- 7 Aralık 2012
- 885
- 81
Kesinlikle evet tüm Vücudu toparlıyor.Lotus,bir seyler sorabilir miyim? Bu callanetics ust ic ve dis bacak sarkmasini duzeltiyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle evet tüm Vücudu toparlıyor.Lotus,bir seyler sorabilir miyim? Bu callanetics ust ic ve dis bacak sarkmasini duzeltiyor mu?
Sorun olmuyor atmak yada almak ustune dahada ıyı ınsanlar burda konusmazken o kucuk ıletısım sayesınde mınık sohbetler olusuyor sen rahat ol lotus yanı :)Ilk sayfadaki linkler Çalışıyor kızlar. Birbirinize mail atmakla uğraşmayın.hepimize fit günler
Karin bölgen sıkılaşma oldumumerhabalar. kimseyi üzmek istemiyorum ancak callanetics'in yararlılığı hakkında çoğunuza katılmıyorum. sırf bunu yazmak için foruma üye oldum. callanetics egzersizlerini 6 ay kadar yaptım. ilk haftalarda hatta ilk 5 gün sonunda gözle fark edilebilen bir değişiklik yaptığı doğru ancak ilerleyen zamanlarda benim bacaklarımı kalınlaştırdı ve popomu düzleştirdi. Bakın bu çok önemli. Egzersizler içinde karınla ilgili olanlarda boynu ağrıyanlar var. bu çok normal çünkü yanlış. Bir bale hocasına videoları seyrettirip bizzat sordum ve bazı hareketlerin kasları şişireceğini söyledi (Bu yaz bale strecthing için 15 gün kadar derslere katıldım). mesela bale strecthing'de yatma hareketlerinde boynunuzu yere yatay tutup arkaya itiyorsunuz. callanetics'de tam tersi, boynu aşağıya indiriyorsunuz. bu da boynu ağrıtıyor ve zorluyor. ben konunun uzmanı değilim ancak bu spor, başka sporları da düzenli yapanlara göre. uyarmak istedim. cardiyo yapın, pilates kursuna gidin, jillian yapın ancak callanetics'i tek başına yapmayın. Callenetics'in egzersiz dünyasına kattığı çok şey var, kabul ediyorum. mesela pelvis hareketleri. tae-bo abs videolarında da bazı teknikleri kullanılıyor. sonra egzersiz sırasında karnınızı ve poponuzu sıkma. bunlar doğru ve güzel şeyler ancak bütüne baktığımda kendi adıma uzun vadede bana çok zararı oldu bu sporun ve tüm videoları sildim.
Benim dogum dan sonra karın bölgwmde gevseme oldu sence calleneticsle toparlanırmı bide harwketleri bastan sona yapmak mı gerekiyor mesela ben pelvis ve bacak hareketlerini yapmak istemiyorum bacaklarım zaten ince.sadece karın ve kalça için olanlarını yapsam fayda saglarmıevet karnı toparladığını düşünüyorum, bel oyuntusunu belirginleştirdi. üst kısım hareketlerinde sorun yok (boynun yanlış duruşu dışında). sorun özellikle bacak hareketlerinde
nasıl yani ya benim popoyu eritmek için tek avuntumdu callanetics sondaki kalça germe hareketini yapmazsak düzleşmez diyenler var ne diyorsunuz bu konuda ? poponuz düzleşmesi dışında küçüldü mü? ayrıca bacakları kalınlaştırdığını ilk defa sizden duyuyorum hayal kırıklğına uğradımmmevet karnı toparladığını düşünüyorum, bel oyuntusunu belirginleştirdi. üst kısım hareketlerinde sorun yok (boynun yanlış duruşu dışında). sorun özellikle bacak hareketlerinde
Ben Temmuzdan beri ara ara yapiyorum. Bacaklarim hic kalinlasmadigi gibi ince uzun bir görünüm aldi. Kollarim da ayni sekilde. Popo hareketlerini yapmadim cünkü seklinin bozulmasini istemiyorum. Yapip memnun olanlar da var. Karnimda öyle aman aman bir fark yaratmadi. Ayrica cogunlukla esneme hareketleri zaten bacaklarla ilgili. Kalinlasma nasil oluyor anlamadim esnemeler kaslari ince uzun yapar benim bildigim. Herkeste etkisi farkli oluyor demek ki.nasıl yani ya benim popoyu eritmek için tek avuntumdu callanetics sondaki kalça germe hareketini yapmazsak düzleşmez diyenler var ne diyorsunuz bu konuda ? poponuz düzleşmesi dışında küçüldü mü? ayrıca bacakları kalınlaştırdığını ilk defa sizden duyuyorum hayal kırıklğına uğradımmm
