonra incelerek son 3 kiloyu da veririm inşallah

Dün çok yorgundum hem dışarıda işim vardı, hem cam sildim onun için yapamadım ama bugün yine devam inşallah
Yaptıkça yazıp paylaşalım, azimle yaparız belki
Ben evvelki gün yaptığımdan beri kollarımın alt kısmı sızlıyor, en çok orası etkilendi demek :21:

2 gündür hurma detoksu da yapıyorum, bugün 3 günüm, 1 haftalık tatilde aldığım kiloları da verdim çok şükür, bundan sonra incelerek son 3 kiloyu da veririm inşallah
bu azimle o kilolari da verirsin canim sen :))
aynen kollarda cok etkili ya ben sana bir sey sormak istiyorum su yerde yaptigimiz kalca hareketlerinin ilkinde bacagu dizden kirip ileri geri atıyoruz ya orda kalcayi hem öne çevirip hem pelvisi nasil one aliyoruz hala anlayamadim taktigi var mi sen nasıl yapiyosun ??
bu arada dün 3. yu tamamladim...

aynen kollarda cok etkili ya ben sana bir sey sormak istiyorum su yerde yaptigimiz kalca hareketlerinin ilkinde bacagu dizden kirip ileri geri atıyoruz ya orda kalcayi hem öne çevirip hem pelvisi nasil one aliyoruz hala anlayamadim taktigi var mi sen nasıl yapiyosun ??

İnşallah canım ama son kiloların gitmesi bayağı zor oluyor, resmen gıdım gıdım gidiyor, 3 gündür hurma detoksu yapıyorum geçen hafta aldıklarımı ancak verdim, çabuk alıyorum ama zor veriyorum, geçen hafta yatılı misafirlerim vardı pek dikkat edemedim heme artılar gelmişti, neyse ki gittiler, bir daha hiç gelmezler inşallah

Dün yaptım bende callımı, alıştı kollarım artık
Ben kadının hareketlerine bakıyorum ve anlatımına uymaya çalışıyorum, yapabildiğimi sanıyorum, onda sıkıntı yaşamıyorum da yere yatarak başını kaldırıp yapılanlar da başımı tutamıyorum, önce ki yaptığım da da aynı sıkıntıyı yaşamıştım, ellerimle başıma destek veriyorum mecburen, ya püf noktasını bilmiyorum ya da bende sorun...

Dün 6. callımı yapmıştım, geçen ölçülerimi aldım 21 dolunca bakarım ne kadar fark olduğuna, sonra da süpere geçerim inşallah...

Nerelerdesin görünmüyorsun? Bugün 8. callımı yaptım ben, kilolarımı da veriyorum bir yandan, iyi gidiyor çok şükür
Hurma detoksuyla 4 günde 1.6 kilo vermiştim, gerçi onlar yeni aldığım yerleşmemiş kilolarımdı ama şimdi de porsiyonlarımı küçülterek devam ediyorum ve kilo vermem devam ediyor, detoksdan sonra porsiyon küçülterek 1.3 verdim, hedefime az kaldı, bu sefer olacak herhalde :21::KK71:

X