Bende ozellikle karin icin istiyorum yspmayi daha dogru duzgun yapsmadim bebek yüzünden senin karnin bayagi sıkı ki etki etmedi 5 kere peşpeşe yaptim onda bile gerginlik hissettimBen Temmuzdan beri ara ara yapiyorum. Bacaklarim hic kalinlasmadigi gibi ince uzun bir görünüm aldi. Kollarim da ayni sekilde. Popo hareketlerini yapmadim cünkü seklinin bozulmasini istemiyorum. Yapip memnun olanlar da var. Karnimda öyle aman aman bir fark yaratmadi. Ayrica cogunlukla esneme hareketleri zaten bacaklarla ilgili. Kalinlasma nasil oluyor anlamadim esnemeler kaslari ince uzun yapar benim bildigim. Herkeste etkisi farkli oluyor demek ki.
Gerginlik hissediliyor tabii ki ama belki ben spora cok aliskin oldugum icin sirf o hareketler az geldi. Bacak ve kollarda etkisini daha cok farkettim. Yalniz sunu ekleyeyim bel hareketi belime iyi geldi .Bende ozellikle karin icin istiyorum yspmayi daha dogru duzgun yapsmadim bebek yüzünden senin karnin bayagi sıkı ki etki etmedi 5 kere peşpeşe yaptim onda bile gerginlik hissettim
Ben Temmuzdan beri ara ara yapiyorum. Bacaklarim hic kalinlasmadigi gibi ince uzun bir görünüm aldi. Kollarim da ayni sekilde. Popo hareketlerini yapmadim cünkü seklinin bozulmasini istemiyorum. Yapip memnun olanlar da var. Karnimda öyle aman aman bir fark yaratmadi. Ayrica cogunlukla esneme hareketleri zaten bacaklarla ilgili. Kalinlasma nasil oluyor anlamadim esnemeler kaslari ince uzun yapar benim bildigim. Herkeste etkisi farkli oluyor demek ki.
nasıl yani ya benim popoyu eritmek için tek avuntumdu callanetics sondaki kalça germe hareketini yapmazsak düzleşmez diyenler var ne diyorsunuz bu konuda ? poponuz düzleşmesi dışında küçüldü mü? ayrıca bacakları kalınlaştırdığını ilk defa sizden duyuyorum hayal kırıklğına uğradımmm
Yanlis anlasilmak istemwm, suclama amacli yazmadim. Kendimde yasadigim deneyimleri paylastim. Maalesef herkes icin klasik bir recete yok. Hepimiz kendi vucudumuzu tanimak zorundayiz. Ben agirlikla da calismama ragmen zor kaslanan biriyim. Callanetics i her gun yapmak da ters etki edebilir. Benim okudugum yabanci forumlarda insanlar haftada 2_3 gun yapiyorlar.bacak kalınlaştırmasını gerçekten yaşadım ve bunu yıllarını baleye vermiş bir hocadan da teyit ettim. 35 yaşıma kadar normal, nispeten ince bacaklarım vardı. derya'nın popo hareketleri dediği hareketleri bilmiyorum yani sonuçta bir hareket yaptığınızda tüm vucudunuz etkileniyor. belki de onları yapmadığı için böyle olumlu sonuçlar almıştır. İkincisi kollarla ilgili birşey söylemedim, onlar klasik germe hareketleri ve kolları toparlıyor.
Yanlis anlasilmak istemwm, suclama amacli yazmadim. Kendimde yasadigim deneyimleri paylastim. Maalesef herkes icin klasik bir recete yok. Hepimiz kendi vucudumuzu tanimak zorundayiz. Ben agirlikla da calismama ragmen zor kaslanan biriyim. Callanetics i her gun yapmak da ters etki edebilir. Benim okudugum yabanci forumlarda insanlar haftada 2_3 gun yapiyorlar.